Adam akıllı çalışmadım üniversite sınavına. Kafamı duvarlara vuruyorum şimdi. Tüm arkadaşlarım iyi yerlerde benimde derslerim iyiydi. Bana akıl verin ne yapayım tekrar mı gireyim üniversite sınavına 21 yaşındayım ama yoksa devam mı edeyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence başka alana bakın
Gir de tıp dışındakiler ve iyi üniversitede mühendislik dışında boş gerisi başka bişey düşün
O ortalaması düşük kız benim hatırladın mı soruyu bugün ki😂 dgs ye girerim diye başladım üniversiteye de tekrar ki sınava girsem o daha mı mantıklı? Potansiyelim var dediğim gibi iyi liseden mezun oldum
Hatırladım 2.30 kız her şeye sıfırdan başlaman gerekiyor aradan 1 yıl zaman geçti düzgün arkadaş ortamı sağlarsan ve kendinde çalışacak gücü buluyorsan gir 2026 da sistem değişebilir haberin olsun
Dgs yi boş ver yks Dan diyorsun sen yani
Evet de eczacılık demişsin iyi bişey mi hemşirelik bence daha iyi eczacılık mezun olanlar eczane açamıyor artık
Hemşirelik istiyorum bende gerisine gerek yok
Dgs den daha kolaysa ve hemşireliği seveceksen yks girme bidaha şimdi hangi mesleği sevdiğinede karar veremiyorsun büyük ihtimal
Hangi mesleği sevdiğimden çok yapabilir miyim şeyi var bende. 3 kere yks ye girdim olmadı
Yks de arkadaş çalışma ortamı çok önemli eğer çalışmayan kişilerle ve rehberlik planlama disiplini sürekliliği sağlayamadıysan yapamazsın bence bölüme devam ederken yks ye gir obp normale dönüyor 2. Sınıfta bulunduğun şehirde düzenli deneme kütüphanesi olan bir yerde çalış bölümü bırakma
Yok arkadaş grubumun hepsi çok iyi yerlerde tıp falan okuyorlar. Sorun bende, tembelim. Evet bu yıl girsem mi dedim ama obp kırılması ile olmazdı seneye olabilir. Deneme kütüphanesi ne?
Kendime yakıştırmıyorum cidden arkadaş ortamına da alışamadım
Sen bidaha gir düzenli deneme yapan ders çalışılan soru çözümü yapan rehberlik tavsiyesi veren kütüphaneler var biraz maliyetli burdan iyi dereceler yapılıyor
Tamamdır teşekkür ederim
Bölümü bitirmeye yakınsan hem bitir hem sınava tekrar hazırlan
21 yaşındayım para da kazanmam lazım off
Atan oku bir yanda da zor ama imkansız değil
Anestezi de atama zor işte. Her şeye zor diyorum ama😅
Hayır ataması zor değil
Ecza daha iyi iş onu oku tıpı salla
Hemşirelik okusaydım şükrederdim anestezi nedir ya
21 erken daha ya
Calis ozaman tekrar
Çok zor işte öyle olmuyor. Tüm yaşıtlarım mezun olurken ben tekrar çalışıcam para da kazanmam lazım artık 21 yaşındayım
Ben 23 yaşında hacettepe fiziği son senemde bıraktım şu an hukuk okuyorum iyi ki bırakmışım. Sen daha 21 yaşındasın gençsin önünde uzun bir ömür var. Tüm omrunu düşük insanların arasında geçirme. Madem zeki oldugunu düşünüyorsun, canım arasında durma ozaman
Haklısın. Gireceğim o sınava teşekkür ederim
Acaba bende mi yapamyprum diyorum 3 kere girdim üniversite sınavına, çok çalışmadım ama.
Çalışmadan yapamazsın. Bir seneni ayır otur çalış. Hiç olmadı eşit ağırlıktan girersin. Kendini harcama