zorunluya gitmiyorum ve istemediğimi fark ettim bu mesleği, ailem istediğin kadar 1-2 yıl tusa bakarsın sonra başlarsın diyor ben çok üzgünüm gerçekten herhangi bir önerisi olan var mı
lütfen kırıcı yorum yapmayın
zorunluya gitmiyorum ve istemediğimi fark ettim bu mesleği, ailem istediğin kadar 1-2 yıl tusa bakarsın sonra başlarsın diyor ben çok üzgünüm gerçekten herhangi bir önerisi olan var mı
lütfen kırıcı yorum yapmayın
Sağlık sektörü her zaman ülkede ihtiyacı olan meslek tıp okumak bitirmek herkesin başarabileceği bir şey değil bu anlamda kendinle gurur duymalisin, işini daha keyifli hale getirmeye çalış.. yeni başlamış olsaydın başka bir mesleğe geçiş yap derdim ama çok emekler harcamışsin.. bence kendine bir şans ver 💉💊🌡️
Doktor olmak, zor ama heyecanlı bir iş. İnsan doğasıyla meşgul oluyorsun. Mucizelerle dolu. Bu fırsatı yakalayıp kaybetmek istemen bence daha iyi düşünmen anlamına geliyor. Haklı olduğun konular olabilir. Belki onlara çözüm bulup, mu mesleği bırakmaman daha iyi olabilir. Bence çok daha iyi değerlendirmen gereken bir konu
Cevap
6Cevap
Sevmediğin işi yapma aile elbette fikri olur ama yönlendirmelerine izin verme çünkü bu senin hayatın bende subayım 8 yıldır 1-2 aya bırakıyorum mesleği çünkü istediğim hayat bu değil
pekı bunu staj yaparken mı anladın okurken mı?
5. ve 6. sınıfta
burcun ıkızler felanmı
Ben doktorluğu tuttursam yine olmak istemezdim
Ama işimden memnunum o yüzden sıkıntı yok
Merhaba kaç yaşındasınız ilk önce
24 yeni mezun oldum
Ne güzel ilk veya mezun senenizde kazanmışsınız. Ben 25 yaşımdan sonra hayata atılacağım , haftaya üniversiteye gidiyorum tıp fakültesi ikinci sınıf öğrencisi oldum artık 🙂
Açıkçası bende bölümü sevmiyorum, zor ve yorucu bir bölüm. Ama günümüz şartlarında ise garanti meslek bizim bölümümüz. Yapacağınız başka meslek, veya istediğiniz bölüm için sınava girme heyecanınız veya gücünüz kalmamış ise "hayat kurtarma " motivasyonu ile işinize sımsıkı sarılabilirsiniz 🙂🌹
teşekkür ediyorum yorumun için en rahat bölümler aile hekimliği tarzı belki diye düşünüyorum 1-2 yıl sonrası için, sana da başarılar dilerim
sevdiğin alanda okumalısın ama okadar emekte boşa gitmesi kötü olur
Zorunlu ya gitmiyorum derken.
1 yıl mesleğe başlamama cezası var bu durumun zaten 1 yıl evde olucam bu sene
Sende benim gibisin 😥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?