Şimdi elektronik sigara yasak, internetten ordan burdan getiriyorlar. Kaçakcılar satıyor. Ben bıraktım normal sigarayı elektronik sayesinde. Daha sonra elektronik de bıraktım. Herkes bana o daha zararlı, oda zararlı falan dedi. Ben onuda bıraktım sağolsunlar. Kuzenimde elektronik sayesinde normal sigarayı bıraktı. Çevremde pek çok örneği var ama bakıyorum ikisini de kullanan bir zümre görüyorum. Özellikle ergen gençler sigara yasak olan yerde, ya da ailelerine yakalanmamaları gereken yerde, elektronik içiyor. Sonra da başka yerde normal sigara. Peki sizce elektronik yasal olsaydı. Bakkalda heryerde satılsaydı, herkes kullansaydı nasıl olurdu? Dahada pahalı olurdu diyen bir kesim de var. Dandiği çıkardı diyen bir kesim de
Çoğu bırakırdı azınlık kalırdı
Onunda dandiği çıkardı, bırakamazdık
Başka bişey. Seçenekler değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada, sigarayı bıraktım, elektroyuda bıraktım 😊
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elektronik sigara içeceğime sigara içmem daha iyi sigara içiyorsam elim izmarit kokacak sigarayı kendim yakıcam elektronik sigara benlik değil
Valla. Ne erkek ne kadın hiç kimsenin eli izmarit kokmasın. Tırnaklar sararıyor ilerde sigaradan elin bile sararıyor 😅 elinin krem kokması varken, neden izmarit koksun ki. Ağzın neden sigara koksun pis pis, öpüşürken rahatsız et. Ben sevgilimle öpüşürken, ağız bakım suyu, naneli sakız, ismailin fıs fısından sıkan birisiyim 😅😆😄 ayrıca sigaranın ateşi bir kere ceketimi yakmıştı, bir gün kafede otururken rüzgardan, üstüm, kül tablası gibiydi heryer kül. İğrendim kendimden 😅ben nasıl bakımlı kadın istiyorum, aynı şekilde kendime de bakım yapıyorum. Kadın bakımlıysa erkekde bakımlı olmak zorunda diye düşünüyorum yanlış mıyım?
Benim eşimde içiyor hiç koku almıyorum o da almıyor ve ben 5 6 adet içiyorum o 1 paket tırnağımda sararma da yok koku 10 dk sonra uçup gidiyor
Bugün sararmaz. Yaşlanınca hücrelerin gençliğin deki gibi olmuyor ki. Benim annem 50 yaşında, şimdi parmağı sarardı, sigaradan. Ben 34 yaşındayım. Tırnağımın ucu ve parmağımın köşesi sarardı. İlerde seni de görürüs. Koku 10 dk sonra uçuyor demişsin pencereyi açma da gör uçuyor mu kalıyor mu 😅😄
ikisini aynı anda içerlerdi
😆😅
Onunda dandiği çıkardı, bırakamazdık
Elektronik sigara dediğiniz puf mu
Eveeettt
Yasal değilmi o🤨
Değil