Bir gün markete , bakkala veya herhangi bir sigara satan yere gidiyorsunuz. Sigara istiyorsunuz ve size " Sigara piyasadan kaldırıldı ve satışı yasaklandı " diyor. Ne yapardınız , ne düşünürdünüz?

İşte bizim halkımız böyle hemen ohh ne güzel olurdu demişler. Kardeşim içmiyorsan içene saygın olacak. İçenin de içmeyene. Ama zaten anayasadan sonra sigara ve alkolu yasaklarlar yavaşğın teki başkan olacak ya
kimse mekruh oldugunu bildigi halde Harama girmezdi hem ahireti kurtarır hemde dunyasını kurtarirdi
Koku olmazdı, muhtemelen bende daha mutlu bir hayat sürdürüyor olurdum 😒
Süper bence de :)
hemen yukarı çıkar cantamı alıyım başka ülkeye yallah
Cevap
6Cevap
Ben sevinirdim içmediğim için. Küçükken başbakan olursam sigarayı 1000 lira yapacağım derdim o kadar nefret ediyorum yani
Sigara olmasaydı o güzel şiir satırları olmazdı. En içtenşarkılar yoktu şimdi. Müslüm Gürses belkide sanatçı olmazdı belkide. Hakan Günday öyle güzel kitaplar yazamazdı belkide. İyiki sigara var.
Sigarayi biraktigim icin benim icin olmasa da olur :)
Aman banane nargilesi var bunun, tütünü olduktan sonra.
Sigara içmediğim için bilemiyorum ama içenler krize girerdi.
Sevinirdim içmediğim halde dumanına maruz kalmak sinir bozucu
ailem çok sevinirdi, bende alışırdım, çıldıracak kadar bagımlısı degilim
Akciğer karaciğer bütün organlar tertemiz olur havada kirli hava olmaz astım krizin daha az olur
ya onlarin diye bağiririm sonra eve gider depresyona girerdim. Sonra aslinda birakmayi düsünüyordum diye teselli ederim kendimi skxjsjjx
cok sukur benim oyle bir derdim yok ama cerez alirdim galiba 😊
İçmiyorum o yuzden mutlu olurdum
babam çıldırırdı büyük ihtimal.
ne olcak dünyada insan nufusu artardı
sarma stoklardim kendime
içmediğimden umursamam
çok sevinirdim
İçmiyorum ki zaten
Bırakırdım
Sinirlenirim😒
Çıldırırdım
Çay üretimi artardı.