Arkadaşlar 1 günlüğüne eskiden tam zamanlı çalıştığım yer 2 gün oldu paramı vermedi daha bayramda gideceğimi söyledim ama sonradan vazgeçtim gitmek istemedim 1 gün gittim sadece 700 küsür lira alacağım var sizce parayı isteyeyim mi yoksa 1 günlük para olduğu için boş mu vereyim muhattap olmayayım mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İste tabi. İnsanı enayi yerine koyuyorlar resmen
Ben bir kere yazdım ama patrona değil çalışana ibanımı attım bayramda gelmeyeceğim dedim iban attım atarsınız parayı atmazsanızda siz bilirsiniz yazdım yine yazmalı mıyım
Aslında mevzu para değil. Mevzu insanı sömürmeleri ve art niyetli olmaları. Onun için iste tabi merve
Hayır git paranı al yazık
Gelicem diyip gitmemezlik yaptım yinede almalı mıyım
Evet almalısın hakkın
Bayram hesabını ayrı tutuyor olabilirler
Nasıl yani anlamadım bayramdan 1 gün önce gittim bayramda çağırdılar tamam dedim gelicem dedim gitmedim ama 1 günlük alacağım var oradan sizce yazayım mı yoksa gerek yok mu
Bayramda çift yevmiye yapıyorlar işletmeler geneli öylede orayı bilmiyorum bayramdan sonra hesaplayıp kim ne verilir sende belirtirsin alırsın ama gelicem diyip gitmediğin içinde rahatsız olmuşlardır
Gelicem diyip gitmedim evet bayramdan önce gittim zaten bayram olmadığı için 2 katı vermezler zaten de yine de paramı istemeye çekiniyorum çünkü patron denilen kişi kendi çıkarını düşünüyor sadece insan yerine koymuyor kendi işine bakıyor sadece konuşma tarzı bile beni rahatsız ediyor adamın ama paraya ihtiyacım olduğu için gitmiştim bayramda da gidecektim lakin onları görmeye dayanamadığım için gitmekten vazgeçtim
Patronun ters biriyse uğraştıracaktır tahminimce bayramdan sonra vericektir para lazımsa söyle adama ne zaman vericeksiniz paramı falan
Bence isteme sizin olsun de
Zorla al
Bir yandan muhattap olmak istemiyorum ama sonuçta 1 günde olsa çalıştım hakkım benim
Hakkin tabi canım
Ama gelicem diyip gitmemezlik yaptım o yüzden bir yandan muhattap olmak istemiyorum
Yasin kac canım