Ben Ankara 'da yaşıyorum o Eskişehir’de arabam ile gidiyordum hep 4 aylık filanda ilişkimiz var bu kez tren ile gittim ona su dahi aldırmadım şimdiye kadar kahvaltıya gittik sabah bana bir tren bileti al dedim aldı 150 tlye sonra dedimki akşam gideyim dedim bileti iptal edemedi aldı tamam dedim bileti iptal edemeyince vereyim parasını dedim tamam iyi olur dedi çalışmıyorumda ileride bıraktım ya annemden almak istemiyorum dedi çalışırkende elini cebine attırmadım vereyim diyordu ben ödeyim bu sefer diyordu verdirmiyordum hiç işi bırakalı 1 ay oldu cebindede 3 bin lira vardı benden 300 tl bilet parasını isteyince zoruma gitti haklı değil miyim sizce
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haklı falan değilsin nasıl alıştırırsan öyle gider sen niye her şeyi ödüyorsun alman usulü var, sırayla ödeme var ama sen her zaman ben ödeyecem demişsin öde artık bundan sonra her zaman senin eserin bu
Tamam ben ödeyim dedim aldığı para az bir paraydı asgari ücret alıyordu kira yemek fatura kendi karşılıyordu çalışıyordu sonra işi bıraktı 1 aydır işsiz ama yani ben 4 ayda hep arabam ile özel gittim ilk defa trene binip yanına gittim ilk bileti aldık para istemedi sonra zamanı akşam aldık iptal edemedi bileti uğraştı tamam al sende parayı ben vereyim dedim iyi olur annemdende para almak istemiyorum param yok dedi babası öldü cebinde bir 3 bin felan vardı ama yani ben belki 4 ayda 15 20 bin harcamışımdır 300 tlyi veremiyormusun
Nasıl alıştırırsan öyle gider bunu sen yaptın ödeyecek yiyip içiyorsa kahvaltıya verecek parası yoksa kafede çay içeceksiniz
Abi şimdi şöyle buluştukya bana dediki kahvaltıyı yaptık hesaba gittik ben vereyim dedi ben veririm dedi avmye gittik iptal etmeye çalıştı bileti edemedi tamam ben veririm parasını dedim versen iyi olur çalışmıyorumya annemdende para istemek istemiyorum dedi yani 300 tlyi gözden çıkaramadı zoruma gitti sonra gratise gittik dudak nemlendirici aldı bir şey daha alacaktı tamam bilet parası yerine ben veririm dedim al dedim verdim ama zoruma gitti yani ben 15 20 bin lira harcamışım şimdiye kadar lafını etmedim şu bile aldurmadım ona tuttu benden 300 tlyi istedi
İlk buluşmada alman usulü ödeyeceksin seni kabul eden böyle etsin diğer türlü paranı yerler azıcık koru kendini
Ayrıldık abi bu gün sinemaya geçtik sonra hiç yakınlaşmamıştık bana hep mesafeliydi artık elledim dokundum ayrıldı benden amacın farklı diyerek
O kadar para yedirdin yatağa da atmadın boşu boşuna masraf etmişsin yazık olmuş geçmiş olsun sana
Aynen öyle oldu valla ta ankaradan çıkıp eskişehire gidiyordum özel arabam ile bir kezde araba kiralayıp gitmiştim bana hep mesafeliydi 2 buluşmadır samimiydi bende 2 buluşmada dokundum istemiyordu dokundum amacın farklı benimle dedi ayrıldı olan zamanıma oldu işten çıkıyordum 7 de eskişehire varmam 9:30 oluyordu eve gelmem gece 2 oluyordu birde sabah 7de işe gidiyordum
Manitayla para muhabbeti yapıyosanız siz hiç olmamışsınız hacım
Tamam ben ödeyim dedim aldığı para az bir paraydı asgari ücret alıyordu kira yemek fatura kendi karşılıyordu çalışıyordu sonra işi bıraktı 1 aydır işsiz ama yani ben 4 ayda hep arabam ile özel gittim ilk defa trene binip yanına gittim ilk bileti aldık para istemedi sonra zamanı akşam aldık iptal edemedi bileti uğraştı tamam al sende parayı ben vereyim dedim iyi olur annemdende para almak istemiyorum param yok dedi babası öldü cebinde bir 3 bin felan vardı ama yani ben belki 4 ayda 15 20 bin harcamışımdır 300 tlyi veremiyormusun
Olum ne enayi erkekler var bu hayatta
Tamam ben ödeyim dedim aldığı para az bir paraydı asgari ücret alıyordu kira yemek fatura kendi karşılıyordu çalışıyordu sonra işi bıraktı 1 aydır işsiz ama yani ben 4 ayda hep arabam ile özel gittim ilk defa trene binip yanına gittim ilk bileti aldık para istemedi sonra zamanı akşam aldık iptal edemedi bileti uğraştı tamam al sende parayı ben vereyim dedim iyi olur annemdende para almak istemiyorum param yok dedi babası öldü cebinde bir 3 bin felan vardı ama yani ben belki 4 ayda 15 20 bin harcamışımdır 300 tlyi veremiyormusun O parayı benden isteyince zoruma gitti ben o gün 2 bine yakın para harcadım sesimi çıkarmadım