Kızlar Bir Adım Öne konusunda 442 cevap paylaştı. Ben BİM'de çalışan biri olarak söyleyebilirim ki şu an için en azından Trabzon'da alım yok. İstanbul ve batı şehirlerinde personel açığı mevcut. Çünkü insanlar iş beğenmiyor ve en ufak rahatsızlıkta işten çıkıyorlar.
BİM, eskisi gibi öyle dinci, baskıcı bir yer değil. Kılana da kılmayana da kapıları açık; karışmazlar. Aklında sorular varsa cevaplandırabilirim.011 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Peki ben açıktan hem üni okuycam eğer alırlarsa da çalışıcam sence olur mu öyle yoksa başka iş mi bakıyım?
Soran+1 yılAçık öğretim istiyorum sorun olmaz sanırım
Soran+1 yılPeki diyelim benim sınav zamanım geldi izin veriyolar mı?
Soran+1 yılCok sevindim yardimlarin icin cok tesekkur ederim
- +1 yıl
@Juuuuuuuu Olumlu ya da olumsuz bilgi verirler sana, merak etme
Tavsiye etmem orayı benim arkadaş 1 senedir çalışıyo yok sen işini yapamıgosun satışlar düşüyo gelwnlere neden ürün önermiyosun sudan sebeblerle kızıyolar verdiklari maaş 1300 tl yol yemwk bu ücretin içinde sana öğlen yemek bile vermiyolar yemek parası verdik die. Sıkıntılı yer iş basit olabilir ama bence hiç bulaşma derim
17 Yorumla
Soran+1 yılMaaşı güzelmiş ama ya. Hem adam akıllı neresi iyi ki her yerde bu tip sorunlar var. :/
- +1 yıl
Asgari geçimi çık yolu çık yemeği çık :-) asgari ücret maaş 900 tl neresi iiyiki bide çalışmasaatleri bir gün 9-16 diğer gün 12-21.30 azende full 1 gün tatil hangi güne denk gelirse bu iş bayanlar için daha ii ya erkek için belli bir yaştan sonra çıkarsalar iş sıkıntısıda çeker evli elinde mesleğide yok yaş 35 demez market gibi yerlerde hemen şutlarlar adamı geleceği yokki ama bayan için bişey diyemem evlenir kocası mecbur bakmak zorund a:-)
Soran+1 yılBenim için yeterlidir o ücret :) Ben çalışmak istiyorum bakalım olursa artık olmazsa başka bakıcaz teşekkür ederim :)
Soran+1 yılÇok teşekkürler senin içinde hayırlısı olsun sanada başarılar ):
- +1 yıl
Suaan maaşı 3800 tl oldu
hiç biryerin iş başvurularını hemen kabul ettiğini görmedim ama bim den emin değilim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler. :)
+1 yılKanka bugün gittim adamlarda doldurmak icin cv bile yok :D
41 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D Tüh :) Hayırlısı :) Belki burada vardır :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılBende basvuru formunu doldurdum kızlar gönder butonuna bastım ama basvuru onaylandı mı onaylanmadı mı bılmıyorum. Birde bim sok ve A101 ıcın cok zor calısma sistemi dıyolar eksik ürün cıktımı sen oduyomussun bide calısma saatleri cok dıyolar bilgi verirseniz sevınırım bide benım basvuru onaylandı mı acaba
00 Yorumla
+1 yılYani bir cvne bakarlar , daha önce tecrübene , birde oranın müdürüyle güzel bir diksiyon ile konuşursan neden olmasın :-)
012 Yorumla
Soran+1 yılGüzel konuşuyorumda cv kötü olacak iş deneyimim çok az :)
- +1 yıl
İşci bulma kurumuna başvursana , kriterlerini yaz 2.3 güne iş bulurlar , tabi bimede dene , denemeden birşey öğrenemezsin , en azından bir form doldur :)
Soran+1 yılSitenin adı nedir bakiyim ben :)
- +1 yıl
www. iskur. gov. tr
Soran+1 yılTeşekkür Ederim
- +1 yıl
Rica ederim , kariyerinde başarılar , hakkında hayırlısı olsun :)
Soran+1 yılÇok teşekkürler seninde... :)
Soran+1 yılİşkur sitesi hakkında bilgin var mı bir şey soracağım
- +1 yıl
Eh , buyrun sorun :)
Soran+1 yıl:) :) :) Benim daha önceden üyeliğim vardı bugün baktım uygun işler gördüm ama başvuru yapamıyorum şu yazı çıkıyo
Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar.
Napıcağımı biliyormusun :)- +1 yıl
Kayıtların aktif olarak işlemde kalma süresi, son işlem tarihinden itibaren iki yıldır. Kayıtları işlemden kaldırılan iş arayanlar internet üzerinden Kurum portalına girerek iş arama durumu menüsünden kaydını aktif duruma getirebilirler veya Kurum İl/Şube Müdürlüğüne şahsen, telefon, faks, e-mail vb. iletişim araçlarıyla müracaat etmeleri halinde kayıtları yetkili Kurum personelince, sistemden müracaatçı adına işlem yapılarak müracaat tarihinden itibaren aktife alınır. Aktif olarak işlemde kalma süresi içinde işlem görmeyen veya diğer nedenlerle geçersiz hale gelen kayıtlar, kişi tarafından güncelleninceye kadar iş arayan olarak değerlendirilmeyecektir.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
+1 yılTabi tabii zaten onlarda seni bekliyordu hemen alirlar hayırlısı olsun bizdede adettendir hadi ıslatalım bunu :D
018 Yorumla
Soran+1 yılAy aman düzgün cevap vermeyin :D Kısa sürede dönüyolar mı yani
- +1 yıl
Aninda dönüyorlar formu veriyosun arkasını dönene kadar oldu senin iş :D ıslatmicazmi sagol ben cikolata yemem cips hic sevmem kolada asitli diye kullanmıyorum meyve suyu olabilir :D
Soran+1 yılİyi tamam teşekkürler :)
- +1 yıl
O kadar işini yaptık bir görseydin barii :D
Soran+1 yılPeki :D
- +1 yıl
Pekii yemem ben cikolata dediysek milka olacak su antep fistikli olanlardan :D
Soran+1 yılÇok masraflı çıktın :D Tamam olur :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim sanada yük olmadim umarim bir tanede burnn alıyorum haberin olsun :D
Soran+1 yılYok estağfurullah afiyet olsun :) ( iç ses: olsun tabi babam çok zengin ya olsun)
Hihihihi :D- +1 yıl
Teşekkür ederim yaa ne kadar cömert insanmışsin bizimDe ufaklik su first sakizlar yok mu 2-3 tllik paket onlardan istemişti ubitmadan yoksa kendime olsa inanki almazdim bilirsin ufaklik iste napcan :D eee o kadar işini yaptik :D :D
Soran+1 yılAy ne olacak alın tabi olur olur :D
- +1 yıl
İyiki tanışmışız insan değil meleksinya canini yerim neyse bu kadar yeter sanada ayip olmasin artik malum yeni çalışansin sende :D arada bir ziyarete gelirim ama haberin olsun 😃😃😃
Soran+1 yılDur daha işe alınmadık :D tamam iyi geceler :D
- +1 yıl
Oooooo sen o işi oldu say :D cik su gizlidende kim olduğunu gorelimya yaz bana :D
Soran+1 yılİnşallah olur :D Göstermem kimliğimi :D
- +1 yıl
Sen kaybedersin :D
Soran+1 yılTamam bb :D
- +1 yıl
Öptüm bye byee 😁😘
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 540 cevap paylaştı. Bunu bize degilde genel müdüre sorsan daha net cevap almaz mısın?
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısında ön bir bilgi alayım demiştim orayada sorarım
Soran+1 yılHaklısın :)
Ya nepcan bir mi milletle uğraşmak zordur ama ihtiyaç meselesi tabiki alabilirler iyi şanslar
04 Yorumla
Soran+1 yılRahat para nerede kazanılıyor ki?
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılalırlar herhalde ama keşke meslek okula gidip bir meslek edinsen daha iyi olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık öğretimden bitirebildiğim kadar bölüm bitiricem zaten bu süreçte de para kazanmak istedim
+1 yılArkadaşlar merhaba ben Bim'de çalışmak istiyorum ama lise mezunu değilim açıktan daha lise okuyorum beni alırlar mı acaba yardımcı olursanız sevinirim,,
01 Yorumla- 1 yıl
Bende aynı şekilde acil cevaplarmisiniz
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılçağırıyorlar ihtiyaç varsa bölgede ama bölge sefinin magazaya gelmesi ile alakalı :) geldiginde 10-20 dkka sonrasına randevu veriyor :)
05 Yorumla
Soran+1 yılPekala tesekkur ederimm.
- +1 yıl
ben gittim öyle acı acına çağırdılar beni :D açtım kahvaltı yapamadan sonra bana kahve ikram etti birde aç karna kahve içtim konustuk biz seni arıcaz dedi aramadı :D
Soran+1 yılKotu olmus :)
- +1 yıl
yapçak bişi yok :D
Soran+1 yılHayirlisi :)
+1 yılDaha önce deneyimin var mı diye bir bakarlar. Bide daha önce a101 de calıstıysan imkansız girmen. Hemen almazlar.
08 Yorumla
Soran+1 yılStaj dönemimde 3 günlük bir deneyimim vardı. :/
- +1 yıl
a101 demi
Soran+1 yılyok küçük market
- +1 yıl
Eger tanıdıgın bir büyük biri varsa torpille girersin
Soran+1 yılTorpilsiz hayat yok yani lanet olsun :(
- +1 yıl
Malesf
Soran+1 yılPeki teşekkürler :(
- +1 yıl
Ne demek efenm her zaman:)
bir başörtüsü takarsan torpil yapmış olursun kendine
02 YorumlaHayırlısı be ciger almazlarsa ayıp ederler
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamlar niye hemen alsın ki o paraya çalışcak dünya insan var
07 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum heralde soruyu soramamışım!
Cevap sahibi+1 yılTamamda burada benim suçum ne artislik yapma
Soran+1 yılArtistlik yapan sensin hemen anında alsınlar beni dedik sanki! bir git ya
Cevap sahibi+1 yılÖyle yazmışsın !
Soran+1 yılTamam yanlış sormuşum!
Cevap sahibi+1 yılAsi kız seni :D
Soran+1 yılOk Bay :D
Yakınımda Bim'de çalışmak istiyorum nereye başvuru yapmalıyım
00 Yorumlaselam ben bime başvuru yabtim ne zaman açıklanır bilen var mı
00 Yorumla
+1 yılLise mezunuysan alırlar hemen :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim. İnşallah :)
- +1 yıl
Çalışma saatleri uzun değil 8 8 buçuk saat maaşıda asgari takma bunları benim arkadaşım girdi bime. Lise mezunumusun diye sormuşlar direk başlatmışlar
Soran+1 yılİnşallah ya :) Pazartesi gitmeyi düşünüyorum başvuruya hayırlısı bakalım :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılalırlar da neden okumadın
05 Yorumla
Soran+1 yılHem çalışıp hemde açıktan okumayı düşünüyorum:)
- +1 yıl
meslek okullarına gitsene hammalık yapma.
Soran+1 yılGerek yok istediğim bölümler açıkta da var zaten
- +1 yıl
meslek zor kredisi 200 lerde anca çalışır geçersin sen bence markette çalış para biriktir sonra kendine paralı meslek okullarına git böle yorucu iişin olur
Soran+1 yılÜniversiteden bahsediyoruz değil mi? Hayatta kolay bir şey yok ki. Artık bahaneler bulmayıp çalışmak istiyorum ben. Babam okutur zaten o sorun değil ama ben bu yolu daha çok sevdim daha mantıklı geldi benim için bu uygun :)
Adın le'yla değil se almazlar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki :)
Soran+1 yılAlmazlar o zaman beni :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılOraya bile torpille alıyorlar, denendi yani :)
31 Yorumla Alırlar ancak çalışma saatleri zor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun
+1 yılDeneyimliysen neden olmasin
07 Yorumla
Soran+1 yılDeneyimli değilim:/
- +1 yıl
O zaman biraz zor ama sen yinede sansini dene bende bir yerde satis personeli olarak calismak istiyorum bulana kadar
Soran+1 yılHadi İnşallah teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim. Rabbim herkesin gonlundekini versin.
Soran+1 yılCümlemize Amin İnşallah...
- +1 yıl
Amin.
- +1 yıl
Deneyime bakmıyor bin kendisi ogretiyor
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılMarket tecrüben varsa alırlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılYokki :( çok saçma ama ya markette çalışmaya başlamadan nasıl tecrübe edineceksem anlamış değilim bunu
- +1 yıl
Yerel marketlerde tecrübe edinen personeli alıyorlar.
Soran+1 yılO zaman almazlar
- +1 yıl
Git başvur şansını dene nasip kısmette varsa alırlar.
Soran+1 yılPeki teşekkürler.
Referans onemli tatlim
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılumarım alınırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah...
+1 yılTürbanla git alırlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalı değilim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılkapalıysan ewet
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalı değilim
+1 yılalırlar hemen :DD
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLe reyoncu, sadece 9.99
00 YorumlaAldılar mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem