2 kira depozito verdim ve depozitomu vermiyiceğini söylüyor kiracı bulmadan oturduğum dairenin kirası çok pahalı olduğu için kiralamak istemiyor
bende evde 2 ay daha oturuyum diyorum ev sahibim bu sefer ödetmek için direticek nasıl bir yol izlemeliyim hukuksal sürece başvurmanın maliyetide etkiler beni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
avukata danışın bence
Elinde kira sözleşmen yok mu kira sözleşmesi ile karakola git
kira sözleşmeside yapmadı
Allah bilir elden ödeme yapıyorsun
hayır dekontu var
Sen de verdiğim depozito kadar oturacak ve çıkacağım de kira falan verme.
aynen olan olsun öyle
Hocam tam anlamadım ama ödemiyorsan evden ayrılabilirsin öylece yani kimseye hesap vermeden. Sözleşme falan yoksa tabii.
şimdi evden ayrılayım diyorum adam depozitonu vermiyicem diyor kiracı bulursak veririm ondan aldığım parayla diyor fakat bu evin aidati ve kirası yüksek olduğu için kimse yanaşmıyor
Dalga mı geçiyor muş hayırdır kimin parasına çöküyor? Sende kibarca isteme dostum parayı biraz kaba olabilirsin şimdi buradan yazmıyorum ama her sorun tatlı dille çözülmez.
doğru diyorsun zaten yumuşak dille hallolmadı sabah ev sahibini çağıracağım eve gel son kez konuşucam senle diye
Aynen öyle baktın ters yapıyor zaten teke teksiniz yapman gerekeni biliyorsun sen buradan net yazamıyorum. Sen kısaca ne yap et al o parayı.
hocam zaten kıbrısta olmasam çoktan almıştık ama kıbrısta kanunlar sert burada bir şey olsa ülkeden atıyorlar
Kıbrıs taki kanunları bilmiyorum hocam Türkiye biraz daha rahat bu konularda. Sen En iyisi kendi planına göre hareket et eminim bir şeyler düşünmüşsündür.
aynen öyle keşke buraya gelmeseydimde yapıcak bir şey yok işte buraya göre birşeyler düşündüm evden çıkmıyıcam 2 ay oturucam hadi gel çıkart diyicem
O da mantıklı hocam ama oranın kanunu hızlı çalışıyormu? Burada hadi gel çıkart desen kimse çıkartamaz polis gelmez kolay kolay da seninde dediğin gibi kıbrısta adam şikayet ederse hızlı çıkartabilir.
sıkıntı yok bakıcaz polis çağırsın o zaman bende dava açarım zaten 2 aya üniversite bitiyor
Dava da kolay kolay bitmez zaten 2 ayda hallolur mevzu kafana göre takıl
aynen öyle yapıcam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!