Kiracım ayın 5inde yaptırması gereken kirayı ayın 18i oldu hala yaptırmadı aradım açmıyor mesajlara dönmüyor derken en sonunda arka arkaya durmadan aradım pes etti açtı ve bana bu ayın kirası ile Mart ayının kirasını Mart ayının başında yollayacağını ve evden çıkacağını eşyalarını topladığını söyledi. Sizce bunun kafasından geçen bana Şubat ve Mart aylarının kirasını takip gitmek mi? 8 aydır aidatta ödememiş. Hep kiracıları savunan bir kitle var ama bu tarz kiracılarıda Allahım düşmanımın başına bile vermesin
Kesin 2 ayın kirasını takip gidecek
Hayır takmaz ödeyip gider
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonunu açmaması normal değil depozitoyu vermezsin 1 kira takmış olur
Her ay aynı şeyi yaşıyorum kira zamanı geldim mi ki zamanını geçiriyor zaten daha hiç günü gününe ödemedi her seferinde arıyorum ama kesinlikle telefonu açmıyor ve hep kapıya gitmek zorunda kalıyorum anca öyle yolluyor kirayı zar zor alıyorum yani
1 yılı doldurduysa mahkemeye ver düzensiz ödemeleri gösterip. Ben de hem kiracı hem ev sahibiyim gününden erken ödediğim bile oluyo normalde 15i ama ben 11inde yaturdım bu ay mesela
Yok ya nerde böyle sizin gibi sorumluluk sahibi insanlar benimde kiracı olduğum zamanlar oldu ama asla ev sahibimi mağdur etmedim her zaman günü gününe yolladım hiçbir sıkıntı yaşamadım hepsinden helallik alarak ayrıldım ama bu evlerden ırak kimseye böylesi denk gelmesin ve inşallah dediği gibi toplanıyordur da evimden çıkar gider ve İstanbul beylikdüzü gibi bir yerde yeni binada 2bin tlye oturuyor üzüldüm de o paraya verdim normalde evimin değer 7-8bin TL ama üzüldüm ucuza verdim 2bin tlyi bile zar zor ödüyor
Ben de istanbuldayım benim ev sahibimde ucuz verdi normalde bu evin değeri de 7bin filandı 5bine verdi forum İstanbul'a yürüme mesafesindeyiz çok iyi konum mahalle. İnşallah sizede denk gelir. Çivi bile çakmadık duvara benimde evim var kiracı evi bozsun istemem
İşte hersey karşılıklı o size uyguna vermiş sizde gününden önce bile yolluyorsunuz kiranızı ama benim kiracı diyor ki sen hep bana iyilik yap sen hep beni idare et ama benden birsey bekleme ben seni her ay mağdur edicem tamamen açıklaması bu yani dediğim gibi mirac kandiliydi bol bol dua ettim inşallah dilerim Allah'ım dan dediği gibi toplanıyordur evimden çıkar gider
Amin inşallah çıkar insanla uğraşmak zor
Keşke benim de evim olsa da böyle dertlerim olsa.
İyi niyetli olmama ihtimali fazla, dikkat et evin ankastresi varsa onlardan da olma
Odetmeden gondermeyin bulamazsiniz bidaha
Ya adam kamyonu yükleyip basıp giderse nasıl alıyım ki parayı
mahkemeye ver
Vermesine veriyim de kaç sene sürecek
Takıp gidemez dava edersin
Dava etsem sonuçlanması kaç sene sürecek
Gözu korkar en azından
Ne biliyim ya girdiği günden beri bana lanet okutturan tek insan ilk defa bu tip bir insana denk geldim Allah düşman başına vermesin hiçbir zaman günü gününe kirayı yollamadım hep kapıya gitmek zorunda kaldım insallah yalan söylemiyordur da çıkar gider evimden
Dava et
Dava etsem sonuçlanması kaç sene sürecek