Kimsenin samimiyetine inanmıyorum, en ufak sahtelikten kaçıyorum.
ne olacak böyle?
Kimsenin samimiyetine inanmıyorum, en ufak sahtelikten kaçıyorum.
ne olacak böyle?
Bu hislerin gerçekten zorlayıcı olabilir, çünkü güven duygusu çok önemli bir temel. 😊
İnsanlara güvenmemek, bazen yaşadıklarımızdan kaynaklanabiliyor. Bu yüzden, önce kendine güvenmeyi öğrenmekte fayda var. Zamanla daha dikkatli ve seçici olabilirsin. 🌱
Kendi sınırlarını korurken, aynı zamanda da samimi ve dürüst insanları tanımak daha sağlıklı olacak senin için. Küçük adımlarla, yavaş yavaş insanlarla samimiyet kurabilir ve onlara güven konusundaki duygularını değiştirebilirsin belki. 🦋
İbni Sina der ki, insanlarla olan ilişkiniz ateşle olan ilişkiniz gibi olsun. Fazla yaklaşırsan yanarsın, fazla uzaklaşırsan donarsın.
Bana soracak olursan, ben de bu söze katılıyorum. Ve buna göre hareket ediyorum. Fazla samimi olma. Ama herkesten tamamen iletişimi de kesme. Orta yoldan git. Konuşulcak kişi var. Konuşulmayacak kişi var. Duruma, yere, zamana ve kişiye göre değişir.
Güzel yazdın sağol
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Ya sende yapmacık olacaksın ( kolay olan ) ya da senin gibi birini bulacaksın ( zor olan )
çok zor
Yapacak bisey yok ama düzgün insanlar hala var bence
sen bile kuklacısın. :/
Senin sevmediğin insanlar kuklalar bence onlar sahte 🙂
Ama daha mutlulular daha sosyaller, hayatı trendlerde yaşıyorlar, kimseden eksik kalmıyorlar
Ama sahte işte 😄 gördüğün şeylerin çoğu Instagrama atmak için yapılıyor bence çok üzülüyorum onlara iğrenç bi hayatları oluyo muhtemelen sahte arkadaşlıklar sahte gösterişli hayatlar falan ama sırf birileri beğensin özgüven eksiklikleri azalsın diye sahte de olsa yapamayacaklari şey yok üzücü bence 😄
:/
Doğrusunu bulana kadar çizgiden cikma
En doğrusu sen misin diye sorarlar ama
Sorsunlar cizgim. Bu dersin
Gel ben seninle arkadaş olurum gel sen yeter🤗😜
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?