Diğer Zayıflarsam ayak numaram da küçülür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yaa off hepiniz nasıl fark ettiniz 😭 Zayıflarsam ayak numaram da küçülür mü? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mack34 Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Söylediğin imkansız bir şey ama ayak numaran normal 38 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kilomdan dolayı olduğunu düşünüyorum 1 yıl önce 37 ydi Yorumla mack34 1 yıl Evet kilodan çünkü etleniyor zayıflarsan numaran aynı kalır bence gayet iyi Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. 38 ayak numaranı 36 yapmak istiyorsan parmaklarını kes 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahahajaja Yorumla
mutlubirisiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 92% 1 yıl Küçülmez sadece etliligi gider 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Etliligi giderse zaten 37 de oluyordu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayir 38 mi ayak numarsn 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Diğer sorudaki kişisin demi sjsjsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evettt ama esinin ayak fetisi varsa guzel gorunumluyse miss olurr Yorumla Soran 1 yıl Evli değilim ayaklarım bakımlı ama 38 numara değilde 36 37 olmasını isterdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gorebilirmiyom cezbedici, idegilmi diye Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani Kaç kilosun ki 1 6 Yorumla Soran 1 yıl 65 kiloyum Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Boyun kaç ve ayakların kaç numara şu an Yorumla Soran 1 yıl 1,54 65 kiloyum 38 numara Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Yani boyuna göre evet 36 37 olmalıYani 38 tam mı oluyor yani 37 olmuyor mu ve yanlar mı uçtan mı sıkıyor kilo verdiğin zaman ayaklarım biraz daha incelir Bu anlamda bir ufak numara olabilir ama ayakların Normalde uzunluk olarak küçülmez Yorumla Soran 1 yıl Ayaklarım ufak görünüyor eskiden 37 de oluyordu hastalık geçirdim kilo aldım ondan 37 sıkışıyor 38 de tam rahat ediyorum Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Geçmiş olsun ne hastalığı geçirdin bu arada Kaç yaşındasın Ne ayak bileklerini ince mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Boyun 154 ya kilon 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 65 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vay dolgunsun yani Yorumla Soran 1 yıl Maalesef kilo vermeye çalışıyorum eskiden 50 kiloydum 37 oluyordu ayağıma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayağın kötü değil normal takma bu kadar fiziğin yeter Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 831 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Söylediğin imkansız bir şey ama ayak numaran normal 38
Kilomdan dolayı olduğunu düşünüyorum 1 yıl önce 37 ydi
Evet kilodan çünkü etleniyor zayıflarsan numaran aynı kalır bence gayet iyi
38 ayak numaranı 36 yapmak istiyorsan parmaklarını kes
Ahahajaja
Küçülmez sadece etliligi gider
Etliligi giderse zaten 37 de oluyordu
Hayir 38 mi ayak numarsn
Diğer sorudaki kişisin demi sjsjsj
Evettt ama esinin ayak fetisi varsa guzel gorunumluyse miss olurr
Evli değilim ayaklarım bakımlı ama 38 numara değilde 36 37 olmasını isterdim
Gorebilirmiyom cezbedici, idegilmi diye
Yani Kaç kilosun ki
65 kiloyum
Boyun kaç ve ayakların kaç numara şu an
1,54 65 kiloyum 38 numara
Yani boyuna göre evet 36 37 olmalı
Yani 38 tam mı oluyor yani 37 olmuyor mu ve yanlar mı uçtan mı sıkıyor kilo verdiğin zaman ayaklarım biraz daha incelir Bu anlamda bir ufak numara olabilir ama ayakların Normalde uzunluk olarak küçülmez
Ayaklarım ufak görünüyor eskiden 37 de oluyordu hastalık geçirdim kilo aldım ondan 37 sıkışıyor 38 de tam rahat ediyorum
Geçmiş olsun ne hastalığı geçirdin bu arada Kaç yaşındasın Ne ayak bileklerini ince mi
Boyun 154 ya kilon
65
Vay dolgunsun yani
Maalesef kilo vermeye çalışıyorum eskiden 50 kiloydum 37 oluyordu ayağıma
Ayağın kötü değil normal takma bu kadar fiziğin yeter
Tabii 33 olur
Hayır
Evet
Hayır