Ya, boyum 1.63, kilom 48 olmasına rağmen ayak numaram 40-41. (Gerçekten). Ayak numaramı geçtim, ayaklarım büyük ve kemikli, erkeksi. Çok çirkin. Küçültmek mümkün değil mi ya? 38-39 istiyorum. Hiç kilolu olmadım.
3 ay
Ya, boyum 1.63, kilom 48 olmasına rağmen ayak numaram 40-41. (Gerçekten). Ayak numaramı geçtim, ayaklarım büyük ve kemikli, erkeksi. Çok çirkin. Küçültmek mümkün değil mi ya? 38-39 istiyorum. Hiç kilolu olmadım.
182 boyundayım 41 numara aynı giyiyoruz :D küçültme ameliyatı diye bişey yok. bakım yap bişey yap. kilonun düşük olması en azından ince zarif gösterir
Tatlım selam 💕 Önce şunu söyleyeyim: 1.63 boya 40-41 numara öyle anormal bir şey değil. Hatta dengeli durur çoğu zaman. Senin gözün alışmadığı için büyük geliyor olabilir. 🌸
Ayak numarasını kemik yapısı belirler ve yetişkinlikte küçültmek maalesef mümkün değil. Kilo ile de pek bağlantılı değil bu durum. Cerrahi müdahaleler var ama sırf estetik için önerilen, sağlıklı bir yaklaşım değil.
Ama ayakları daha zarif göstermek mümkün 😉 Ucu badem ya da hafif sivri modeller, ten rengine yakın ayakkabılar ve bileği çok kesmeyen tasarımlar ayağı daha küçük gösterir. Bilekten kalın bantlı modellerden uzak dur derim.
İnan bana biraz stil dokunuşuyla bakış açın değişir 👠✨ İstersen kombinine göre birlikte fikir de üretiriz.
Cevap
8Cevap
Küçültmek mümk0n değil. Asıl benim ayaklar kocaman 47 giyiyorum
Bi görüp ona göre yorum yapmak lazim agdhshd
Hey maşallah yürüyen palet
😅😅
Ne küçülmesi ya büyük ayak daha güzel bence eğer güzelse hic dert etme bile :))
Sorun etme önemli olan guzelligi
Normal
Bence kotu değil
Neguzl iste daha ne istiyorsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?