düşünün hayatı boyunca doğru olmayı hedefledniz ve başardınız da kötü yerlerden mekanlardan hep uzak durdunuz sevgiliniz olmadı kendi çapınızda manken olmanıza ragmen günah diye bir zaman sonra saldınız herşeyi işinizi arkadaşlarınızı yapmayacağınız şeyler yapmaya başladınız.
sizce bu kaderenizde olan güzel şeyleri değiştiri mi?
veya bunları bırakmadığınız müddetçe kader ertelenir mi mesela hayatınızın aşkını bulmak üzeresiniz ama şu an görüştüğünüz bir kaç kişiden dolayı onunla tanışmanız erteleniyor inanır mıaınız böyle şeylere?
sizce bu kaderenizde olan güzel şeyleri değiştiri mi?
veya bunları bırakmadığınız müddetçe kader ertelenir mi mesela hayatınızın aşkını bulmak üzeresiniz ama şu an görüştüğünüz bir kaç kişiden dolayı onunla tanışmanız erteleniyor inanır mıaınız böyle şeylere?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini saldın bıraktın diye hayatın kötüye gitmez o anöy hissettin doğru olanı yaptın her ne yaptıysan her zaman arkasındadır pişmanlık duyma
yanlış ama yaptığım şeyler
yine de arkadasında mı durayım?
O an içinden öyle geldi yaptın ben yaptığımın arkasındayım öylesine her zaman yanlışsa bir daha yapmazsın yanlışını düzeltirsin hayatında ama hiçbir zaman inkar Edip cezalandırma
sorun da bu işte… kendimi bitiriyorum yanlış olduğunu bildiğim için ve yapmaya da devam ediyorum
Kendini yaptığım bir şey için suçlama içinden geldi yaptın ya da yapıyorsun insanların ne düşündüğüne bakma bu senin hayatın kimse %100 değildir o o yüzden içinden nasıl geçiyorsa öyle yapmalısın
istedigim için yapıyorum ısrarcı bir şekilde devam ediyorum umarım ileride pişman olmam veya nasibimi filan kapatmıyorumdur
Bu hayatı başkaları için değil kendin için yaşıyorsun ileride arkana baktığında pişman olma öyle geçiyordu içimden öyle istiyordum yaptım dersin ve arkasında durur ne olursa olsun
aslında cok haklısın teşekkür ederim ilgin için duymaya ihtiyacım varmış ama yine de aklımda bir soru: bunları yapmasaydım şu an hayatımın aşkıyla tanışmış olacaktım belki de yaptıklarım kaderimi illa ki etkiliyordur ama dediğin gibi şu an istediğim buysa yapmalıyım gibi geliyor
Şu an öyle istedin öyle yapman gerekiyor o yüzden hiç kadere bağlama bir şey olmuyorsa senin yaptığınla alakalı değil senin karşına daha iyisi çıkacak diye olmuyordur bazen de akışına bırakmak lazım zorlamamak gerekir
Etkiler çok çekersin
açar mısın? nasıl yani
Yaptığımız zinalar bile evliliğe engel oluyor öyle örnek verebilirim
kendin mi yaşadın tam olarak nasıl? bende öyle düşünüyorum ama net bi bilgi istiyorum
Evet kendim yaşadım ve yaşıyorum evlenemedim hocaya gidicem bakalım ne dicek
anladım hayırlısı olsun
Hayırlısı bakalım
Sorulara bak ya 😂