Mart ayında gelen tükenmişlik.
Her sene aynı şey.
He diğer aylarda farklı miyim? En azından bir şeye birine karşı daha toleranslı oluyorum ama sabrım bitiyor bu zamanlarda nalları dikiyorum
Dua edin bea
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mart ayında gelen tükenmişlik.
Her sene aynı şey.
He diğer aylarda farklı miyim? En azından bir şeye birine karşı daha toleranslı oluyorum ama sabrım bitiyor bu zamanlarda nalları dikiyorum
Dua edin bea
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Psikolojik olarak Mart ayının geçmişte bir anısı var mı
Şubatın var 💔🎴
Bu nedenle her sene şubattan sonra bir hüzün basıyor normal bir şey ama kaç yıldır bu acıyla boğuşuyorsun ki
4
O zaman tek bir çözümün var o yarayı kapatman aksi halde Mart ayı hep zulüm gibi gelir
Ya da Mart ayında bir aşka yelken açman
6 şubatta da ülkemin acısı da eklendi
Şubat ayı komple yataktan kalkamıyorum
Onu da denedik bunlar hep yara bantları geçici boş zaman kayıpları
Geçmiş olsun ama dediğim gibi kendini toparlaman gerek bu nedenle bir az daha ılımlı veya hayatına değer veren birini al
Çözümsüzlüğe çaresizliğe bir uyuşturucu uyutma gibi. Ama aslolan ne
Bilmem belki en güzel günler bu aylarda olur yeni bir aşk ya da anne olurken bu aylara denk gelir illa olumsuzluğa karşı olumlu bir şeyler olur bu da uyuşturucu değil
Mutluluk
Eh çıkarsa da karşımıza ne diyelim yok mu diyelim hayırlısı. Hayırlıysa olsun.
İnşallah hayırlısı olur hangi şehirdesin merak ettim açıkçası
Espri ya hahah. Hayırlısıysa bir baş ağrısıyla gelir zaten eminim. Birini istemiyorum. İnsan görmek istemiyorum. Yorgunum. Yine de tenks
Hayattan sıkılmış gibi bir halin var
Yorgunum
Neden ama 4 senedir bu yorgunluğun cidden büyük bir sebebi olmalı
E var evet
Tamam ama unutmak içinde 4 sene büyük bir zaman be ne olmuş olabilir ki hani 27 28 yaşında olsan 22 23 yaşında bitmiş bir şeyi halen düşündürecek ne yaşamış olabilirsin
De neyse sağol
Rica ederim
İlk etapta ne gibi görünüyor
Merak ettim
Sevdiğini toğrağa gömmüş bir kadın
💔💔
Ne oldu
Anlatmak ister misin
İstemiyorum aslında ama napacağımı da bilmiyorum. İnsanlar beni sevmiyor. Umrumda da değil. Çünkü ben artık hep böyle olacağım. Bundan üzüntü duymuyorum. Sadece insanların düşüncesizlikleri anlayışsızlıkları beni insanlıktan soğuttu. İnsan olabilmek var bir de egodan oluşmak var.
Neyse ya
Ne zamana kadar peki?
Bende bilmiyorum. Galiba hep. Olsun napayım. Ölümü hep bilmek biraz yaşlı gibi hissettirse de neyse yani
Güzel bir hayat yaşamak varken bu seçeneği seçmek garip meslek olarak ne yapıyorsun
Mesleği ona göre değiştim ama onun da nolacağı belli değil. Ölmektense dolanırım işte 30 unda da evlenirim ya da atanırım ya da ikisi birden ne bileyim yav.
Dertleşmek ister misin senin için de problem yoksa
Dertleştik işte
Peki o zaman teşekkürler sohbet için
Rica ederim ama şöyle senin de anlatmak istediğin derdin varsa dinlerim hani kabalık yaptıysam kusura bakma
Hayır açıkçası istek atacağını düşünmüştüm daha rahat olur diye
Tamam
Bay
Sürdürelemez bir yaşamın varsa sebebi bu olabilir?
Sürdürmek zorundayım? İntihar edemem
Hiçbir şey kalıcı değil her şey geçici?
Her şey hep aynı neden yaş alıyorum? Bitsin de gitsek modundayım
Ben de o moddaydım, küllerinden yeniden doğ ve yeniden ayağa kalkıp savaş derim
Çevren de senin doğmanla kül olsa keşke :)
Olur mu olur olması gereken buysa olsun 😌
Amin amin 🙂 ama ben bitik usta ya. Harbi yani. Öyle işte. Bu sefer o sefer galiba
Tamamen bitik ol en dibe in, boğul gücünü topla bir daha çok yüzeye
Öyle olmuyormuş be
Neyse sağol iyi günler yine de tabi👋🏻👋🏻🪶
Ne yaşadın bilmiyorum kıyaslamak tabii ki hiç doğru değil, hiç çaresiz olduğunu düşünmüyorum sana da iyi geceler
Boş zaman insanı delirtir işe gir veya başka şeylerle ilgilen
Tuhaf
Olsun
Bu ben djdjdjdj
Normal o ya mevsiö geçişi ve hormonlar
Baharın etkisi
Herkesten nefret ediyorum ne gönlü ne yayı insan görmek istemiyorum ses görüntü istemiyorum kafam kaldırmıyor
Yeni bir dönemden önceki isyan dönemi baharla ilgili geçer
İyi bari nefret yalnız bu döneme ha
Ne zaman Ekim gelecek
Yazdan sonra
Temmuz da güzel Allahım dayanmam gerek ya. Nefret ediyorum cidden Şubat Mart Nisan Mayıs ölüm gibi of :( 😵
Yaz insanisin demekki bende baharı hoc sevmem her dönem yaşayacaksın o depresif etkiyi güçlü kalıp fazla kaptırma kendini
Eylül ekim mükemmel.
Tam aşık oluncak zamanlar. Hep umut yeşerir yaşama enerjim gelir Ekim falanda. Ne kadar Ekim dedim
Sakin sessiz aşkların mevsimini seviyosun desene ona daha var sen yaz aşklarına yelken açmaya bak o daha sicaktir
Yaz aşkları sevmem aşk bende ulvi
Neden yaz aşkı asagilikmi surdurusen ulvi olur
Yazın denk gelirse öyle ama yaz aşkı diyip aşağılık bir şeye dönüştürüp yaz bitince biten aşklar var onları kastettim :) alınmayın 😀
Ben yazın aşık olan biriyim demeyelim öyle
Yok öyle şıpsevdi şeylerden bahsetmiyorum