Diğer Odama kuş girmiş napıcam ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Of bok mu vardı Yatıyorum şu an. O da karşı dolabın üstünde. Kalksam uçacak diye korkuyom Odama kuş girmiş napıcam ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. alıp atın bir şey olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kuştan uzaktan korkuyorum diyorum adam eline al diyor
afrraaa34 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Hızlıca odandan çıkıp kapıyı kapat pencereyi aç cikar 1 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kiraya ortak olacaksa elleme knk 1 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 499 cevap paylaştı. Benim odaya girse çok şanslı olmalısın🥰 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kazı kazan alayım mı 😄 Yorumla TheMurad 1 yıl Talih kuşu ayağına kadar gelmiş 😂 al bence / kemal sunal repliği- ya çıkarsa 😂 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 330 cevap paylaştı. Pencereyi açık bırak çıkar o 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yerimden kalkmaya korkuyorum da başka çare yok Yorumla mavikelebeks 1 yıl Kuş bu canavar değil ki 😅 korkma zaten o da senden korkuyor, az bi su koy ekmek kırıntısı bırak dışarı çıksın Yorumla Soran 1 yıl Bi şey olmasa da korkuyorum napim Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl uçmaz be 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Pencereyi açmaya çalışıyom hareket ediyo ya Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl aç pencere açık kalsın kuş zaten senden korkar kuş istese bile zarar veremez kartal değil bu Yorumla Soran 1 yıl Açtım çıktı sukur Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl evet kuşlar özgür Kalsın Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Güvercin mi 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Evin içine zıçar o şimdi Yorumla Soran 1 yıl Oda kuş kokmuş zatenaq Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Güvercinler öyle ya serçe falan olsa neyse ama güvercinler biraz aptal oluyor Yorumla Soran 1 yıl Aptal olmasa odada işi ne dışarıda gezer Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Oruç başına vurmuştur Yorumla Soran 1 yıl Kendine macera arıyo bence Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Olabilir hazır gelmişken emzir bari Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Gs Yorumla
KayıpTanrılarÜlkesi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sen uyumana bak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla KayıpTanrılarÜlkesi 1 yıl Tatlı rüyalar çiçeğim Yorumla
Casillias001 Takip Et Bilge Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. işte bir canım daha 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Puhahahahaha sen kimsin lan Yorumla
Acıbiber06 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Talih kuşu dur o 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Travma kuşu Yorumla
Baran0148 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Onunla komuş 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Dkekwkkejejw dedim zaten ben pencereyi açıp odadan çıkana kadar hareket etme diye Yorumla Baran0148 1 yıl Ona tavayı göster ve bir tane de yumurta göster… deki burada olmak istediğine emin misin de… ve ona acıkmışcasına bak o mesajı alır 😂 Yorumla Soran 1 yıl Oha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
alıp atın bir şey olmaz
Kuştan uzaktan korkuyorum diyorum adam eline al diyor
Hızlıca odandan çıkıp kapıyı kapat pencereyi aç cikar
Kiraya ortak olacaksa elleme knk
Benim odaya girse çok şanslı olmalısın🥰
Kazı kazan alayım mı 😄
Talih kuşu ayağına kadar gelmiş 😂 al bence / kemal sunal repliği- ya çıkarsa 😂
Pencereyi açık bırak çıkar o
Yerimden kalkmaya korkuyorum da başka çare yok
Kuş bu canavar değil ki 😅 korkma zaten o da senden korkuyor, az bi su koy ekmek kırıntısı bırak dışarı çıksın
Bi şey olmasa da korkuyorum napim
uçmaz be
Pencereyi açmaya çalışıyom hareket ediyo ya
aç pencere açık kalsın kuş zaten senden korkar kuş istese bile zarar veremez kartal değil bu
Açtım çıktı sukur
evet kuşlar özgür Kalsın
Güvercin mi
Evet
Evin içine zıçar o şimdi
Oda kuş kokmuş zatenaq
Güvercinler öyle ya serçe falan olsa neyse ama güvercinler biraz aptal oluyor
Aptal olmasa odada işi ne dışarıda gezer
Oruç başına vurmuştur
Kendine macera arıyo bence
Olabilir hazır gelmişken emzir bari
Gs
Sen uyumana bak
Olur
Tatlı rüyalar çiçeğim
Ucar
işte bir canım daha
Puhahahahaha sen kimsin lan
Talih kuşu dur o
Travma kuşu
Onunla komuş
Dkekwkkejejw dedim zaten ben pencereyi açıp odadan çıkana kadar hareket etme diye
Ona tavayı göster ve bir tane de yumurta göster… deki burada olmak istediğine emin misin de… ve ona acıkmışcasına bak o mesajı alır 😂
Oha