Diğer Dolabima güvercin sıkıştı? Useery Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Dolabimin içinde cekmecelerin yanında bi bosluk var oraya güvercin sıkıştı iğrenç kokuyo yuva yapmis ölcek hayvan nasıl cikartirim Güncellemeler1 yıl Kuşu kurtardım yavru falan yok ama Dolabima güvercin sıkıştı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. kurtarın onu 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Elleme kuluçkaya yatıp çıksın yavrular uçup gidince yuvayı yıkarsın 0 2 Yorumla Useery 1 yıl Kötü kokuyo Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla
l_i_l_i_t_h Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 93% 1 yıl Dolabı çek çıksın çabuk! 0 1 Yorumla Useery 1 yıl Çekemem Dolap Duvara monteli Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl yuvayı bozarsan yuvan bozulur dikkat et 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. dolabın çekmecelerini sok çıkar işte 0 0 Yorumla
amparator1 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Buraya yazana kadar cıkartmayı denesen mi acaba 0 1 Yorumla Useery 1 yıl Denedim zaten Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 812 cevap paylaştı. Ay bilemedim ki 0 11 Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Cabuk bilmelisin yoksa hayvan olucak cabuk ol Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl D-dolabı kırsın Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Bence once kafasini kirsin Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl K-kuşunmu Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Abla dur guldurme senin yuzunden babamin yuzune osurdum yanlislikla yok abla adamin Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Adam yok ortada çocuğum kuş ve dolap vaaağr Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Abla suz yas guldurme babamin yuzunde kahverenki kotu kokan birsey yapisti nedir acaba 😳 Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Poktu pok Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Abla ben babama soylersem sence beni ne yapar Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl 1 ay araba sürmeme cezası Yorumla Düsunceleregüvenme 1 yıl Arabamiz yok ama dilahimiz var dur lan silah silah lan Yorumla
BüyükNickli Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Dolabı cek 0 4 Yorumla Useery 1 yıl Çekemem Dolap Duvara monteli Yorumla BüyükNickli 1 yıl Kim montelemiş Yorumla BüyükNickli 1 yıl Sök dolabı 😅 Yorumla Useery 1 yıl Nasıl sökiyim içinde eşyalarım var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kurtarın onu
Elleme kuluçkaya yatıp çıksın yavrular uçup gidince yuvayı yıkarsın
Kötü kokuyo
Yapacak bir şey yok
Dolabı çek çıksın çabuk!
Çekemem Dolap Duvara monteli
yuvayı bozarsan yuvan bozulur dikkat et
dolabın çekmecelerini sok çıkar işte
Buraya yazana kadar cıkartmayı denesen mi acaba
Denedim zaten
Ay bilemedim ki
Cabuk bilmelisin yoksa hayvan olucak cabuk ol
D-dolabı kırsın
Bence once kafasini kirsin
K-kuşunmu
Abla dur guldurme senin yuzunden babamin yuzune osurdum yanlislikla yok abla adamin
Adam yok ortada çocuğum kuş ve dolap vaaağr
Abla suz yas guldurme babamin yuzunde kahverenki kotu kokan birsey yapisti nedir acaba 😳
Poktu pok
Abla ben babama soylersem sence beni ne yapar
1 ay araba sürmeme cezası
Arabamiz yok ama dilahimiz var dur lan silah silah lan
Dolabı cek
Çekemem Dolap Duvara monteli
Kim montelemiş
Sök dolabı 😅
Nasıl sökiyim içinde eşyalarım var