Diğer Odama yarasa girdi napıcam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Pencere açıktı girdi içerde uçuyor mq üstümü örttüm kafama kadar kıpırdayamıyorum Güncellemeler+1 yıl Çıktı galiba 🤣🤣 Odama yarasa girdi napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
CahilMan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl camı ışığı aç diyolarda bu seferde sivrisi uçuşanı giricek 😆 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle oldu zaten Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nerde yasiyorsun aminyum bizim memlekette yarasa mi var 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İşte dağın başına geldik anasını satıyım Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Kahretsin be Yorumla Soran +1 yıl 😔 Yorumla
Kimoos Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl yatır süte sabahda mangal yaparsın afiyet ile yemek düşer sende yei varyantı oluşturnuş olurssun 2 0 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Detaya güldüm ya 🤣 aç camları ışıkları cikar o 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum gözüme işer kör olurum diye Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Korkma kafani geçir pikeni ac camları ışığı cik odadan baska yerde uyu Yorumla Soran +1 yıl Çıktı sanırım ya da saklandı 😭 Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bence erkek milleti olarak uçmayı öğrenmemiz lazım 😂 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Evin Victorian tepelerinde galiba mslspxlwş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabisi Yorumla
aqui1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Işıkları ve pencereyi aç kalamaz orada hemen çıkar birde sudan nefret eder ler 0 0 Yorumla
birçeşitdünyalı Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Ahjsd affet ama güldüm ya kıyamam 3 1 Yorumla Aşkimnerdesin +1 yıl Niye guluyon kiz. Yazik degil mi kiza Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bagir icerden gelsinler 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bağırdım sesimi duyan yok sanırım yarasa bi yere saklandı ses yok inş çıkmıştır 😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkma ya cikmistir yoksa battaniyeye felan saldirirdi Yorumla Soran +1 yıl Çıktı şükür şimdi sivrisineklerle savaşıyorum 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay bir bitmediler ya😊 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 471 cevap paylaştı. Geri çıkar cam açıksa 2 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 545 cevap paylaştı. Çorbasını yapıp içersin 1 0 Yorumla
parodiks Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Işığı kapatıp pencereyi açman lazım çıkması için. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten öyle Yorumla
skadir3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Hala odanda mı artık evcilleşmiştir 😅😅 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Bayramlaşmaya gelmiş demek 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
camı ışığı aç diyolarda bu seferde sivrisi uçuşanı giricek 😆
Öyle oldu zaten
Nerde yasiyorsun aminyum bizim memlekette yarasa mi var
İşte dağın başına geldik anasını satıyım
Kahretsin be
😔
yatır süte sabahda mangal yaparsın afiyet ile yemek düşer sende yei varyantı oluşturnuş olurssun
Detaya güldüm ya 🤣 aç camları ışıkları cikar o
Korkuyorum gözüme işer kör olurum diye
Korkma kafani geçir pikeni ac camları ışığı cik odadan baska yerde uyu
Çıktı sanırım ya da saklandı 😭
Bence erkek milleti olarak uçmayı öğrenmemiz lazım 😂
Evin Victorian tepelerinde galiba mslspxlwş
Tabisi
Işıkları ve pencereyi aç kalamaz orada hemen çıkar birde sudan nefret eder ler
Ahjsd affet ama güldüm ya kıyamam
Niye guluyon kiz. Yazik degil mi kiza
Bagir icerden gelsinler
Bağırdım sesimi duyan yok sanırım yarasa bi yere saklandı ses yok inş çıkmıştır 😭
Korkma ya cikmistir yoksa battaniyeye felan saldirirdi
Çıktı şükür şimdi sivrisineklerle savaşıyorum 😅
Ay bir bitmediler ya😊
Geri çıkar cam açıksa
Çorbasını yapıp içersin
Yarasa candır al eline
Işığı kapatıp pencereyi açman lazım çıkması için.
Zaten öyle
Hala odanda mı artık evcilleşmiştir 😅😅
Dksksşwğwlwşwğwlwçai
Ayrıntı müq
vampir saldırısıııı !
ne oldu
Işigi aç kaçar
Nerde yaşıyorsun 😂😂😂
Bayramlaşmaya gelmiş demek 😂
Kuduz aşısı olman gerekir hastaneye git
Odadan cik ışığı yak cami acik birak cikar
üzerine hırka at