Diğer Arkadaşlar bu papatya mı? aşkoşunuz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Papatya değil mi papatyaya benziyor😂 Güncellemeler1 yıl Bu çiçeğin adı haydardır kimlik tespit edildi yalan yanlış kandırıklar yapmayın bilginize 🤣🥳 Arkadaşlar bu papatya mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. papatya değil sanırım :D 1 2 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Evet ya ben hakiki papatyayı seviyorum ama olsun😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl olsundu 😂
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Bulamıyom. Papatyanın büyüğü gibi. Adını napcan sen onu isimsiz sev. 🤣 2 11 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Yok odama kimliksiz bişey sokamam🤣 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Adı haydar olsun @Carvel he velo olsun mu Yorumla Carvel 1 yıl Olsun bea neden olmasın Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Tamam artık odana sokabilirsin Yorumla Carvel 1 yıl Yok bea bakamam ki Yorumla melankolikMelaike 1 yıl @Carvel yok ula sen değil aşko hanım Yorumla Carvel 1 yıl Hee soksun tabi bea niye sokmasın, mis gibi çicek Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Ula ben kimi sokuyom odama😱 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Haydarıı 😌 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Ha çiçeği 🤣 Yorumla Carvel 1 yıl Çiçek çiçek bea :D korkma :D Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. @melankolikmelaike melomla karar verdik artık çiceğin adı haydar :D 2 21 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Artık onu içeri sokabilirim 🤣 Yorumla Carvel 1 yıl Sok sok zararsız haydar bu :D Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl 🤣🤣ama cinsiyeti uşak çıktı Yorumla Carvel 1 yıl Tamam bea zararsız uşak bu Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Tamam gönül rahatlığıyla camımın köşesine koydum 😂 Yorumla Carvel 1 yıl Helel len sana Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Baka baka bizi hatırla 🤣 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl @melankolikMelaike tabiki melom haydarımın kimliğini siz çıkardınız 🤣 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ona iy bak. Arada göster bize de 🤣 Yorumla Carvel 1 yıl @melankolikMelaike Bakacak tabi lenn Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl @melankolikMelaike arada bi size ziyarete geleceğiz 🤣 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Gelin de size kurabiye yapim Yorumla Carvel 1 yıl @melankolikMelaike Size afiyet ola :D :D Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Sana da olsun lütfen Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl @melankolikMelaike ay tişekkürler🥳 Yorumla Carvel 1 yıl @melankolikMelaike Davet mi ettiniz beaaa Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl @Carvel ula ağlicam şimdi canı çekmiş 🥺 Yorumla Carvel 1 yıl :/ ağlama len kıyamam valla Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl @Carvel gel gel sende ye bakma öyle miyik miyik🥺 Yorumla Carvel 1 yıl Bakmam bakmam merak etme :D Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl @Carvel 🥳🙃 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Papatyanın büyük versiyonu gibi.. Ama çok güzel duruyor 🙂 1 1 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Ebet çok cüzeellll🥳 ama gerçek papatyayı daha çok seviyorum ya harika Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aster çiçeği ablacığım. Bende Google'dan buldum. 1 2 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Rica ederim 🌹😊 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Koyungözü imis bunun adi 😅 1 6 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Herkes farklı bi ad söyledi 😂 Yorumla wkertenkele 1 yıl Netten bak istersen koyungozu diye.Ben de yeni ogrendim 🙃😝 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Kasımpatıymış komşuya sordum o çiçekçi Yorumla wkertenkele 1 yıl Ben de ilk basta kasimpati sandim. Ama onda yaprak yogunlugu daha fazla, ortasi nerdeyse gorunmuyor tr.m.wikipedia.org/wiki/Kas%C4%B1mpat%C4%B1 Yorumla wkertenkele 1 yıl tr.m.wikipedia.org/wiki/Koyung%C3%B6z%C3%BC Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Yaprakları aynı değil Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sanırım ki öyle abisi 1 4 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Abi haydar bu çiçeğin adı melo ve o uşak haydar koydu😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Hee 😂 Vardır o zaman bir hikmeti 😂 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Ebeeet😂 Yorumla Semih6934 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. deniz börülcesi bu 1 1 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Ah tamam dede💃🏻 Yorumla
kenndimce Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl ahahhahs değil gibi sanki 1 1 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Ebet yaa😕 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Yok papatyanın yaprakları daha kısa bu uzun 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Papatya değil. 1 0 Yorumla
Farklı_Bakis Takip Et Xper 2 Yaş: 53 1 yıl Kesin papatya ile akrabalığı var. 1 1 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Ebet djjxxj Yorumla
SAKİNkullanıcı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 644 cevap paylaştı. Çiçeğe benziyor 😀 1 3 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Vay canına eic seccem🤣 Yorumla SAKİNkullanıcı 1 yıl Şimdiden Teşekkür ederim 😀 Yorumla aşkoşunuz_ 1 yıl Rica ederimm💜 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kasımpatı papatya kırması 0 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. Bi benzeri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
papatya değil sanırım :D
Evet ya ben hakiki papatyayı seviyorum ama olsun😂
olsundu 😂
Bulamıyom. Papatyanın büyüğü gibi. Adını napcan sen onu isimsiz sev. 🤣
Yok odama kimliksiz bişey sokamam🤣
Adı haydar olsun @Carvel he velo olsun mu
Olsun bea neden olmasın
Tamam artık odana sokabilirsin
Yok bea bakamam ki
@Carvel yok ula sen değil aşko hanım
Hee soksun tabi bea niye sokmasın, mis gibi çicek
Ula ben kimi sokuyom odama😱
Haydarıı 😌
Ha çiçeği 🤣
Çiçek çiçek bea :D korkma :D
@melankolikmelaike melomla karar verdik artık çiceğin adı haydar :D
Artık onu içeri sokabilirim 🤣
Sok sok zararsız haydar bu :D
🤣🤣ama cinsiyeti uşak çıktı
Tamam bea zararsız uşak bu
Tamam gönül rahatlığıyla camımın köşesine koydum 😂
Helel len sana
Baka baka bizi hatırla 🤣
@melankolikMelaike tabiki melom haydarımın kimliğini siz çıkardınız 🤣
Ona iy bak. Arada göster bize de 🤣
@melankolikMelaike Bakacak tabi lenn
@melankolikMelaike arada bi size ziyarete geleceğiz 🤣
Gelin de size kurabiye yapim
@melankolikMelaike Size afiyet ola :D :D
Sana da olsun lütfen
@melankolikMelaike ay tişekkürler🥳
@melankolikMelaike Davet mi ettiniz beaaa
@Carvel ula ağlicam şimdi canı çekmiş 🥺
:/ ağlama len kıyamam valla
@Carvel gel gel sende ye bakma öyle miyik miyik🥺
Bakmam bakmam merak etme :D
@Carvel 🥳🙃
Papatyanın büyük versiyonu gibi.. Ama çok güzel duruyor 🙂
Ebet çok cüzeellll🥳 ama gerçek papatyayı daha çok seviyorum ya harika
Aster çiçeği ablacığım. Bende Google'dan buldum.
Teşekkür ederim 😅
Rica ederim 🌹😊
Koyungözü imis bunun adi 😅
Herkes farklı bi ad söyledi 😂
Netten bak istersen koyungozu diye.
Ben de yeni ogrendim 🙃😝
Kasımpatıymış komşuya sordum o çiçekçi
Ben de ilk basta kasimpati sandim. Ama onda yaprak yogunlugu daha fazla, ortasi nerdeyse gorunmuyor
tr.m.wikipedia.org/wiki/Kas%C4%B1mpat%C4%B1
tr.m.wikipedia.org/wiki/Koyung%C3%B6z%C3%BC
Yaprakları aynı değil
Sanırım ki öyle abisi
Abi haydar bu çiçeğin adı melo ve o uşak haydar koydu😂
Hee 😂 Vardır o zaman bir hikmeti 😂
Ebeeet😂
😂😂😂
deniz börülcesi bu
Ah tamam dede💃🏻
ahahhahs değil gibi sanki
Ebet yaa😕