Var mı bu derdimin caresi?

arkadaslar biri vardı hayatımda. bir sene oluyor ayrıyız. cok guzel bir iliskimiz vardı ve ben bunu mahvettim o cabaladıkca daha kotu bir konuma geldik. ailemle ve eski iliskimde yasadıgım sorunları ona yansıttım, o da aynı seyleri yapar beni terk eder diye ben ettim ve hic anın tadını cıkarmadım. kendime onu doya doya sevme imkanı bile bırakmadım. su an hayatımı yoluna koydum. onu cok ozluyorum ama hayatına bir daha girmeye yuzum yok. beni hic reddetmedi bu sefer ederse ne yaparım bilmiyorum o yuzden yazmıyorum. engellerini de kaldırmıyorum ona isaret gonderdigimi dusunur diye. sadece eskiye takılı kaldım ne yapacagımı bilemiyorum. sizce ne yapmalıyım? oluruna bıraksam unutur muyum onu zamanla ya da icimi dokmek icin son bir kez yazmalı mıyım? karsında ezik bir konuma dusmek istemiyorum ama ondan ozur dilemek istiyorum. geri baslasak aynı olmayacak bunu da biliyorum. oyle iste cok karısık kafam size sormak istedim.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar engeli kaldırdım yazamadım o yazdı su an havadan sudan konusuyoruz sans dileyin bana
Güncellemeler
+1 yıl
barıstık arkadaslar 🥹🥹
Var mı bu derdimin caresi?