Diğer Profil resmine bakarak hangi karakterinin baskın olduğunu söyleyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor Bakalım doğru bilebilecek miyim 🙄 Güncellemeler1 yıl Sorumu beğenip destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım 🌸🫶🏻 Profil resmine bakarak hangi karakterinin baskın olduğunu söyleyim mi? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. söyle evett 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi niyetin
SapıkKeşiş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tahmin et bakalım bilebilecek misin 🤔 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Herkese nah işareti çekmeyi sevme tarafın 😂 Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl Aaa doğru tahmin. Sihirli küren güzel şeyler söylüyor. Ödünç alabilir miyim yarınki maçların skorlarına bakayım 😇😂 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olur. Söyleyebilirsin şekerim 🙂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sana dokunanı yok edersin 🤣 Yorumla La_llorona 1 yıl Doğru kfkfkj Yorumla
blairathy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Profilde ben yokum ama olur söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sanatseverliğini göstermeyi seviyorsun Yorumla blairathy 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
magaramdamutluyum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben konuşmasam da olur bakışlarım her şeyi yeterince anlatıyor tarafınız Yorumla magaramdamutluyum 1 yıl Oo etkileyici bir yorum oldu teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim ne demek 😌 Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet söyler misin 😊🐣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çocuksu ruhunla ortama neşe katma tarafın Yorumla x-CiciKız-x 1 yıl 😄🌸🍓💗 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Karanlıkta bile kendime ışık bulurum kimseye ihtiyacım yok tarafın Yorumla Ebru2777 1 yıl Harikasın 🙂 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur söyleyebilirsiniz. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Keyfine bakarkan kitap okumayı sevmen tarafın Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 812 cevap paylaştı. Söyle bakalım ne çıkar 0 6 Yorumla Soran 1 yıl İnsanlara içindeki kötülükleri gösterme tarafın Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 ön yargına sağlık Yorumla Soran 1 yıl Ön yargılı değilim be 😆 hatta güzel bir şey söyledim iyi okursan aslında Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl İçlerindeki mi içindekimi işte 🤣 Yorumla Soran 1 yıl İçlerindeki insanlara kötü taraflarını gösteriyorsun ayna görevi yapıyorsun onlara Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Oldu teşekkür ederim Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% 1 yıl Diğer konusunda 310 cevap paylaştı. Çok merak ettim, tahminde bulunabilir misin :) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yaşına rağmen hep genç kalma tarafın 😄 Yorumla youngsailor 1 yıl Etkilendim ama doğru enerjik bir karakterim var. Teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
Burakk8869 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Merak ettim içgüdülerini 0 31 Yorumla Soran 1 yıl Dışarıya karşı ciddi göründüğüme bakma sevdiğim insanları güldürmekten kırar geçerim tarafın Yorumla Burakk8869 1 yıl 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻şaşırttın tebrik ederim Yorumla Soran 1 yıl Ya çok sevindim 🎊🙌🏻 Yorumla Burakk8869 1 yıl Merak ettirdin beni bu nasıl his Yorumla Soran 1 yıl His değil aslında profilinde kendini göstermişsin şeffaf insansın Yorumla Burakk8869 1 yıl Şeffaf oldugum dogru sanırım yazmışım biyerde🤦♂️😂 Yorumla Soran 1 yıl İlk kez karşılaşıyoruz 😇 Yorumla Burakk8869 1 yıl Merak ettim ondan seni😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha merak edilecek bir şeyim yok ya 😀 Yorumla Burakk8869 1 yıl Buna ben karar versem😂😂 takip ettim okadar Yorumla Burakk8869 1 yıl Peki iyi geceler sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Takip istediğinizi görmedim kusura bakmayın. Özelden de kimseyke konuşmuyorum zaten özür dilerim Yorumla Burakk8869 1 yıl Estf dikkatimi çektin merak etmiştim saygı duyarım Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim 🌸 Yorumla Burakk8869 1 yıl Rica ederim teşekkürlük bir durum degil bu senin kuralların saygı duyulmalı Yorumla Soran 1 yıl Sizin gibi ince düşünen insan kalmadı. Sayınızın artması dileğiyle 🌸 Yorumla Burakk8869 1 yıl Toplumun bu degerlere dönmesi gerekli hersey Aileden başlıyor.. çürümüş bir toplum var haklısın Yorumla Soran 1 yıl Umarım düzgün bir hal alırız tekrardan 🌸 Yorumla Burakk8869 1 yıl İnanmak istiyorum buna.. 23 yıllık erezyon var Yorumla Soran 1 yıl Yaşamak için ümit etmek lazım Yorumla Burakk8869 1 yıl Tabi öyle sadece zor Yorumla Soran 1 yıl İmkansızı başarırız umarım diyelim mi? Yorumla Burakk8869 1 yıl Diyelim seni mi kırıcam Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla Burakk8869 1 yıl Rica ederim rahatsız etmiyim daha fazla Yorumla Soran 1 yıl Estağfurullah Yorumla Burakk8869 1 yıl Belli çizgin var napim şaşırdım Yorumla Soran 1 yıl Hmm o zaman yeni sorularda görüşmek dileğiyle diyelim 😅 Yorumla Burakk8869 1 yıl Aynen başka bir şans yok Yorumla Soran 1 yıl 🌸☺️ Yorumla Burakk8869 1 yıl Kır gönlünün zincirini😂😂😂😂😂 Yorumla
vforvv Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İncele ama kuş resmi var shdhfvj 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayvanseverliğini gösterme tarafın 😂 Yorumla vforvv 1 yıl Öyle bir niyetim yok ama sevdiğim için koydum 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha 😂 bildim işte ya sus çaktırmasana 🤫 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlginç bir konu. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İçindeki karanlığı göstermekten gocunmayan tarafın Yorumla YasinTR 1 yıl Sende ikizler terazi kova burcu musun Yorumla Soran 1 yıl Hayır değilim neden ki Yorumla YasinTR 1 yıl Tahmin yürütmüştüm o kadar. Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabikisi söyle bunun için burdayızzz 0 0 Yorumla
Cameronnbt0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 366 cevap paylaştı. Söyleyebilirsin... 0 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hem Barbie hem harbi olan tarafın Yorumla nemünoseboo 1 yıl 💖✨ Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Seksiliğini gösterme tarafın Yorumla
Sivaslisivasli5858 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 329 cevap paylaştı. bakalim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ciddiyetini koruma tarafın Yorumla Sivaslisivasli5858 1 yıl olabilir Yorumla
bulutova Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Lütfen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çocuksu ruhunla herkesi şenlendirirsin Yorumla bulutova 1 yıl Thanks Yorumla
Anonim1309 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Soylermisin? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Açmayacak yerlerde bile çiçek açtırmayı bilen birisin Yorumla Anonim1309 1 yıl Ayyy çok beğendim, teşekkür ederim 😊🩷 Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim ne demek ❤️ Yorumla Anonim1309 1 yıl 🙃🙂 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 0 9 Yorumla Soran 1 yıl İçinde ki kötü arzularını göstermekten sakınmayan dobra bir kişiliğin var Yorumla Kupid 1 yıl Kötü arzular? Fhdhdjd Yorumla Soran 1 yıl Sjsjsjsjsj profilinde belirttiğin şey Yorumla Kupid 1 yıl Yav dhdhdhdhdhdhdhdhdd kötü mü bunlar Yorumla Soran 1 yıl Hahahaha ne bileyim çoğu insan çekinir kötü olarak görür ya 😂 Yorumla Kupid 1 yıl Onlar gelişimini tamamlayamamış kişiler... 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Doğru diyorsun 😌 Yorumla Kupid 1 yıl 🫴🫴🫴🫴 Yorumla Soran 1 yıl 🫳🏻🫳🏻🫳🏻🫳🏻 Yorumla
pRoteinLover Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olur hadi bakalım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Protein tozum olmadan sporumu yapamam tarafın Yorumla pRoteinLover 1 yıl kngjnfgnjfng Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Her konuda netliği severim tarafın Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl Doğru Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Winxte stellayı sevme tarafın. Sende çünkü güneş gibi parlıyorsun 🌸 Yorumla s straliiewygꯁ 1 yıl Tesekkurler bebis 💕 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Her koşulda güzelliğimden ödün vermem tarafı 🌸 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Arada verdiğim oluyor😂 Yorumla Soran 1 yıl Hiç belli etmiyorsun yine de 😉 Yorumla Redamancy-4 1 yıl ❤️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. söyle. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Anime karakterine düşkünlüğün tarafın Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olur buyrun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Arınma gecesi filmini sevme tarafın olabilir mi? Kapak resminde anarşı olayını görünce aklıma direkt o geldi Yorumla Carvel 1 yıl Arınma gecesi filmini sevmem maalesef Yorumla Soran 1 yıl Hmm direkt kolaya kaçmışım demek ki kusura bakmayın. O zaman herkesin iyiliğini , güvenirliğini isteyen tarafınız diye düzeltiyorum Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Güzelliğimden de aşkımdan da ödün vermem tarafın Askozade 1 yıl Teşekkkür ederim Soran 1 yıl Rica ederim
sheytanınkucukkızı Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl hadi bakalım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İmanlı gözüken şeytan kız Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl çok ayıp Yorumla Soran 1 yıl Ama nickin başka bir şey diyor profil resmin başka bir şey diyor anlayamadım ki 🥹 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl görüntü yanılgıdan başka bir şey değildir Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiii 💁♀️🌸 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çocuğuna çok düşkün olan güzel bir anne 🥰 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 1 yıl Teşekkür ederim 🥰🌸 Yorumla
Blair_666 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Her şeyi uyumlu yapma tarafın Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 606 cevap paylaştı. Söyle tabi:) 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bir şey yapmama gerek yok bir ortama girdim mi auram yeter tarafın Yorumla s LastGuest 1 yıl Teşekkür ederim prenses Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla s LastGuest 1 yıl :) Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kimseye sözümü esirgemem tarafın HeartofFire 1 yıl Teşekkürler ✨
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Olur😀 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tatlı şeyleri yoğurtla hafifletmeye çalışma tarafın 😀 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Etrafındaki ışığı herkese yansıtma tarafın Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Olur.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sigaraya karlı olan tiryakin Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 491 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kahve kolik tarafın Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tatlıya düşkünlük tarafın Yorumla VişneliBrowni_ 1 yıl Eveet Yorumla Soran 1 yıl Bildim yuppi 😆 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 639 cevap paylaştı. Olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Dağın başında olsam bile güzelliğimi her yerde konuştururum tarafın 🥳 Yorumla Parlayanyıkılışş 1 yıl O senin güzelliğin ♥️♥️♥️ Yorumla Soran 1 yıl Ya teşekkür ederim ☺️ Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 599 cevap paylaştı. Olabilir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Rocky balboa sevdan ve resimlerde gizemli gözükme tarafın
dursunzaman_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Söyle 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sevdiğin insanı her dakika anlatma tarafın 😂 Yorumla dursunzaman_ 1 yıl Vncnvnc suss zaten bakmadın🥲😂 Yorumla Soran 1 yıl Bakıcam hemen müsait olduğum vakitte balım Yorumla dursunzaman_ 1 yıl Tamam tamam sorun değil😅 Yorumla
saulgood Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl söyle bakalım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İçimdeki muzipliği herkese göstermem lazım tarafın 😌 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Olur dinliyorum 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Starbucksa gidip latteni yudumlarken haberim yokmuş gibi çek tarafın 😂 Yorumla Johncois 1 yıl Ciddi bir şey bekliyordum üzdün prenses 😅 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa 🥺 Yorumla Johncois 1 yıl Hadi ciddi bir yorum yap da barışalım😅 Yorumla Soran 1 yıl Her alanda ciddiyetini koruma onu aşmama tarafın Yorumla Johncois 1 yıl Makul, teşekkür ederim 😅 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 858 cevap paylaştı. Evet yolla gelsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sert bakışımla her şeyi yola getiririm tarafın Yorumla
sercanaslan0625 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl bakalım merak ettim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Zoraki bir şekilde fotoğraf çekilmeyi seviyorum tarafı Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 725 cevap paylaştı. Evet söyle 0 0 Yorumla
otisabi34 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 341 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 727 cevap paylaştı. Söyleee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
söyle evett
İyi niyetin
Tahmin et bakalım bilebilecek misin 🤔
Herkese nah işareti çekmeyi sevme tarafın 😂
Aaa doğru tahmin. Sihirli küren güzel şeyler söylüyor. Ödünç alabilir miyim yarınki maçların skorlarına bakayım 😇😂
Olur. Söyleyebilirsin şekerim 🙂
Sana dokunanı yok edersin 🤣
Doğru kfkfkj
Profilde ben yokum ama olur söyle
Sanatseverliğini göstermeyi seviyorsun
Teşekkür ederim.
Söyle bakalım
Ben konuşmasam da olur bakışlarım her şeyi yeterince anlatıyor tarafınız
Oo etkileyici bir yorum oldu teşekkürler
Rica ederim ne demek 😌
Evet söyler misin 😊🐣
Çocuksu ruhunla ortama neşe katma tarafın
😄🌸🍓💗
Söyle bakalım
Karanlıkta bile kendime ışık bulurum kimseye ihtiyacım yok tarafın
Harikasın 🙂
Olur söyleyebilirsiniz.
Keyfine bakarkan kitap okumayı sevmen tarafın
Söyle bakalım ne çıkar
İnsanlara içindeki kötülükleri gösterme tarafın
🤣 ön yargına sağlık
Ön yargılı değilim be 😆 hatta güzel bir şey söyledim iyi okursan aslında
İçlerindeki mi içindekimi işte 🤣
İçlerindeki insanlara kötü taraflarını gösteriyorsun ayna görevi yapıyorsun onlara
Oldu teşekkür ederim
Çok merak ettim, tahminde bulunabilir misin :)
Yaşına rağmen hep genç kalma tarafın 😄
Etkilendim ama doğru enerjik bir karakterim var. Teşekkür ederim
Rica ederim 😇
Merak ettim içgüdülerini
Dışarıya karşı ciddi göründüğüme bakma sevdiğim insanları güldürmekten kırar geçerim tarafın
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻şaşırttın tebrik ederim
Ya çok sevindim 🎊🙌🏻
Merak ettirdin beni bu nasıl his
His değil aslında profilinde kendini göstermişsin şeffaf insansın
Şeffaf oldugum dogru sanırım yazmışım biyerde🤦♂️😂
İlk kez karşılaşıyoruz 😇
Merak ettim ondan seni😂
Hahaha merak edilecek bir şeyim yok ya 😀
Buna ben karar versem😂😂 takip ettim okadar
Peki iyi geceler sen bilirsin
Takip istediğinizi görmedim kusura bakmayın. Özelden de kimseyke konuşmuyorum zaten özür dilerim
Estf dikkatimi çektin merak etmiştim saygı duyarım
Çok teşekkür ederim 🌸
Rica ederim teşekkürlük bir durum degil bu senin kuralların saygı duyulmalı
Sizin gibi ince düşünen insan kalmadı. Sayınızın artması dileğiyle 🌸
Toplumun bu degerlere dönmesi gerekli hersey Aileden başlıyor.. çürümüş bir toplum var haklısın
Umarım düzgün bir hal alırız tekrardan 🌸
İnanmak istiyorum buna.. 23 yıllık erezyon var
Yaşamak için ümit etmek lazım
Tabi öyle sadece zor
İmkansızı başarırız umarım diyelim mi?
Diyelim seni mi kırıcam
Teşekkürler 🙏
Rica ederim rahatsız etmiyim daha fazla
Estağfurullah
Belli çizgin var napim şaşırdım
Hmm o zaman yeni sorularda görüşmek dileğiyle diyelim 😅
Aynen başka bir şans yok
🌸☺️
Kır gönlünün zincirini😂😂😂😂😂
İncele ama kuş resmi var shdhfvj
Hayvanseverliğini gösterme tarafın 😂
Öyle bir niyetim yok ama sevdiğim için koydum 😂
Hahaha 😂 bildim işte ya sus çaktırmasana 🤫
İlginç bir konu.
İçindeki karanlığı göstermekten gocunmayan tarafın
Sende ikizler terazi kova burcu musun
Hayır değilim neden ki
Tahmin yürütmüştüm o kadar.
Tabikisi söyle bunun için burdayızzz
Söyleyebilirsin...
evet
Hem Barbie hem harbi olan tarafın
💖✨
Olur
Seksiliğini gösterme tarafın
bakalim
Ciddiyetini koruma tarafın
olabilir
Lütfen
Çocuksu ruhunla herkesi şenlendirirsin
Thanks
Soylermisin?
Açmayacak yerlerde bile çiçek açtırmayı bilen birisin
Ayyy çok beğendim, teşekkür ederim 😊🩷
Rica ederim ne demek ❤️
🙃🙂
Hadi söyle bakalım
İçinde ki kötü arzularını göstermekten sakınmayan dobra bir kişiliğin var
Kötü arzular? Fhdhdjd
Sjsjsjsjsj profilinde belirttiğin şey
Yav dhdhdhdhdhdhdhdhdd kötü mü bunlar
Hahahaha ne bileyim çoğu insan çekinir kötü olarak görür ya 😂
Onlar gelişimini tamamlayamamış kişiler... 🙄
Doğru diyorsun 😌
🫴🫴🫴🫴
🫳🏻🫳🏻🫳🏻🫳🏻
Olur hadi bakalım
Protein tozum olmadan sporumu yapamam tarafın
kngjnfgnjfng
😂😂😂
Olur
Her konuda netliği severim tarafın
Doğru
Olur
Winxte stellayı sevme tarafın. Sende çünkü güneş gibi parlıyorsun 🌸
Tesekkurler bebis 💕
Söyle bakalım
Her koşulda güzelliğimden ödün vermem tarafı 🌸
Arada verdiğim oluyor😂
Hiç belli etmiyorsun yine de 😉
❤️
söyle.
Anime karakterine düşkünlüğün tarafın
Olur buyrun
Arınma gecesi filmini sevme tarafın olabilir mi? Kapak resminde anarşı olayını görünce aklıma direkt o geldi
Arınma gecesi filmini sevmem maalesef
Hmm direkt kolaya kaçmışım demek ki kusura bakmayın. O zaman herkesin iyiliğini , güvenirliğini isteyen tarafınız diye düzeltiyorum
Olur
Güzelliğimden de aşkımdan da ödün vermem tarafın
Teşekkkür ederim
Rica ederim
hadi bakalım
İmanlı gözüken şeytan kız
çok ayıp
Ama nickin başka bir şey diyor profil resmin başka bir şey diyor anlayamadım ki 🥹
görüntü yanılgıdan başka bir şey değildir
Tabiii 💁♀️🌸
Çocuğuna çok düşkün olan güzel bir anne 🥰
Teşekkür ederim 🥰🌸
Söyle bakalim
Her şeyi uyumlu yapma tarafın
Söyle tabi:)
Bir şey yapmama gerek yok bir ortama girdim mi auram yeter tarafın
Teşekkür ederim prenses
Rica ederim 😇
:)
Söyle bakalım