Tarih okuyorum bir yandan da formasyon alıyorum. Staj hariç bütün formasyon derslerini verdim. Geçen sene staj yapmalıydım ama korkumdan dolayı dersi sildim yinede formasyonu bırakmaya gücüm yetmedi. Bu sene anlık cesaretle aldım. Yarın gidip hocayla konuşmam lazım resmen ödüm kopuyor. Obezim ve bilgisizim ne halt edeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Devamsızlık yapmamak gerekiyor 10 hafta boyunca haftada 8 saat gitmem lazım.
Formasyonu alır B planı diye kenara atardım diye düşünüyordum düştüğüm hal içler acısı
Formasyonu alır B planı diye kenara atardım diye düşünüyordum düştüğüm hal içler acısı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle meslektaşız. Ben de tarih okudum. İçiniz rahat olsun. Bütün zorluk başlayana kadar. Başladıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Sakın vazgeçmeyin. Çok güzel düşünmüşsünüz. İleride pişmanlık yaşayabilirsiniz. Fiziksel görüşünüz kimsenin umurunda bile olmayacaktır. Bilginizin olduğunu da o anda orada fark edeceksiniz.
Güzel yazınız için teşekkür ederim. Gerçekler bambaşka. Aksi gibi obez halimle düştüğüm okul Spor lisesi. Staja gitmeyi düşündükçe kafayı yiyorum. Sanki yapmak istemediğim bir şeyi zorla yaptırıyorlarmış gibi hissediyorum. Formasyonu alırken böyle değildi, staja kadar hiçbir sorunum yoktu. Bilgimin olmadığını söylerken ciddiyim. Kafamın içi bomboş. 2-3 hafta ders dinleyip anlatmaya başlayacakmışız. Düşüncesi bile korkunç
Öyle düşünmeyin. Size çok şey katacaktır. İnanılmaz bir tecrübe yaşayacaksınız. Ayrıca çok rahat bir şekilde başaracaksınız ve buna siz bile inanamayacaksınız.
Umarım dediğiniz gibi olur. Bana tavsiye verebilir misiniz? Lisenin ders programı indirip hocanın dersi olduğu günleri not aldım. Yarın 8 ile 11 arası dersi var. Hocayla tanışıp konuşmam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sabah okula gidip sınıf önünde beklesem saçma olur değil mi? Mail atma fikrini de düşündüm ama öğretmenler mail e bakıyor mu mailleri var mı onu bile bilmiyorum
Hoca ile ders arasında görüşürseniz daha iyi olur. Tamamen doğal olun. Akışına bırakın. Doğaçlama yapın. Gerisi gelecektir. Maile falan hiç gerek yok. Sosyal birisi olduğunuzu düşünsünler. Özgüvensiz görünmeyin.
Rol yapamayacak kadar beterim. Bütün bu saçmalıklar özgüvensizlikten kaynaklanıyor. Hocanın yanına grupça gitmek daha doğru olurdu ama alt sınıfları tanımadığım için yapayalnız kaldım. Geçen sene sırf aynı korkulardan dolayı silmiştim dersi. Bittim ben
İçiniz rahat olsun hiçbir şey olmaz.
Kaça gidiyorsun staj kaçıncı senede oluyor
Üniversiteyi uzatıyorum. Normalde formasyon yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 sene önce gündeme geldi. Şimdiki 4. Sınıflar staj yapıyor bende onlarla yapmalıyım. Sonrakiler yapacak mı bilmiyorum