Diğer İlk çocuğunuzun kız mı yoksa erkek mi olmasını isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Erkolar siz önce bir kız nasıl sevilir onu öğrenin sonra kız çocuğu istersiniz. İlk çocuğunuzun kız mı yoksa erkek mi olmasını isterdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. kızım olsun tabi ki de. 1 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 513 cevap paylaştı. Herkese tavsiye ediyorum kız çocuk muazzam bir şey, uykusuz her dakikanıza değer. Puanım 10/10.Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten müthiş bişey 😍🌱🤲🏻 0 0 Yorumla
İİZMİR35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kız olsun isterim aşığım kız çocuklarını aşırı tatlı oluyorlar ölürüm heralde kızım olduğunda canı yansa 1 0 Yorumla
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kız çocuğu. 11-14 yaşımda 3 yıl boyunca yeni doğan kız kardeşime hem annelik hem de babalık yapardım ailemler emanet ettiklerinde. 0 0 Yorumla
ElSoloLobo07 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ben tipsizim benimle hiçbir kadın evlenmez ve çocuk yapmaz. O yüzden kız çocuğum da erkek çocuğum da olmayacak. 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kız çocuğu nazenin bir çiçek gibi, tam bir neşe kaynağı, o yüzden ilk kızım olsun isterdim.. 1 0 Yorumla
Tunçsoyer Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kız desem oğluma, erkek desem kızıma haksızlık edecekmişim gibi geliyor. 0 0 Yorumla
mavicennetii Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl sağlıklı olsun o benim için önemli kız olmuş erkek olmuş ne fark eder 0 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bir kız bir erkek isterdim önce erkek olsun ki kardeşine abilik taslasın jwjsjs 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez ve hayırlı iyi bir evlat olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İlk erkek sonra kız isterim. Kızıma tatlı tatlı kendince abilik yapması hoşuma gider ondan dolayı ilki erkek olsun isterim 0 0 Yorumla
Mysuna Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Erkek olmasını istiyorum :Miran da ismi☺️💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 0 0 Yorumla
ceren_yaren Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl öncelikle bu Allahın takdirine kalmış ama ben ilerde çocuklarımın kız olmasını isterdim 0 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. Sağlıklı olsun farketmez 0 0 Yorumla
Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 368 cevap paylaştı. Sağlikli olsun ikisndende olsun 😂 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kız olsun. Kız çocukları daha tatlı oluyo 0 0 Yorumla
olgunkocaarıyom Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Çocuk istemiyorum 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kız olsub 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. erkek 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne alaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kızım olsun tabi ki de.
Herkese tavsiye ediyorum kız çocuk muazzam bir şey, uykusuz her dakikanıza değer. Puanım 10/10.
Allah isteyen herkese nasip etsin
gerçekten müthiş bişey 😍🌱🤲🏻
Kız olsun isterim aşığım kız çocuklarını aşırı tatlı oluyorlar ölürüm heralde kızım olduğunda canı yansa
Kız çocuğu. 11-14 yaşımda 3 yıl boyunca yeni doğan kız kardeşime hem annelik hem de babalık yapardım ailemler emanet ettiklerinde.
Ben tipsizim benimle hiçbir kadın evlenmez ve çocuk yapmaz. O yüzden kız çocuğum da erkek çocuğum da olmayacak.
Kız çocuğu nazenin bir çiçek gibi, tam bir neşe kaynağı, o yüzden ilk kızım olsun isterdim..
Kız desem oğluma, erkek desem kızıma haksızlık edecekmişim gibi geliyor.
sağlıklı olsun o benim için önemli kız olmuş erkek olmuş ne fark eder
Bir kız bir erkek isterdim önce erkek olsun ki kardeşine abilik taslasın jwjsjs
Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez ve hayırlı iyi bir evlat olsun
İlk erkek sonra kız isterim. Kızıma tatlı tatlı kendince abilik yapması hoşuma gider ondan dolayı ilki erkek olsun isterim
Erkek olmasını istiyorum :Miran da ismi☺️💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
öncelikle bu Allahın takdirine kalmış ama ben ilerde çocuklarımın kız olmasını isterdim
Önce kız sonra yine kız
farketmez ama kız olsun bence
İlki erkek geri kalanlar kız olsun
Sağlıklı olsun farketmez
Sağlikli olsun ikisndende olsun 😂
İlk çocuk erkek olmalı bence
Erkek olsun. Abilik yapsın kardeşine.
Bu ne hiddet bu ne celal yahu
Kız olsun. Kız çocukları daha tatlı oluyo
erkek
Çocuk istemiyorum
Kız olsub