İlk çocuğunuzun kız mı yoksa erkek mi olmasını istersiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk çocuğunuzun kız mı yoksa erkek mi olmasını istersiniz?

Öncelikle sağlıklı olması tabiki ama ben kız çocuğum olsun isterim çocuklarıda çok severim kız erkek fark etmez küçük çocukların bana karşı ayrı bir sevgisi var. Umarım birgün evlenirim kendi çocuklarımı sever bakar iyi bir insan olarak yetiştirebilirim.
Çocuk büyük sorumluluk. Yetiştirmek falan hiç kolay değil, pek olması taraftari değilim ama ileride fikrim değişirse ve olacaksa sağlıklı olsun ilk şartım. İkincisi de kızım olsun ya. Gelsin, bak manyo yaptım baba, cici oldum desin KzjxnxxnxmssmsmXkxkdjksslksm
Annesinin makyaj malzemelerini çalsın da duvar boyayak KZkznsnNasbsjsabsnsmsm
Ne ağlaması beee gözüme mutluluk kaçtı hüğhüğhüğ NXDJDJJSKSKSSS
Klasik, sağlıklı olsun fasıllarından sonra açıkçası ben hep kızım olmasını çok istedim. Ama ilk çocuğumun da erkek olmasını isterdim sanırım. Bir sebebi yok, belki onla büyümek bana da iyi gelirdi.
Ben 1 tane kızım olmasını isterdim sadece..
Cevap
20Cevap
Şöyle bı minik baby olsaydı fena olmazdı
Galatasaraylı olsun kalskcxj
Evlatlıktan redderim net ya fenerli olcak ya fenerli başka ihtimal yok
Erkek. Sonraki de kiz. Erkek cocuguma once kadinlara nasil davranacagini ogretip kiz cocugumu doguracagim ki hickimseye zarar vermesin. Ne ilerideki sevgilisine, karisina ne de biricik kizima.
Hem kız hem erkek evladı deneyimlemeyi isterdim ancak ilk bebeğimin erkek olmasını isterdim garip bi şekilde
@Clasdex hmm kendi tipinin iyi olduğunu mu düşünüyosun bu durumda 😅
@Clasdex Başkalarını kötülememelisin bence. Tipe göre insan yargılanmamalı ama sen bilirsin..
İki tane erkek çocuğumun olmasını isterdim, abi kardeş şeklinde bir kız yetiştirmek.. Çok zor duruyor.
kız çocugum olmasını istıyordum Rabbim nasip etti çok şükür
Allah bağışlasın
İlk Çoçuğum Maskülen Erkek Olsun Ondan Sonrada Maskülen Erkeksi Bir Kızım Olsun İstiyorum 💀🖤
Sağlık istiyorum seçeneklerde varsa supris piyango ne çıkarsa artik
Erkek olsun sonraki kız olsun abisi kızıma baksın😜
Hiç aklımda bir cinsiyet yok sağlıklı olsun yeterli
Sağlıklı olması kâfi gerçekten ikisinin de eksikliğini vermesin Allah
Sağlıklı olsun öncelikle. Kız daha çok seviyorum ama abu kardeş olsalar çok tatlı olur 🥰
Ben kız çocuklarını çok seviyorum erkeklerin derdi çekilmiyor cidden
Güzelliğini ve zekasını b2nden alan bı mizim olsun
Annesi daha cümle kuramıyor bir de zeka alacak MZNZZNSMSBSSKSNKANSBjjsmnassm
@whsinemm
Ya kıyamam gel gel Ksjsjdjsmshssbds
O klavyeye ben uf yaparım dur Kzkzhsjsnshsnssnbssj
@afdafasfafa imparator
@Cemrekaya701
Bak anlıyor abi işte kraldan LKzjzzjsjssjsbsmsnssjs
😎😎🤘 mxlskssmsmdbsnsnsbssjs
@whsinemm
MZKXXBDZNZJZSMZNDSMKS
beni de engellemiş , kendimi yerlere atıyorum şu an MXnnssnssnsbssnms
Kopyalasaydin ya kızım , abi yok yok , lütfen zekayı senden almasın çocuk falan walla ilk okulu bitiremez MXjxbxnxbsnnsnssnsnsn
Yaw he he yapmistin aynn, düşünemedim de utanma kız KzkzjNZzjzsnsksm
Bir kere erkekler her türlü liseyi bitirecek şekilde evrimleşmiştir. O fix yani XKZKXSNSZNSKSKSNSSNM
o yüzden bence bırak babadan alsın :d
Zorlama şansını, senden alırsa çocuk adını unutur ya, kağıda ismini yazamazzkznznznzznznznzzn
Merak etme kız, çocuk için baya yakından empati yapıyorum hiiç merak etme :d
Ayrıca ilk defa adımı kullandın, ben bi hoj oldum. lzksbsssjssjbsjsakana
İngilizce olarak seytttann MKnzjshssjsshvsjsdksnn
Yapmıyorum aw tamam aw
Awq ne anıymışş, yeni ve daha da coksell anılara pek hevesin yok galiba Sinem hanım, eskilerini bu kadar net hatırladığına göreee
Yine trippp 🤓 KKDKDKDDKDKDOSOWOSK şimdi şöyle ki Mert bey gelen gideni arattigi için ve hep daha kötüsü geldiği için gerçekten hevesim kalmadı hayatımda hep ilişkim olmadigi dönemler daha sakin ve huzurlu g2cti sadece yaşandı ve bitti oysaki b12im eksik ama yapılan kötü şeyi de unutmam dkdkdkdkd
Kızım birisinin sana tribin kelime manasını güzelce anlatması lazım aw Ksbsjddjssjdhdgddjdhdhddm
Duygu sitemi trip değil aw
Ayrıca yazdıktan sonra, zaten eve yorgun geldim, az moralim yükselsin dedim KS senin bildirimi bekledim :d moralimin içine sictin gittim uyudum KZNVSNSSNDJSSMMS
Ohm, şimdi sevgilin olduğu dönemler daha çocuk dönemlerin. Derslerine odaklanmak istesen, bana ilgi vermiyor diyip aglayacaklari dönemler. Sadece erkeğine odaklansan, karşı tarafın hoşuna gidecek fakat derslerin kötü olduğunda yılın sonunda yine sana lafı o kişi atacak, niye çalışmadın falan diye.
Çocuk çocuk insanlarla ilişki kurarsan olacak olan o zaten, ilişki kuracağın insanları seçmekte pek tabii özgürsün fakat klasik olacak tabii de, diğerleriyle karıştırma beni Sineem.
Atıyorum, bizden oldu (ki çoksell olur LxjxjzhsJzsjs)
Çocuk değilim kızım, ki sende artık Mart 'ta, 19 oluyorsun ya da 18. bilmiyorum, detay vermedi birileri Xjxjdjssjssjsjsns, yani sende çocuk değilsin.
Hayatta sorumluluklarımız var. Bunu sen unutursun ben hatırlatırım, ben unuturum sen hatırlatırsın.
Karşımdaki insanın kendisini geliştirmesinden ben zevk alırım, gurur duyarım kızım. Ki sende de bu durum var diye görüyorum. Burnu bir karış havada cimcime gibi dursanda MZNDDNDSMSSKSNSMS
Ki bak mesela olduk diyelim (ki yine hatırlatayım çoksell olur Kzxjddjshssjssjshj) ya biz düşünürüz nasıl daha iyisi oluruz diye, karşılıklı iki tane aklı eren, çift mutluluğu ve yeri geldiginde karşısındaki insanın kendisinden bile daha mutlu olduğunu görmek isteyen, onun mutluluğuyla da zevk alabilecek, mutlu olabilecek insanlar gibi, yani gerçekten hoşlantıdan sonra sevmeye hazır, iki insan gibi kısaca olgun düşünen, bencil olmayan iki insan gibi hareket edecek tipleriz, gördüğüm kadarıyla Sinem.
Hayat bu, gelene gidene kapıyı kapatarak nereye kadar. Her zaman daha kötüsü vardır. Hani yaptığın şuna geliyor, zaten sıçacağız niye yemek yiyoruz MXKDDJDBSSBSNSNS
Sen bazen düşersin ben kaldırırım, hayattan alırsın mental bir yara ben onarırım, ben düşersem de, ben yara alırsam da yine beraberiz. İlişki dinamikleri çok karışık değil. Karşılıklı anlayış ve yakınlık kurmaya dayanıyor. İki kişi de karşısındakinin iyi, mutlu ve daha da iyi olmasını isterse çok da güzel oluyor.
Şimdi ben bunları niye yazdım, neden yazdım, gördün tıkladım ve yazdım ama yazmamışda olabilirim. Yazmışsam yazmisimdir, yazmamışsam yazmamışımdır. Görünen köy, uzakta değildir KXXKSNSNBSNSNSBS
Seni de anlıyorum, suclayamam tabii, kötü deneyimlerden sonra kendini korumaya alman pek tabii hakkin. Fakat ben sana digerleri gibi bencillik ve çocukluk vaadetmiyorum.
@afdafasfafa konuşmanıza özelden devam eder misiniz artık? Mesajlaşma yerine döndü çünkü.
@cemrekaya701
Kanka direkt alta kaldırdığım için görmeye görmeye ben seni unutmuşum ya, kusura bakma walla kankam
@whsinem mesaj kutum açık Sinem hanım :d
Kız olursa büyüdükçe annesine daha yardımcı olur. İlerde doğacak kardeşler için yardımcı olur.
Hep kız çocuğum olmasını istemişimdir kız çocuklarını severim ama ilk erkek olsun isterim tabi olursa Allah bilir
Kızım oldu sonra oğlum oldu farketmiyor yani sağlıklı olsunlar da
Rabbim nasip ederse kız istiyorum
Tüm çocuklarım kız olsun isterim
Kız olsun benim olsun
Kız kız kız kızzzzzzzzz
3 kız inşallah🙏🙏🙏🙏
Erkek çünkü evin büyüğü erkek olsun isterim
İlk erkek sonra kız. Abilik görevi olsun diye )
Eşime benzesin isterim
@nurcanınmekanı
erkek isterdim ama ilk saglikli olsun tabi
kız olsun isterimde nasip
Ben de kız olsun isterdim
Kız istiyordum kız oldu 💜
Allah bağışlasın
Sağol canım 🦋
Fark etmez sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez.
Kız olsun
Kız istiyorum
Sağlıklı olsun yeter
Kız olsun 👧
Hiç fark etmez 💖
Erkek
Sağlıklı olsunda fark etmez
Fark etmez
Sağlıklı olmasını isterim
kız olsun isterdim
Kız olsun
Kız.