Aşık olduğum adam, sevgilime çok büyük bir yalan söyledim artık benden nefret ediyor ve benden ayrıldı?

sevgilimle bir uygulamadan tanıştık ve yaklaşık 2 yıldır beraberdik sanaldan wp konuşuyorduk sosyal medya hesabı kullanmıyorduk ikimiz de onunla ilk tanıştığım gün adımı soyadımı yaşadığım yer hakkında yalan söyledim güvenmediğim için ve ciddi bir ilişki olacağını düşünmeden konuşmaya başlamıştım onunla ve zaman geçtikçe ona o kadar aşık olmaya başladım ki zaman geçtikçe ona daha çok aşık oluyor ona hayran kalıyordum ikimiz de birbirimize öyle aşık olmuştuk ki birbirimizin ruh eşi olduğuna emindik birbirimize güveniyorduk herkesten çok. herneyse işte ben abim hakkında da ona yalan söylemiştim abim değil de yakın akrabam olduğunu söylemiştim ilk başlarda (abim evli ) ve geçen günlerde ailem evde olmadığı için mecburen abimlerde kalmam gerekiyordu abim ve yengemde sevgilim de yazmadığım sürelerde o evdeyken benden şüpheleniyordu ve aldattığımı söyledi bugün bir şekilde affetti onları ama çok soğuk yapıyordu ve dün gece internetimi kapatmadan uyuya kaldığım için kendi evimdeyken ( kendi evime geleli çok oldu) bugün beni aldattığını düşünüyorum dedi umarım bu hissi yok edersin dedi bende dayanamadım artık onun akrabam değil öz abim olduğunu söyledim o da kanıtlamamı istedi resmi bir şekilde soyadını adını bende atamazdım çünkü soyadımızı da doğru söylememiştim ve onu da itiraf etmek zorunda kaldım kimliğimin fotoğrafını istedi önlü arkalı yine atamadım çünkü adımı da soyadımı da doğru söylememiştim başta.. adımın da soyadımın da yalan olduğunu söyledim özür dileyerek pişman olarak ve şoka uğradı bana çok ağır küfürler etti senin vicdanın düt dedi a. tal o. spu ergenin tekiymişsin dedi elim ayağım titredi yalvardım ne yaparsam yapayım kabul etmedi. sana karşı olan bütün sevgimi güvenimi bitirdin senden nefret ediyorum dedi s. tir git dedi defalarca bir daha asla bana ulaşma aileme bana ulaşmaya çalışırsan seni de aileni de karakolluk ederim dedi ailene atarım diye tehdit etti beni ailem duyarsa bunları beni öldürür çünkü.. ne yaparsam ne söylersem söyleyeyim affetmedi beni ve engelleyip gitti bir daha asla dönmemek üzere.. bana deliler gibi aşık olan adam benden ölesiye nefret ediyor ve tiksiniyor artık beraber gelecek kurmaya dair bütün hayallerimiz bitti ve beni terketti ben ise ona hâlâ ölesiye aşığım o kadar çaresiz o kadar kötü bir durumdayım ki allah canımı alsa da kurtulsam çünkü ben ölene kadar beni onun gibi sevecek hiçkimse çıkmayacak karşıma ne de onu benim gibi sevecek biri çıkmayacak karşısına çok iyi biliyorum onu ömrümün sonuna kadar aşık kalacağım ve acı çekeceğim.. size yalvarırım yardımcı olun onu asla aldatmadım aklımıb ucundan biri bile geçmedi onunla beraberken erkek arkadaşlık kız arkadaşlık derdimiz sorunumz yoktu çünkü en yakın arkadaşımız da birbirimizdik o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum öyle çaresizim ki..

Güncellemeler
1 yıl
ona doğruyu söylemememin sebebi ona o kadar aşıktım ki benden ayrılır nefret eder soğur bütün sevgisi aşkı biter diye korktum söyleyemedim ki öyle de oldu benden ölesiye nefret ediyor..
Güncellemeler
1 yıl
dün geceden beri durmadan ağlıyorum çok çaresizim ne yaparım onsuz ben.. ben kendimi buldum onda şimdi çaresizce bir başıma ağlıyorum her sabah onun mesajını görmeyi özledim bile ben gerçekten dayanamam bu duruma
Aşık olduğum adam, sevgilime çok büyük bir yalan söyledim artık benden nefret ediyor ve benden ayrıldı?