Beni aldattı, mutsuzum ayrılmak istiyorum deyip sonra seni çok seviyorum diyen erkek gerçekten seviyor mudur?

2 yıllık bir ilişkim var, daha öncesinde çok kez güvenimi kırdığı için bir gün bunu arka arkaya aradım 30 kere falan, ilk önce aradım çalışıyorum dedi, fotoğraf attı, ben inanmadım, 23.00 falandı saat, telefonu açmasını istedim, bir dk konuşup kapatacaktım ama asla açmadı bilerek, ben de engelledim her yerden, sonra kaldırdım, video atmış arkadaşıyla, arkadaşının yanına gideceğini söylemişti, ispatlar gibi işte yok tarih şu saat bu, en son da Allah bildiği gibi yapsın seni demiş, yine engelledim, sonra diğer gün pişman oldum neyse görüşelim dedim, yanına gittim gelmek istemediğini söyledi, mutsuzum ayrılmak istiyorum dedi, sonra ayrılık konuşması yaptık her neyse en son geleceğim dedi, geldi, ben gitmiştim hatta, aradı birkaç kez buluştuk, çok sinirliydi, ailem de böyle bana hayatı zehir etti, sen de aynısını yapıyorsun mutsuz oluruz vs dedi, beni aldattığı için ben böyle oldum ama durup dururken değil, benimle sevgiliyken bir kızla konuşmuş, kız da beni bilmesine rağmen konuşmuş, bununla görüştüğü gün bana yazdı, öyle öğrendim, yalvardı yakardı affettim, sadece buluşmuş dedim bir şey yaşanmamış en azından dedim, kız zaten liseden arkadaşı neyse o gün bana kötü davrandı, sevmiyorum galiba diyorum dedi, sonra yüzün sesin aklıma geliyor dayanamıyorum, sensiz dağılırım yapamam dedi, zaten zor hayatım var dedi, işle ilgili ailesiyle ilgili sorunları var ama herkesin sorunları var benim de var. Her koşulda ben onun yanında oldum bu sözü çok zoruma gitti, gitmek istedim beni bırakmadı eve kadar getirdi göndermedi, sonra da hiçbir şey olmamış gibi sevgiliymişiz gibi davranmaya başladı, yok seni çok seviyorum yok bilmem ne diye başladı, ben nasıl davranacağımı bilmiyorum, Allah aşkına ben mi sorunluyum anlamıyorum o normal mi

Beni aldattı, mutsuzum ayrılmak istiyorum deyip sonra seni çok seviyorum diyen erkek gerçekten seviyor mudur?