Onu çok seviyorum ama ailem hakkında yalan söylemek zorunda kaldım.
Ablam için eceliyle öldü dedim ama intihardı. Şimdi bana güveni sarsıldı. Ne yapacağım?
Ablam için eceliyle öldü dedim ama intihardı. Şimdi bana güveni sarsıldı. Ne yapacağım?
Oda ayrilcak bahane ariyormus.. yani insanin ablasi intihar ederse butun aileyi etkiler.. bu kolay bise deilki.. direkt soylemedigin gayet normal.. cunku senin psikolojinide etkilemistir.. bunu anlayisla karsilacana gidiyorsa sevgilin anlayisli biri deildir.
Yalan dediğin bu mu? o bunu bahane etmiş bence canım bunda güven sarsacak bişey yok o an anlatmak istememiş olabilirsin boşver sen onu önüne bak..
o iş olmaz artık bir erkek olarak söylüyorum güven tek kullanımlıktır. içinde hep şüphe olur. inanmış gibi yapar ama güvenmez. içindeki kurt onu kemirir durur. sonra paranoya başlar ve şiddetli geçimsizlik.
seni anlaması lazım. Bu yalan sonuçta geleceğinizi etkileyecek bir yalan değil. Ben de olsam rahatça söyleyemezdim. Hatta kendimi bu yalana inandırmaya bile çalışırdım. Bence sevgilin saçmalamış.
Cevap
21Cevap
Ayrilmak istiyordu heralde. Her iliskide her dogru her zaman soylenmez. Mesela senin bu soylenmeyebilir. Ben olsam ben de intihar oldugunu soylemezdim. Erkek arkadasin ya naza cekiyor isi ya da ayrilmak istiyordu zaten senden, bir bahane buldu.
Bunu gizlemeden doğal.. Sevgilin eğer gerçekten seni seviyorsa mesaj atacaktır.. Kendimi onun yerine koydum da şimdi ilk başta bende çok kızardım neden gerçeği söylemedin diye ama sonra düşününce yanlış yaptığının farkına varır emin ol
Bence bu senin söylediğin tonlarca yalana bir örnek sadece. Haksız mıyım?
Giden geri gelmez sen kalanları kaçırmamaya çalış derim.
Yalan söylediğini yakaladıysa affetse bile her sözünde bir yalan arar ilişki sağlıklı olmaz
Bir daha güvenmesi imkansız canım artık hayır bekleme bu ilişkiden bence. Ablan neden imtihar etti üzüldüm şimdi
Tek yalan buysa sevgilin neden aramış ama başka yalanlar varsa her ne olursa olsun bir ilişkiye yalan girmemeli
korkmuştur sende intihar edersin diye senle mi uğraşcak bide
Bunun icin terkedilmez bence bahane ariuo anlayisli olmali bir insan kim olursa olsun ablam intihar etti diyemrz
Bu ailevi bir durum oaylaşmak zorunda değildin saçma sapan iş yapmış ben anlayışla karşılardım
Ablanın intihar etmesinden utanç duyduğun için öyle söylemek istemediğini söyle.
Yalan söylemeyeceğine dair teminat ve güven vermelisin.
saçmalama ne güveni şerefsiz. bahane arıyormuş bulmuş.
onu soylemeden once dusuncektın ayrıca boyle basıt bısey hakkında yalan soyluyorsan daha ne yalanların olur
Yalan hayatımızın artık her yerinde var o yüzden canım oda sana söylemiştir ona şunu söyle hatasız kul olmaz hatamla sev beni
bu yüzden ayrıldıysa cocuk olay yalan degildir bence
Kolayi secmis seni anlamak yerine teerk etmeyi tercih etmis. Ablan neden intihar etti:( basin sagolsun.
Ulan ablan ölmüş birde trip mi atıyor. Ne gavatlar var ya?
Çokta önemli değil bence... Basın sağolsun niye intihar ettiki
İntihar da eceliyle ölmek oyls bir ayrım yok hem saçma bir sebeb bahane bulmuş üzülme bile
Gel yataktayim sana vericem de barisirsiniz :D
Amannn bunun içinmi şey yaptıı
bunun için terk mi etti :-/
Güven Gittiği zaman yerine gelmez zorlama fazla
Doğru yapmış, yalancıları terketmek lazım
iyi yapmış sende yalan söylemeseydin
Siz bütün kızlar yalana programlanmışsiniz
çok kötü yapmışsın. Artık sana güveni kalmamış.
neden intihar etti neden gizledin sevgilinden
Hata sende zöylemeyecektim
Yalanı sonradan sen mi itiraf etmiştin
malmış
Vay anasını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar