Ankara'da isen belediyeye başvur, durumu olmayan ailelere ücretsiz konaklama sağlanıyor. Bir sürü insan tanıyorum ücretsiz ya da çok düşük meblağlarla barınma ihtiyacını çözen Ankara'da.
hastanelerin acil servisleri genelde müsaittir. daha öncesinden girmişseniz ve binanın mimari yapısını biliyorsanız genellikle fakülte hastanelerinin özel hastanelerin falan dinlenme odaları olur. hasta yakınıymış gibi bir özgüvenle hareket ettiğiniz sürece çok fazla bir sıkıntı yaşanmaz,
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > 2 gündür soğuk arabada kalıyorum her yanım tutuldu nerde kalabilirim ücretsiz böyle hayat yaşayacak lanetlenecek napmış olabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ev bulun
Ankara'da isen belediyeye başvur, durumu olmayan ailelere ücretsiz konaklama sağlanıyor. Bir sürü insan tanıyorum ücretsiz ya da çok düşük meblağlarla barınma ihtiyacını çözen Ankara'da.
Bari gel bizim arabada kal koltuk ısıtma da var üşümezsin 😅
Komik mi?
Komikliğine demedim zaten
Dalga geçmişler öyle sandım
Niye arabada kalıyorsun ev ailen,?
Evi ailesi batsın
Olmaz böyle şimdiki halini sen görüyorsun
Başka çarem yok
Olayı bilsem yorum yaparım da bilmiyorum ki bişey söyleyim
Nerde yaşiyorsun
Bizim evde kal boş oda var aile evi bir şey olmaz
Kadın sıgınma evine git
Zor bi durum.
Hayat hep zordu
Kesinlikle
Hastanede kal
Yakında morgda kalacağım gidişat onu gösteriyor
Neler yaşadın sen niye evden kaçtın soğukta havalar
hastanelerin acil servisleri genelde müsaittir. daha öncesinden girmişseniz ve binanın mimari yapısını biliyorsanız genellikle fakülte hastanelerinin özel hastanelerin falan dinlenme odaları olur. hasta yakınıymış gibi bir özgüvenle hareket ettiğiniz sürece çok fazla bir sıkıntı yaşanmaz,
Hangi il?
Ne farkeder
bildiğim iller ise yardımcı olabilirim
Niye arabada. Camiye git kal
dötün donar arabada
Hangi sehirdesin yardımcı olayım
Gizlisin
Ciktim
Şehir?
Ne farkeder
Olmadığım şehirde nereye gönderebilirim , otele git , hastane de yat