Saf bi yer bilmeyen aklı bi karış havada dalgın biriyim evlenmek benim için hatamı olur?

Bu arada İzmir'de oturuyorum ama inanmazsiniz belki bornovaya bile tek başıma gidemem çünkü bilmiyorum gitmedim hiç kordona gideyim desem kaybolurum o derece bide aşırı duygusal biriyim ters agresif biriyim insanlara iyilik yapmam ama yinede gözümün açık olduğunu hiç düşünmüyorum öyle değilim ve aşırı dalgın biriyim unutkan dikkatsiz beceriksiz hemde aşırı geldim 24 yaşına ev işi yapmayı bilmem zaten sevmemde yemek bi kaç şey yaparım ama asıl sorun benim ailem mesela internetten biriyle konuştuğum zaman diyolarki biri benim mesleğim su bu der kandırmaya çalışır öyle bişey yapma diyolar bende cocukmuyum kim kandıracak beni ben biliyorum işimi kimseyle bulusmuyorum bile diyorum ama inandıklarını sanmam sanıyolar biri bana gel dicek bende gidicem beni kaçırıcak bişey yapıcak bana benim evlenmem hatamı olur napmaliyim
Saf bi yer bilmeyen aklı bi karış havada dalgın biriyim evlenmek benim için hatamı olur?