Bıktım artık. Gece hariç sürekli uyumak istiyorum. En kolay y*şama s*n verme yolu nedir?

Ben evde ot gibi yaşayan 27 yaşında bir kızım. Aynı zamanda atanamamış bir öğretmenim. Hayata dair bir umudurm kalmadı. İşten çıkarılma kaygım olduğu için kamu kurumlarına atanmaya çalışıyorum. Çünkü defalarca işten çıkarıldım ve depresyona girdim. Ağır ilaçlar kullandım ve hala kullanıyorum. Uyku ilacı da kullanıyorum çünkü geceleri uykusuzluktan patlasam da dalamıyorum. Devlet psikoloğuna sıra yok. Özele de param yok. Param olsa zaten iki çıkıp hava alırım. Ona bile param yok. Hep evde ders çalışıyorum. Daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum. Branşım meslek lisesi öğretmenliği o nedenle 3-5 kişi alıyor ve 87 89 la kapatıyor. İşe gir demeyin çalışıp atanmam lazım ama bu ruh hali geçmiyor. Sırf bu yüzden yeterince ders çalışamıyorum. Günlük en az 10 saat çalışmam gerekiyor atanmak için. Hiç umudum olmadığı için de ve bu durumdan çıkacağıma inanmadığım, işe yaramaz hissettiğim ve sıfır sosyal hayatım olduğu için ölmek istiyorum. Dışarıda kendime bir çay alacak dahi param olmuyor. Kimseden de isteyemiyorum. Bitki gibi yaşıyorum. Bıktım artık bu yaşam son bulsun istiyorum. Nasıl yaparım? Kolay bir yol söyler misiniz?

Bıktım artık. Gece hariç sürekli uyumak istiyorum. En kolay y*şama s*n verme yolu nedir?