Uzun süre "arkadaş-miş" gibi durduğum biriyle,
Sevgililik denemek istemiştik, ancak kendisinde ilgi , merak, sevgi gibi duyguları yeterince uyandiramadim üstüne alagvt gibi davranmaya baslayina sabrımı iyice sınadı ve yallah tazyik dedim
Aylar sonra bulustugumuzda da sadece arkadasligimizi bozdugumuza uzuldugunu söylemişti.. ben de ne arkadaşı ya ne arkadaşı ben seni en başından seviyordum, canım miyim ben seni aylarca o kdr bekleyeyim dedim. buna bir kal geldi, pesinden de soyleyeceklerimi söyledim.
Geçen hafta toplu buluştuk, oldukça bana mesafeliydi dalıp dalıp gidiyordu pek muhabbete karismadi bile ara ara sigaraya çıktı. Dışarı çıktık yanımdan yürümedi, ilk defa bana karşı ilgisizdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Birgün Sevgilimle görüntülü konuşurken sakalaşıyorduk birden gayri ihtiyari bir şekilde n*h diye bir kelime çıktı ağzımdan asla yapmayacağım söylemeyeceğim bir söz ona karşı hep çok saygılı olmuşumdur görüntülü konuşuyorduk birde. O kadar utandım ki o nasıl bi hareketti hiç sevmediğim bişey kullandın dedi tabi gene efendiliğini bozmadı ama ben çok çok utandım 🥺 kapattık sonra ama ben çok utanmıştım hıh diyeceğime ağzımdan o çıktı neyse ki sonra özür filan diledim kızdı kırıldı bir gün boyunca öyle oldu ama sonra şükür ki geçti şimdi iki üç kez hesaplıyorum konuşacağım şeyi
Nah a da alınıp konusmuyorsa işin zor canım.
Olduğun gibi davran bence
Yoksa mutlu olamazsin
Kuzum aslında olduğum gibiyim o gün cidden hiç istemediğim hâlde o çıktı bile isteye yapmadım ki normalde öyle konuşan biri de değilim birden bire oldu ama o öncesinde zaten beni uyarmıştı sevmem etmem diye. Ben hem bu kelimeyi kullanıp hemde boş bulunup elimle o işareti o an yapmışım ama yemin ederim yani bilmeden istemeden oldu, o gün çok yoğun bir günüydü üstüne bide bu sorun gelince gün boyu ben arayınca açtı ama o aramadı ben yazınca cevap verdi ama özellikle yazmadı canım cicim çok zor çıktı ağzından. Ama işleri bitip yoğunluğu geçince kızgın değilim filan dedi bende kendimi açıkladım ve o konu orada kapandı bidaha hiç açmadı
Bana eski bir ilişkimi hatırlattı,
Çok manipulator geldi anlattığın kısı
Umarım ben yanılırım, mutluluklar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!