Erkek arkadaşımla aramızdaki her şey büyük bir aşkla başlamıştı. Beni görmek için başka bir ülkeden hediyelere gelmişti. Ama rahatsız olduğum bir şey vardı vardı. Ara sıra eski sevgililerinden örnekler verirdi sıradan şeylerle ilgili. Kendisi başka bir ülkeden bu yüzden onların kültürüne göre bu normaldir diye düşündüm. Bunun yanı sıra, bazenleri konuşurken sözümü kesiyordu ve beni ev işleri yüzünden eleştirip duruyordu. Oysa kendisi ben onun yanına gittiğimde ve 3 ay kaldığımda 1 gün bile işten izin alıp beni şehre gezdirmeye götürmedi. Hep çalışıyorum diyip erteledi. Bir gün snapchatte silmeyi unuttuğu için eski sevgilisiyle resimlerini gördüm. O günden sonra tartışmaya başladık. Üstelik her tartıştığımızda bana "eşyalarını al ve Türkiye'ye dön" diyordu. Çelişkili konuşmaları da vardı ve ben yakalayınca bana paranoyak diyordu. Hatta şakasına bile bazen "bu AVM sürekli açıkmış, eğer seni evden atarsam gelir burada kalırsın" gibi şeyler diyordu arkadaşlarının yanında falan. Sanki yanına gideyim diye yalvaran kendisi değilmiş gibi. Bir gün eski sevgilisi hakkında "güzel değilmiş" dedim. O da savunmaya geçti. O günü asla affedemiyorum. Bunlardan dolayı sürekli eski ilişkisiyle ilgili sorular sormaya, eski sevgilisine ve hatta erkek arkadaşıma hakaretler etmeye başladım. Sürekli eski sevgilisi hakkında "maymuna benziyor, çingene gibi, neandartal, b.. gibi çirkin" demeye falan başladım. Erkek arkadaşıma da birkaç defa çok öfkeliyken "sen de onunla aynı seviyedesin, ben sana fazlayım" dedim. Bu noktaya gelmemde onun ırkçı konuşmalarının da etkisi vardı. Bir gün telefonunda arkadaşıyla benim hakkımda olan bir mesajını gördüm. Arkadaşı benim Türklere benzemediğimi, çünkü beyaz tenli ve sarışın olduğumu söylemiş. Erkek arkadaşım da "evet neyse ki öyle tipik ve iğrenç bir şey değil" yazmış. Oysa kendisi Doğu Avrupalı ve onların ülkelerinde de insanların çoğu esmer. Bunu üstüne kavga ettik ve yine geri adım atmadı. Eski sevgilisine sadece güzel değil dedim diye "bana saygılı konuş, bana göre en güzeldi o zamanlar" diyen insan, benim ülkeme laf etti ve benim hakkımda "şey" dedi sanki ben insan değilmişim gibi. Arkadaşı bile tuhaf bulmuş sanırım ve konuyu değiştirmiş. Ve tartışma sırasında telefonları da yüzüme kapatıyor sürekli. Bunlara rağmen onu affettim. Üstelik benim de berbat bir geçmişim vardı ve başta saklamıştım ama öğrenmesine rağmen üzülmesine rağmen benden ayrılmadı. Bir gün hiç olmadığı kadar alkol içtim ve sarhoş olup küstüm, en kötü ve iğrenç halimi de gördü ama tiksinmedi. Bunlardan dolayı ayrılamadık. Geçen gün yine ona bir soru sordum. Fakat yine cevap vermek yerine tartışma çıkardı. 1 gün boyunca telefonuna bakmadı. Beni de wpden engellemiş. Bugün kaldırmış engeli. Ama yine tartıştık. Ben de bugün ona bir sürü hakaret ettim. Benim b.. kum bile sana fazla, sadece eski sevgilin olacak maymun ister seni dedim. Sen de onun gibi Çok kötüsün dedim. Umarım ölürsün falan dedim. Bu tarz hakaretler ettim. Sizce ne olacak? Kim hatalı?
Sizce kim hatalı bu ilişkide?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
baştan bitirmen gerekirdi bitiremediğin için haksız konumuna düşmüşsün hakaretler ettiğin için ama hak etmiş bence, bu ilişkinin dönüşü olucağını düşünmüyorum saygı yoksa sevgi de yoktur
Bence de öyle. Şimdi hakaret ediyorum kötü şeyler söylediğim için sanki ben başlatmşım gibi duruyor ama ilişkimizin başlarında çok sakindim genel olarak sakın karakterli bir insanım ama bu özelliğim de hoşuna giderdi fakat bu huyumu zamanla kendi çıkarlarına kullanmaya başladı. Zamanında her şeye rağmen onunla beraber kalabilmek için onu affetmiş ve sineye çekmiş olsam da kendi içimde affedemiyorum, ona olan öfkem dinmiyor.
bence bu ilişki sana hiç iyi gelmemiş kendin için iyi olanı yap nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan
Beni daha önce kimsenin sevmediği kadar sevdi sahip çıktı ama artık iyi gelmiyor
emin ol ondan çok daha iyileri karşına çıkacak sana seni prenses gibi hissettirecek kıyamayacak yüzlerce erkek var unutma
Teşekkür ederim
erkek arkadasina çoktan tekmeyi basmadigin icin hatali olan sensin yol ver gitsin basbaya aklı eski sevgilisinde. Senle beraberken onunla yatmış bile olabilir hala ne diye duruyorsun sana erkek mi yok
Hayır aklı eski sevgilisinde değil çünkü 2 tane eski sevgilisi var ikisinden de bahsediyor hatta sadece yatmak için görüştüğü biri varmış önceden, ondan bile bahsediyor. Öyle özlüyor gibi ya da duygu besliyor gibi değil ama. Fotoğrafları da kasıtlı saklamadığına eminim snapchatte kalmış öyle. Telefonunda yok hiçbir şey sadece benim fotoğraflarım var. Ama tabii ki her şeyin bir ihtimali var eğer eski sevgilisini unutmadıysa umarım ölür.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!