Sizce hata kimde ya?

dün erkek arkadaşımla kavga edip ayrıldık. Pazar günü için Bursa’ya tatile gitmeyi düşündüm ben ve bu fikrimide ona söyledim Bursa’da yazlığımız var gidelim vs dedim gibi birlik mi gidelim yoksa 1 gün mü kalalım konuşalım kararlaştıralım tarzında müsait olunca ara beni vs dedim bizim Bursa’da ki apartmanda kiracılarımız vs var ama sorun olmaz dedim kimse ilgilenmez falan dedim neyse beni arayıp detayları konuşmayı beklerken beni arayıp sen benden uzak duruyorsun artık farklı şeyler konuşmuyorsun konuşsam önümü kapatıyorsun vs tarzında benimle konuşup yaklaştı sonra üzerime geldi bağırdı çağırdı üzerime iftira attı bana falan sonra kapattım ve haliyle üzüldüm ve kırıldım. Dün sabah beni aradığında ise istemsiz sinirli konuştum be tavırlı konuştum. Sonra ben ayrılmak istediğimi vs dedim olmuyor ne yapsam ne desem olmuyor yanlış anlaşılıyorum çünkü diye artık burama geldi. Sonra Buda benimle konuşmak için sözde iş yerinin kapısında 3 saat boyunca bekledim ve müdür görmüş falan sonra telefonu kapattıktajnsınta gidip müdüre istifasını falan vermiş. Sonra bu durumdada ben suçlu hissediyorum kendimi bu normal mi ya

Güncellemeler
1 yıl
Nolur yardım edin bana
Sizce hata kimde ya?