Ayrılınca 3 yıllık sevgilisine sevgilisi hemen geçer mi? Kızgın ve kırgınsa nasıl davranır?
Yengeç erkeği ayrıldıktan sonra nasıl tepki gösterir?
Yengeç erkeği ayrıldıktan sonra nasıl tepki gösterir?
Gururludur, ne yaşıyorsa yaşasın asla belli etmez. Seviyorsa mutlaka affeder. Yaşananları asla unutamaz. Ama böyle durumda üstüne gidilmesinden de hoşlanmaz. Tabi önce kırdığın sebep ne bilmiyorum ama ona durumu açıkla ve özür dile sonra biraz rahat bırak, düşünsün.
Açıkladım zaten hatamı anladığımı değiştiğimi falan anlattım seni geri istiyorum seviyorum falan demedim ama
Beni hayatındaki her seyin önünde tutardı azıcık yüzüm asılsın ici giderdi simdi umrunda degilmiştim gibi davranıyor dengesizlik yapıyor anlamadım yani kızgın kırgın ama böyle davrandığında ben bile nasıl yaklasacagimi bilemiyorum. Bende yengecim
Şanslısın aslında. Ben koç burcundayım ve kişisel özelliklerim yüzünden bu yaşadıklarının beterini yaşadım. Onun içinde kopan kıyametleri asla bilemezsin, belli etmez. Diyorum ya çok gururludur. Ama seviyorsa mutlaka geri dönecektir. Sadece sabret ve sevgini belli etmekten kaçınma..
Ben biraz egoistimdir o yüzden de sevdiğimi falan belli etmekte zorlanıyorum böyle durumlarda askımdan ölsem burnumdan kıl aldırmam ama bu durumda pek oyle olmuyor sonuçta uzun bir iliski onu cok seviyorum ve ne kadar kabul etmek istemesem de suçluyum ve başkasıyla da olamıyorum ilk ayrılığımızda denemiştim olmadı bu sefer kimseden doğru düzgün hoşlanmamıyorum bile 1 ay oldu ayrilali ve cok özledim
1 ay uzun bir zamanmış ben yeni sandım.. O zaman şöyle yapıyorsun; Zorla bile olsa karşına al ve beni dinlemek zorundasın de. Ona her şeyi anlat. Kafasındaki soruları silsin. Zaten gözlerindeki sevgiyi gördüğü zaman yumuşayacaktır. Ben yapamıyorum ama sen kesinlikle yapmalısın bunu.
Biz aynı okulda aynı siniftayiz 2 güne okul açılıyor birbirimizi görünce çözülüyoruz zaten ilk 2 hafta her gün görüştük kopamadik sonra cok sinirlendirdim son 1 buçuk haftadir hiç görüşmemiştik yolda karşılaştık 6 gün önce 3bucuk saat telefonda konuştuk hatalarımı anladığımı falan anlattım arada gerekli olunca falan konuşuyoruz simdi yinede açık açık seviyorum demelimiyim
yengeç burcu olarak söyleyim bizdeki gurur kimsede yoktur gururumuzdan ölsek geri adım atmayız. Bizi çileden çıkartacak tek bişey vardır kıskançlık ve kuşku .. Eğer sevdiğimiz kıskandıracak bişey yaparsa çılgına dönebiliriz ve ozaman korkun bizden
10 gun sonra ara eger onu kırmıs ısen baskasını bulabılır sana ınat olsun dıye..mutlaka aramalısın
Seviyor mudur?
Özür diledim 1 hafta önce aradım gece 3bucuk saat kadar konuştuk dinledi beni pişman oldugumu gördü niye bizi imkansizlastirdiktan sonra yaptın bunu neden simdi sana deli gibi Aşıkken niye gitmeme izin verdin dedi kıskandı falan beni b kaç kez ama sevgim bitti gibi bisi dedi hala cok kızgınim dedi bende benimde bitti cok oldu biteli falan dedim
Yani o yüzden sevmiyor mü diye düşündüm bazen seviyor gibi davranıyor bazen de dengesizlesiyor kızgın soğuk davranıyor
Sevmiyorsa kesin gelmez ama o zaman
yahu bırak şu gururu fılan sen yaz ıcın rahat olsun sevıyorsun madem ne saklıon dıyecen kısa ve oz olcak..ben senı svıyorum ama sen ıstemedın ıcın unutcam senı yolun acık olsun de gonder bırak gurur murur ıslerını o 2 3 gun sonra ıcı ıcını yer kaybetme korkusuna gırer..ama boyle sevmıom ayaklarına gıdersen zaten kaybedmısım ne kazancam der
Haklisin zaten okul açılıyor yarın aynı siniftayiz görünce de yumusayacaktir herhalde okul açıldıktan sonra yapsam daha kolay olmazmı?
Ya surunurmuki hem suçlu hem güçlü davrandım hep simdi bu ağır olur mu ki
Ahaha o ne be ahaha yengeç erkeği. Çocuk musunuz olom. ahahaha
Cevap
10Cevap
sevgilisine svgisi demek istedin sanırım.geçmez.kızgın ve kırgın oldugunda köşeye çekilip olayı unutmaya calısırlar.bir süre sonra yapamaz döner.tatlıs 3senedir tanıman gerekirdi.ben ypamadım yengeçle bitirdim.
Onu güya en iyi tanıyan kisi benim ama bu 3. Kez ayrılışımız hala ayrılık zamanlarindaki sertliğine alisabilmis değilim dengesiz davranıyor bazen sevgisi bitmiş gibi bazen kıskanıyor falan
o ayrıldı değil mi?bence sesi sedayı kes döncektir
Ortak gibi bir şey oldu sorunlarımızı çözelim diye çağırmıştı ben ayrılacak sandim anlattıklarını dinlemedim bir yere varamıyoruz dedi ayrılacakmısin bitir o zaman falan dedim bişey diyemedi ben diyemem saçmalara dedi iyi ben diyeyim bitti dedim ama o istemiş oldu
anladm
3 yıllık sevgilim olsa ayrılma sebebımde 3 yıl kadar buyuk bır nedenden dolayı olur gerı donersede en fazla 3 yıl daha mutlu olur :)
Yengeç dansı yaparak ahaha :D Bu nasıl soru lan :D Tabiki her erkek gibi kendini içkiye vurur seviyorsa eğer.
Her gece içiyormuş ama bana karsı sevmiyormuş gibi davranıyor
Yengeç erkeği mi ? Sanki diğerleri ayrılınca halay çekiyor .
Ağlar ama sen görmezsin.Kesin değil tabi,burç yorumlarında var.
ben burçlara inanmıyorum insanın kıskançlık falan bu şeyler genlerde vardır insanları burçlarla sınıflandırmak yanlış geliyo bana
Vala ben anlamadim ne yapmaya calistiklatini anlamadim ya çok seviyormuş gibi yapıyorlar aytilirken çok ani bisekilde bittiriyorlar sevgileri değil bir canavar oluyorlar onlari anlamak zor
ben yengecim. her zaman alttan almasını ve güzel konuşmasını iyi bilirim 5 yıllık bir ilişkim var cok ayrıldım oda ayrıldı ama hala beraberiz :)
İliski zamanında cok anlayışlarınız fakat ayrılık zamanlarımız da özellikle bu sefer canavara dönüştü cocuk hayal kırıklığı ve yalan korkunç yapıyor sizi sevginizi hayatta göstermiyorsunuz böyle durumlarda
2 gün sonra popona yapışır .)
ani bir sinir olur sonra oturur ağlar
yengeç yeniyor muydu?
Yengeç dansı yaparak.
kabuğuna çekilir.
Nasıl çıkarırım kabuğundan? Nasıl itiraf ettiririm sevdiğini?
ısırır seni
Kıskaçlara dikkat...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar