yine mi burç diyiceksiniz ama sorucam .. yengeç burcu ayrılık sonrası nasıl davranır ? bu bitmesin diye ölüp bitn çocuk ayrılığı çok zor kabul eden çocuk artık başka biri sanki .. umursamıyor sanki hiç ? bu unuttu demek mi ? bana hep içimi bilemezsin unutamam ben kolay kolay derdi .. ama şimdi unutmuş .. 3 ay oldu ..
Cevabın nedir?
+1 yılŞu yengeçleri bırakan terk eden kadınlar ve kızlar dönüp bir bakın yıktığınız insanlara biz Yengeçler kolay sevmeyiz sevdiğimiz zaman yürekten sever içimize kazırız iyisiyle kötüsüyle o aşkla savaşır asla bırakmayız hep bir çıkış yolu bulur toparlamaya çalışırız çözüm ararız ayrılmamak için sevdiysek biz zaten aşk adamıyız. Uzun süreli ilişkiden sonra herşeyimize önem verir giyim kuşam sac özen gösteririz kimseye yansıtmayız acımızı ama gece bir çöksün hüzün gelir dert gelir anılar gelir gözlere yüzümüz düşer of çekeriz onunla beraber gittiğimiz yerlere gideriz yad ederiz kimi zaman yollarında bekleriz dururuz karşına çıkmaya çalışıp ardın sıra bakarız bazen görünürüz ki adım atsınlar biz koşalım diye son umuda kadar ardından geliriz yorulursak o kötü işte ara yaptığımız her şey aksar gelmemeye başlarız fotoğrafları kaldırırız anıları bir dolaba koyar kitleriz ne yazikki uyurken kavusma hayali içinde oluruz sabah ilk iş profillerine bakıp birşey yazmışmi bu gün bir umut için bizim için yazdığı var mı diye ama yoksa yine o gün zehirdir ben sessiz sedasız bir ayrılık yaşadım bir sebeb olmadan bitti ne yaptıysam ne ettiysem olmadı Ardından günlerce bekledim yollarını gözledim ama ne yazık ki düşmanı gibi her yerden engellendim sanki aldattım sanki kötü sözler kullandım en son gidişinde bak yolu uzatıyorum gitme diyip ağlarken bile güldüm yüzüne ama öylece sessizce inip gitti arabadan evine çok sordum ne yaptım diye kendime onu mutlu etmek için herşeyi yaptım belki hayal ettiği farklıydı söyleseydi hepsine bir çözüm üretir yapardım herşeye razıydım hep o terk etti ben kaldım uzun süreli bir ilişkiydi ilk Sevda'm dı herşeyi onunla yaşadım şimdi sevgilisi var gibi görünüyor bende güçlü gibi görünüyorum yine yollarında duruyorum ama eski cesaret Yok karşısına çıkıp ne dicem ya git derse ya terslerse unutmuşsa sevgisi gerçekten bitmişse işte bu yüzden bunu yapamıyorum kaldıramam çünkü öyle işte gençler sevmek ayrılmak degil unutmayın.
172 Yorumla
Balık+1 yılAktifsen cevab ver. Benim sevgilimde yengecti ayni dedigin gbi karakterdi. Ama ailesi beni istemedi kendini geri cekti benden ama ugrasti cok ugrasti ailesi istemedi beni ayrildi. Sizce ilerde tekrar donermi
Boğa+1 yıl@Ahahhahahhaha şaka gibi aynı şeyi bende yaşıyorum. Beni seviyordu ilişkimiz çok güzeldi. Tek kötü yanı ise kuzen olmamızdı. Teyzem beni istemedi. Onun bana karşı davranışları değişti bende gururuma yediremedim ayrılık mesajı attım. O ise cevap olarak sadece "güzel zaten annemin senin için imalatı rahatsız etmişti" dedi. Kırıldım umarım teyzemde kuzenimde umduklarını bulup mutlu olurlar.
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her şeyden yengeç burcu erkeğinin duygusal hafızası çok iyidir. Asla ama asla unutmaz yapılanları ve söylenenleri. Ama gururludur, aşkının bitmemesi çin yapanayacağı bir şey yoktur ama buna rağmen bittiyse de yapabileceği bir şey yoktur ve bu nedenle ağlama seansları bittikten sonra - ki genellikle mutlaka ağlar- kendini toplama süreci başlar. Ayrılığın ilk zamanları yanına yaklaşılmaz. Her şeyi tersinden anlamak ister, kabuğuna çekilir, aşkının bilanöosunu çıkatır ve artıları ile eksilerini hesaplar. Artıları çoksa o iş onun için bitmiştir ama eksileri çoksa üzüntüsü sürer ama gene de geri dönmsi düşük ihtimal. Ama ayrıntıları ne olursa olsun yıkılır yengeç erkeği eriyen her aşkının ardından ve hepsini gömer kalbinin ve aklının erişilmez bir köşesine.
620 Yorumla
Soran+1 yılevet bitmesin diye elinden geleni yapmıştı .. hiç sanmam ağladığını ama ağlamış :/ hep gelmişti hep direnmişti benim ayrılmalarıma ama şimdi 3 ay oldu gelmez bundan sonra yani .. belki çoktan başkasını buldu bile .. yalnız bana karşı son zamanlarda çok acımasız olmuştu bitirmiştir kalbinde dimi ?
Yengeç+1 yılBüyük ihtimalle ve sana kızgınlığının nedeni de onu aşkı sürdürme çabalarına karşılık vermemen olmuştur. Çünkü yengeç erkeğinin beklediği tek karşılık aşkına aynı derecede değer ve çabalarına karşı saygıdır. Sende bunu bulamayınca iş bitmiştir zaten. Büyük ihtimal gelmez artık, dedim ya çok gururludur. Hatalı olmazsa zor, hatalı olsa da bir ihtimal.
Soran+1 yılanladım peki .. teşekkürler .. ama şunu da demek isterim evet hatalrım oldu ama asla sevgimi esirgemedim benim gibi onu kimse sevmedi sevemez de ..
Soran+1 yılsavunmaya geçmek diil ama gerçekten gösterdim .. hissede hissede sevdim ben .. tek hatam sürekli ayrılmak istemelrimolur olmadık triplerim onu anlayamamam .. öyle yaptım ve soğuttum onu kendimden .. o bile demişti kimse beni senin kadar sevmedi diye ..
Yengeç+1 yılMadem seviyordun o zaman niye öyle kaprisler yaptın. Naz da bir yere kadar çeklir. Yengeç erkeği çabuk parlar çabuk söner ama işte asla unutmaz. Bunlar da onun kafasında birikir birikir sonra güm, dibe vurursun. Demek ki hatan buymuş. Hem bundan herkes sıkılır: İki de bir ayrılalım ayrılalım. Ne bu çocuk oyuncağı mı? Adam haklı.
Soran+1 yılhaklı farkındayım :( pişmanım da .. yardımın için teşekkürler
Koç+1 yılkizim sen benim ikizimsin yaaa, yada sevgilierimiz ikiz :D resmen kendi hikayemi okuyorum. aynen bende surekli ayrilmak isterdim (aslina sitemezdim) trip yapardim, o benden anlayis beklerdi, ben ilgi beklerdim, ve sonunda soguttum galiba kendimden, son zamanlarda beni anlamak isemiyordu, aksi davraniyordu, deger bile vermiyor gibiydi.. ayrilmak istedigimde bukez cabalamadi. halbuki hatalarimiz karsilikliydi. hep beni hatali gordu. ve ayrica cok gururlu!
Soran+1 yılöncelikle okuduğun için çok çok çok teşekkür ederim .. son iki sorum olucak bunları da cevaplarmısın lütfen .. seven insan gönlün gibi birini bulrsun inşallah der mi ? bir de bana her knuşmamızda hayatımda biir olup olmaığını sorardı kimse yok derdim hep bu sefer bilmiyorum dedim .. o da anlat bana yardımcı olıyım sana dedi .. kimse yok ama tepkiye bak ona anlatmamı istiyor gayet rahat umurunda diil demek diil mi bu ? heö her sefernde gelmşti şimdi de istese gelrdi benm ona gel diyemem ki
Yengeç+1 yılSana hayatında biri olup olmadığını dşrek değil de bana anlat yardımcı olayım diyerek dolaylı olrak sormak istemiş bence. Hiçbir eski sevgilinin hoşuna gitmez bu. Ayaln yapıyor. Senin yanına gelemiyor çünkü kendisinin suçlu olduğunu söyledi ve gelirse onu istemezsin ditye çekiniyor ve bu nedenle senden onu çağırmanı bekliyor olabilir. Benimle paylaştığın için teşekkür ederim.
İkizler+1 yılBir yengeç erkeği bunu sana soruyorsa seni çok seviyordur ve bir yengec erkeğin sevdiği insanın mutlu olması gerekirse onuda yapar acı çekerek sevmek yengecin yapısında vardır
Yengeç+1 yıl@Bahtsiz_bedevi55 Acı severek sevmekten kastın, karşılıksız sevmek, yani karşılık beklemeden sevmek veya belki bir gün o da sever diye beklemekse haklısın ama ilişkide karşıdaki taraf sevmiyorsa yengeç erkeği bunu hakaret sayar ve asla buna katlanmaz. Yukarıda karşılık beklemeden derken bunu kastetmiyorum. Orada demek istediğim sevginin gösterilmesi ile ilgili. Yani ortada sevgi var ama gösterimi yok ya da yetersiz. Her ne kadar sevmek, o sevginin gösterilmesinden daha önemli olsa da karşı taraf bunun bir şekilde gösterilmesini istiyor sonuçta.
- +1 yıl
ya peki haksız olduğunda neden kabullenmezler veya arkadaşının ona yanlışını neden ötrbas ederler ki bizim de aramızda bazı olaylar falan oldu tartıştık haksız olanda o ama ben dönsün istiyorum hala ona karşı hislerim bitmedi onıun haberi yok bundan sevgilim var sanıyor ama ben sevgimi ona açıklarsam elimden kaybederim korkusu var bide sevilince ego kasıyorlar falan 5 ay oldu davranışlarına bakınca beni seviyor gibi kafam çok karışık
Yengeç+1 yılBitmesin diye elinden geleni yapan bir yengeçi neden bırakırsın ki be kadın yengeç erkekleri ve ben dahil bırakıp gideni unutmaz sevdiyse zaten çok koşar peşinden sen göremezsin ama istediği zaman gösterir kendisini bir adım at diye yapar bunu yürekten sever içinde yaşar , Sen dışardan onun seni unuttuğunu görürsün ve herkes Ama onun içinde bir dağ yanıyodur sen zannedersin geziyor ediyor unutmuş mutlu ama o gittiği her yere seni götürür öyle sever ki bu garip adam yukardaki yorumda yazıldıgı gibi bilemezsin unuttuğunu ama işte gariptir ki hep sever sadece şunu bekler geri dönüp bir adım atmasını ne zaman unutur dersen soru yanıtsızdır yüregine yazar silemez kazır iyice içine çünkü iliklerine kadar sever bitecek olan ilişkiye girmez ben sana anlatsam günler yetmez yengecin sevdasını canından can gider de sevdası gitmiyor işte ona ne kadar acı hüzün versede unutmaz acı tatlı ne varsa hazinesidir bekler durur belki Birgün dönmesini ben gibi.
Yengeç+1 yıl@zihnimdekimezarlık evet Hale'n seviyor O dışardan görünmek istediği gibi görünüyor kendisi öyle istiyor aklındakine akıl erdiremezsin ilk sorduğuna da karşı çıkıyorsa vardır bir bildiği önceden alt yapısını yaptığı ego degil o anki mutluluktan olan bir çocuksu hevestir gelip gecici sevgilin olduğunu sen öyle gösterirsen bazı şeylerle oda öyle sanar zaman gecmeden bunu ona bildir çünkü canı çok yanar ve ona gittiğinde sana bunları sorduğunda senin canın yanar onun o halini gördüğünde eğer yüreğin varsa üzülürsün sevmişsen gerçekten , Zaman geçmeden bildir sevgini ona yoksa iş işten geçer yazık olur emeklere unutmayın ki sevmek ayrılmak değildir ne olursa olsun sevmekten vazgecmemektir çözüm yolu bulmaktır seven insan zaten gitmez , düşünür karşındakini üzüleceğini onu kaybetmezsin asla sevgini göster Garibim bir köşede elbet seninledir bende yengecim 👍
Balık+1 yıl
Yay+1 yıl
+1 yılofff ayni benim yengeci anlattin bana. bizde ayrilali 1 bucuk ay oldu, oda aynen kabullenmezdi asla ayriligi, ama bukez umursamadi, birkere yazdi umutlandim geri sustu.. yani cok umursamaz buluyorum onu. yani insan biraz cabalar, adam gibi karsima cik konus. susarak bitti anliyacagin. duygulari nasil bilemiyecem. oda hep derdi bana , belli etmem ama cok takilirim, dusunurum filan. zaten gecenlerdede aglamis beni sevdigini soylemis. ama bana karsi TIK yok. aramadi sormadi. gercekten cok farklilar, yani karsi taraf onlari kolay kolay cozemiyor. iliskimiz boyuda gerci olay boyleydi, onu hic anlamazdim.
311 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni biraz ağlamışta hem biliyorsun gelir muhtemelen .. benim ki o kadar ayrıldım gelmşti hep şimdi 3 ay oldu hala yok :) biz çok üstlerine gittik sanırım .. ama ne oanladım biliyormusun ben hep hataları ona yüklerdim ama tüm hata bendeymiş ayrılıktan sonra sakin sakin düşününce anladım .. biz yaptık biz uzaklaştırdık onları kendimziden şimdi onları suçlamayalım .. seni bilmiyorum ama ben onun gibisini bulamam yengeç burcu erkeği mükemmelmişş sahiden :)
Koç+1 yılvalla benimki mukkemmeldi diyemiyecegim. cunku asiri derecede ilgisizdi. sanki hersey benden once gelirdi. sinmemaya gidecektik hep beraber, son anda iptal etti, nedenide, arkadasinin arabasina yardim ediyomus. yani ne yapip edip gelmeliydi, boyle umursmaz tavirlari coktu. yani seviyordu ama deger vermiyordu iste. ona sorsan butun hatalar bende, cunku onu hic anlamadim, hep bogdum, gereksiz kiskandim filn. cok ustune dustum. yinede kendimde hata bulamiyorum, oda ilgisiz olmasaydi,onun yuzunden:(
Soran+1 yıl:D çok güldüm ya birde kendilerine duygusal diyorlar :s herşey olacağıan varır ama ben beklemekten yoruldum siz ne haldesiniz bilmiyorum :)
Koç+1 yılaay aynen valla.. cooook rahatlar, kaygisilar, biryerlerini kipirdatmazlar, oturdugu yerden seviyorum derler, hic karsi tarafa hisettirmezler, romantik de degildi ya, surpriz denen birseyde yoktu, sevdiginden emindim halen eminim, ama ruh gibiydi, kendide zaten ben odunum diyordu. vee evet susmalarina dayanamiyorum, ayrildikmi inan bunu bile bilmiyorum. sustu hep. insan biraz mucadele eder. ama susuyor! askimizi sokaktami bulduk be adammm. bende beklemekten yoruldum valla:(
Soran+1 yılyuhh nerdeyse aynı kişi diye şüphelenicem :O apaynısından bende vardı hep susutu mal yaa sayasım geldi şimi :/ ayy bunların hepsi aynıymış sen diyince farkettim öküzler !
Koç+1 yılyavvv canim benimkide ayni sozleri bana yazmisti ! allah allah ayni kisimi, gerci benimki trabzonda degil. banada: umarim daha iyisi karsina cikar demisti! bende anlamiyorum bunlari, inan cok yardim etmek isterdim
Soran+1 yılsayasım geliyor ya :) okuduğun için çok teşekkür ederim :)
Koç+1 yılben sayiyorum icim bosaliyor, ama bi faydasi yok malesef... off ikimiz icinde hayirlisi olsun canim. yengecler cok tuhaflar beni soguttular :)
İkizler+1 yılaynı şeyleri yaşamışız işte çok sevdiğini söyleyip bir kaç saatini bile ayırmazdı ama hep ben anlamazdım ben suçluydum acımazca eleştirdi sucladı yargıladı beni tek dileğim keşke ah keşke bir kez bir kez beni dinlemek istese ama istemez demi aramaz dönmez gelmez
+1 yılyazdıklarınızın bir çoğunu okudum evet hep duygularını gizlerler seviyormu sevmiyormu bilemezsin bizde ayrıldık üstelik ciddi bir ilişkimiz vardı beni hep baöbaşka sevdiğini söylerdi ama ayrılırken bana sen bende herşeyi bitrdin dedi ve sadece 2 gün sonra yeni birini soktu hayatına mutlu mesut paylaşımları var peki şimdi benim anlayamadığım birşey var bu adam bu kadar duygusalsa bu kadar büyük seviyorsa şimdi neden bir başkasının yanında gerçekten unuttumu beni hiçmi üzülmüyor delirmemek içten değil
12 Yorumla
Yengeç+1 yılAhh ah daha 1 hafta once ayrildim sogudum dedim sonra pisman oldum geri donmek istedim istemedi seni seviyorum dedim bende seni seviyorum dedi sorunda bu dedi tekrar ayrilcagimdan korktugu icin dönmedi hala bekliyorum bir umut döner diye dönermi acaba göz yaslarim sel olacak
Yengeç+1 yılKusura bakma her biri aynı değil benimde 4 yıllık ilişkim bitti sevdiğim İkizler burcu ydu çok terstik ama çok seviyordum halen de öyle olabilir ama o başkası için gitti şimdi 2 ay oldu boş boş sadece fotolara bakıyorum mektupları okuyorum birdaha kime inanicam kime guvencem
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
+1 yılYengeçlerin duygusal olduğu yazılır.Evet ben de bir yengeçim ve aşırı Duygusalım.Ayrılıklarda çok üzülürler.Ama neyse ki Gurur bunu frenler.Ve şunu bilinki bi Yengeç size gerçekten aşıksa onu kaybetmeyin.Sağdıklardır, bağlılardır...Üzmeyin Yengeç Erkekleri :-(
225 Yorumla
Soran+1 yıluff ya o da öyleydi .. ben ne gerizekalıyım :/ üzdüm bir kere yaptım bir hata .. yorum için teşekkürler ..
Yengeç+1 yılAdın Aylin değil dimi? :)) Sadece içimi rahatlatmak istiyorum... :))
Soran+1 yılaylin desem dönicekmisin ayline :) dönersen aylinim dönmezsen diilim :) ama sen dön :)
Yengeç+1 yılBen Ayrılmadım ki ben döneyim...Bir Yengeçle konuştuğunu hatırlatırım...Kendi burcum diye demiyorum.Bi ilişki bitmişse eğer haklı herzaman yengeçtir :))))
Soran+1 yılbiliyorum demene gerek yok :) ben de haksızım bir de ayrılanım :/ ama dönemem gururum bırakmaz .. olsun sen ara belki aylin bekliyor seni siz kolay unutlulucak erkekler diilsiniz sahiden :) ara sen araa :)
Yengeç+1 yılNe güzel söylüyorsun bak gururum bırakmaz diye...Pardon ama o gururdan bende de var :)) Hem seneler geçti üzerinden...Artık ne duygusallık kaldı ne aşk ne sevgi...
Soran+1 yılanladım bişi demedim say afedersin :)
Yengeç+1 yılYengeciz ya affederiz tabi :)))) (En son hay yengecine de sana da be diyeceksin o olacak neyse sustum:)) )
Soran+1 yılyoo est demem öyle şeyler :) sessilikten iyidir test ettim onayladım :) siz susmayın mümkünse sonu kötü oluyor :)
Yengeç+1 yılPekala o zaman bi yengeç erkeği olarak testine yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Ama benim de bi tespitim var.İlişkiniz bitmiş ama sen onun psikolojisini merak ediyosun.İçinde hala bişeyler var sanırım...
Soran+1 yılsanırım hala gelse yine mutlu olsak diyorum ama bu sefer olamayacağını biliyorum .. 3 ayda bulmuştur bile birini :s
Yengeç+1 yılo zaman ikiniz için en iyisi ne ise o olur umarım :) (Ama benim bildiğim yengeç 3 ayda bulmaz birini)
Soran+1 yılinşallah bulamaz :)
Yengeç+1 yılNe dedim bak yengeç öyle kolay kolay bulamaz birini :)) Ve unutamaz demiştim.Yazdığı yazı bana çok samimi geldi aslında.Burda şunun kararını vermen lazım bence.Neden ayrıldınız?Ve tekrar birlikte olursanız sorunlarınızı çözebilecekmisiniz? Eğer tekrar birlikte olur ve bu sorunları çözemezseniz.işte o zaman ayrılmak çok daha kötü yapar sizi.hele de karşındakini.Benim aklımda son olarak bi cevap var ama söylemek istemiyorum son karar senin...
Soran+1 yıl:) öncelikle okuduğun için çok çok çok teşekkür ederim :) benim amacım tekrar birleşmek gibi bişi diil sadece onun düşünceleini öğrenmek istiyorum çünkü o hata yaptı ama benm yüzümden yaptı herşeyi .. düşüncelerini merak ediyorum sadece .. bir de demişsin ya benm aklımda bir karar var diye o nedir :)
Yengeç+1 yılPeki söylicem ama önce sen bana şunun cevabını ver.Sen onun bu mesajının ardından ona olumlu ya da olumsuz bi cevap verecekmisin?
Soran+1 yılbu normal bir konuşma bence .. bana öyle geldi yani .. iki arkadaş gibi .. o arayıp sormadığı sürece ben hiç arayan olmadım olmamda açık açık bişi söylemediği sürece bişi de diyemem ..
Yengeç+1 yılEee o zaman sen teşhisi koymuşsun arkadaşça yazmışsa sorun yok...Ben ayrıldığım kişiye arkadaşça böyle bi yazı yazamam ama.
Soran+1 yıltamam yardım et nolur .. bi teşhis de sen koy lütfen ya yalvarıyım mııı lütfenn
Yengeç+1 yılAslında yardım edilecek bir durumun yok ki.Bak bi ilişki yaşamışsınız ve bi şekilde bitmiş.Görünüyorki arkadaşımız çok duygusal ve unutamıyor.Ve yine benim anladığım seninle tekrar barışmak istiyor.daha önce de dediğim gibi duygusal kişiler kolay kolay unutamaz ve çok acı çekerler.Ama şuanda çok kritik bi noktadasınız bence.Eğer tekrar birlikte olmak istiyosan olumlu bişeyler yaz.Bak göreceksin ki o zaman yeniden başlicak ilişkiniz.Ama gerçekten istiyosan böyle birşey yap (Devamı Var)
Yengeç+1 yılBugün barışıp yarın tekrar bitecekse hiç girme bu yola.Bence bugün seni tam olarak unutup ya da tekrar birlikte olması için vereceği bi karar günü.cevap vermezsen unutacak, konuşursan da tekrar birlikte olmak isteyecek.Bunu da sen belirleyeceksin...
Soran+1 yılanlıyorum .. ama inanın dediğim gibi o net olarak bişi demeden ben bişi diyemem .. belki de bir korku kabul edilmeme korkusu çünkü sevgisinden emin diilim .. 3 ay az bir zaman da diil hele ki erkekler için .. çok teşekkür ederim okudun cevapladın yardımcı olmaya çalıştın ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN :)
Yengeç+1 yılRica ederim ne demek umarım sizin için de en iyisi neyse o olur...İyi geceler...
+1 yılyengec burcu bırlkteyken gayet romntk duygusal olur..ayrıldıgında ıse öküz burcu olur..artık bısı bekleme
83 Yorumla
Yengeç+1 yılCimcime ben de yengecim arkadaşım:D:D
Soran+1 yıl:) katılıyorum
Oğlak+1 yılşimdilik mi yengecsin :):):)
Benimde yengeç burcu sevgilim vardı 2 ay oldu onunla ayrilali beni seviyordu sonra bana açıldı işte sevgili olduk çok güzeldi çok güzeldik gerçekten beni sevdiğini hissediyordum ama sonra ayrılık girdi araya 1 kere sonra ayrıl barış bka sardi ama çok güzeldik abi nasıl desem bana bakarken bile gözleri parlıyordu çok seviyordu çok seviyordum sonra saçma sapan bir sebepten tartıştık ben ona sktrgit dedim o da beni heryerden engelledi ama engelleyecegini düşünmemiştim bana kalp kıran cümleler kurdugu icin ona öyle demiştim hala seviyor mu bilmiyorum unuttu mu döner mi bilmiyorum ama tek bildiğim bana hiç bilmediğim birsey yaptı ve ben ona sırılsıklam aşık oldum cok seviyorum onu hala o da seviyor mu beni bilmiyorum ama o çok gururlu açımdan ölsem bile yazamam derdi bana ayrılık hakkında konuştuğumuz zamanlar sizce döner mi ya
00 YorumlaBittiyse bitmiştir. Çok çabaladım. Gururmu ezdim. Ayaklar altına aldım. Çok sert sözlere mağruz kaldım. Yinede pes etmedim. Ve artık gücüm kalmadığımı görünce başka birisine dönüşüp karışıklı bitirdik. Ve şu an 2 ay oldu ayrılalı. 40nı tutacak halim yok en kötü 1 aya kalmaz toparlar bulurum birini. Çünkü benim gönlüm rahat elimden gelen en iyisini yaptım.
00 Yorumla
+1 yılkolay kolay unutamaz rol yapar bir süre eğer atlatabilirse siler defterden atlatamazsa döner geri adım atar.
47 Yorumla
Soran+1 yılbu ne kadar sürer ki ? 3 ay oldu artık dönmez gibi mi sizce
Yengeç+1 yılhala dönebilir.Neden bitti ?
Soran+1 yılhatalıyım hemde çok sürekli üstüne gittim olur olmaz ayrılık triplerine girdim kırdım başlarda sonraları kızmaya başlamıştı .. biticek biticek diye başının etini yedim .. hep yalvarırdı yapma böyle bitmiyicek sabret diye .. sonraları çok acımasız oldu aban karşı .. deli gibi seven erkeği deli ettim sanırım :) ama hiç ayrılmak istemezdi yine de .. en sonunda kabullendi bitti sonra son bir şans istedi ve ben yine ayrıldım .. ayrıldıktan sonra 2 3 kere konuştuk sadece
Yengeç+1 yılüst üste bırakmışsın terk etmişsin sen o zaman çok zor bir yere kadar alttan alır kabullenir bir yerden sonra çok zor.o noktayı geçti mi bilemem
Soran+1 yılsanırım o noktayı geçti :/ teşekkürler yardımın için
Yengeç+1 yılrica ederim.umarım dilediğin gibi olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyengeç burcu sevgilim uzun süre sonunda bana geri dönmüştü.
710 Yorumla
Soran+1 yılne kadar uzun süre ?
Cevap sahibi+1 yıl5ay gibi
Soran+1 yılpeki bişi sorucam şu anda nasılsınız .. sonuç ne oldu yani ?
Cevap sahibi+1 yıl2yıl önceydi,devam ediyoruz..
Soran+1 yılne güzel dilerim mutlu olursunuz yorumu görünce rahatladım :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim,belki bizimki istisna olmuş olabilir ama sen 1seneden fazla bekleme.gerçi bende artık ararda aklıma gelsede kabullenmiş hayatıma devam ediyordum.hiç ummadığım anda döndü.
Cevap sahibi+1 yılbiz ayrıyken hiç dialoğumuz olmadı,konuşmadık.sadece gizli no dan sesimi dinlerdi arayıp konuşamazdı.benim sevgilim üzüldüğünü,kıskandığını,merak ettğini hiç belli etmezdi.yani duygularnı iyi saklıyor yengeçler.seninkinde de durum aynı.içinde ne var belli değil,sözlerinden bir sürü ima çıkartabilirsin.belki seni unutamaz doğru ama önemli olan tekrar beraber olup olamayacağınız.o hatalrla tekrar onu kabul edip edemeyeceğin sen bunları düşün bence.ama çocuk bence senin tarafından bir şans istiyor
Soran+1 yılsorumda da erkekler öyle söyledi pişman dönmek istiyor diye ama ben bunu çıkaramadım .. bir de evet duygularını hiç belli etmiyorlar .. ben o açık açık bişi demedikçe şans falan veremem ki :s okuduğun için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl''akıllandım'' kelimseinden çıkardım ben bunu.bir mesaj var burda,ama dedim ya açıkça duygularını söyleyemezler.sadece zarf atabiliyor gerisini sen anla.daha çok seven birisini bulursun da duygu sömürüsü.ben iyi değilim olamadım her zaman suçunu kabul ederler.ama uğraştırırlar.açık bişey demeden bişey deme zaten.ama şans isterse de seviyorsan güvenini sağlarsa devam edersin.aynı hataları tekrar yaparsa olmaz.rica ederim.yardımcı olduysam sevinirim..
mal olur buda kendimden biliorum 2 sene gecti ayrıldık hala seviyorum özlüyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılinşallah o da öyle olur :)
İkizler+1 yılSen mi ayrılmıştın karşı taraf mı?
+1 yılBen de yengecim ama erkeklerini bilmiyorum açıkçası.Heralde duygusal olurlar ama kendine yedirememiştir.
10 Yorumla
+1 yılUmursamaz gibi gözükür ve bu umursamazlığı hat safhada gösterir ama gizliden gizliye bakar izler gözler sen şu an seni umursamıyor sanarsın ama kafasına takmıştır bile o yüzden hareketlerine dikkat et bence
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 370 cevap paylaştı. bugün ayrıldım yengeç burcu erkeğinden, üzülüyorsa da hiç belli etmiyor, çok güzel.
22 Yorumla
Soran+1 yılhe iyiler hem de uyuzlar dimi ..
Üzmeyin yengeçleri ablalar kıyıya vurulmuş balinalar gibidirler her ilişkinin nihayetinde...
01 Yorumla
Boğa+1 yılBenim sevgilimde yengecti arayi soguttu dur yarin herseyi anlatcam derken yine aynisini yapti hani benim icin olup biten o adam askimdan deliye donen adam degisti bnde iliskiye son verdim uzmeyin su kizlari uzmeyin sizden sevgi saygı sadakat bekliyorlar onlar ama sizin yaptınıza bak
+1 yılüc ay cok uzun bır sure,bence bıtırmıs gercekten yada bıraz dolasıp en ıyı secenegın sen oldugunu farkedıp oyle donecektır,bence onune bak dusunmezsen gelır,takarsan gelmez..not;tecrube
00 Yorumla
+1 yılBenimde bir yengecim vardı. Evlenelim annene babana söyle dedi söyledim sonrasında yan çizdi. Nerede merhametli vicdanlı ve duygusal yengeç burçu. Kii babamın ağır hasta olduğunu bildiği halde.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yasadiklarimin aynisini yasamissin. Bu soru ne zaman soruldu acaba
06 Yorumla
Soran+1 yıl7 yıl önce
Cevap sahibi+1 yılVayyy bee. Ee ne oldu lutfen anlat
Cevap sahibi+1 yılDondu mu
Soran+1 yılTabiki döndü. Toplam 6 yıl beraberdik. Sonra evlenelim diye başımı şişirdiği için ayrilan ben oldum.
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Benimki de doner insallaj
Soran+1 yılInşallah
duygusal olur kendimden biliyorum :)
12 Yorumla
Yengeç+1 yılbir beşiktaşlı olmamana rağmen tuttum seni burçdaş dostum :)
Soran+1 yılbu da duygusaldı ama sınra benim hatalrım yüüznden çok değişti .. çok acımasız oldu sanırım bana çok kırdım onu farkındayım
+1 yıl2 hafta sonra baska bulur :)))
33 Yorumla
Soran+1 yılen kötü cevap olsaydı seçmiştim :)
Yengeç+1 yılkusura bakma ama böyle nedeni ne biliyor musun? Duygusaldırlar çöküntü içinde cok cabuk destek cıkana gönül kaydırırlar. neysee ben biliyorum benden iyi kimse bilemez
Soran+1 yılanladım teşekkürler
Yengeç burcu erkeğinin sevgilisi olacağına ailesi olacaksın
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Ağlar ağlar ve ağlar.
00 Yorumladünya umrunda olmaz gün geçmeden yenisini bulur
00 Yorumla
+1 yılher erkek gibi olur
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?