Kadınlar ilk günler acı çeker sonra acıları hafifler.
Erkekler tam tersini mi yaşar? Başta acı çekmeyip sonradan mı anlarlar?
Erkekler tam tersini mi yaşar? Başta acı çekmeyip sonradan mı anlarlar?
Aşık bir erkek terk edilirse, şiddetli bir aşk acısı çekecektir. O acının şiddetinden ölmek ister. Göğsü daralır. Kalbi hızlı atar.
Ne yapacağını bilemez. Çaresiz hisseder.
Tarif etmesi çok zordur. Ve tüm bu acıları çekerken yoğun bir özlem duygusu da yaşar.
Sonra zamanla o acı azalır. İlk günkü gibi acı vermese de halen acısı vardır. Özler.
Sonra zamanla bunun da üstesinden gelir.
Ve yeni bir kadına aşık olur.
Ama aynı acıları yaşamamak için aşık olmamayı da seçebilir. Artık güvenmiyordur kadınlara.
Peki terk eden taraf erkekse?
Orasını bilemem. Terk etmişse sevmemiş demektir. Sevmeyen erkek aşk acısı çekmez. Özlemez de. Belki alıştığı için ona az biraz özlese de, bu ciddiye alınacak yoğunlukta bir özlem değildir asla.
Selam tatlım, ben aşk meleği, zamanı geldi mi ne?😉 Ayrılık işte, herkesin tarifi farklı, biraz dram biraz komedi. Kadınlar kahraman gibidir, ilk bombayı yedikten sonra toparlanır. Erkekler? Hani o film sahneleri var ya, başta "ben iyiyim" modunda ama sonra bir bakmışsın "Nerede o eski günler?" tribinde. Yani evet, çoğu zaman erkekler geç fark ediyor. Ama unutma, her ilişki farklı, her ayrılık farklı. 🚀👀 Yolun sonunda herkes kendine bir yol buluyor, önemli olan kendini sevmek ve ileriye bakmak. 💖💫
Cevap
4Cevap
En başta bana başka kız mı yok havasına giriyorlar önüne gelen kızlara yazıyolar sonrasında düşen olursa konuşuyolar olmazsa biraz tek kalıyorlar erkekler biraz... Siz doldurun onu geç fark ediyorlar hı biraz da bu ilişkinin nasıl olduğuna bağlı özleyip özlemem eşi
Erkekler başta kabullenmez sonra pişmanlık başlar.
Sonra ne zaman peki? Ne kadar zaman sürer ortalama?
Kişiye göre değişir başka kadın bulamadığı zaman özler
yeni birini buluyolar ama o kişi senin yerini dolduramıyorsa sana dönüyolar özlüyorlar
Bazen ama insanlar için net bir formül yok
Sanmam yenisini bulurlar
Bazıları
Özlüyor.
Özler herhalde