Diğer Ters ucgen vucut tipi nasilll? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 75 Ters ucgen vucut tipi nasilll? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eylülgns2 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 477 cevap paylaştı. Anlattığın şekilde ise orantısız ve bunu giyimle oranlar Örneğin uzun geniş etek giyerek ya da İspanya paça dabil paça pantolon ile oranlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yorumlara baktım sen her erkeğin arzuladığı özellikleri taşıyan sevişmek için aranan özelliklere sahip şahane olağanüstü bir kızsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kalçan V şeklindeyse kötü. O vucut tipinin gogusleri buyuk oluyor. Ama geri kalanı biraz kotu 0 0 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kalça dolgun yanı ama ne kadar dolgun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Normal Yorumla Avcı4444 1 yıl Normal dyınce hemen anlasılıyor zaten Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorumki olcmedim Yorumla Avcı4444 1 yıl Yani masörüm anlarım vucuttan ama boyle soylemekle anlasılmazkı Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Erkekte olabilir ama kadında kadınsı durmuyor. 0 0 Yorumla
PassionForProfession Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Üçgen ters ise bana da ters 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben kum saati ya da armut vücut beğeniyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben de kumsaatine bayılıyorummm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birçok kişi kendini kum saati sanıyor ama çoğu dikdörtgen ya da armut. Kum saatinde her yerin incecik, göğüslerin dolgun, basenlerin hiç olmayacak ve belin incecik olacak. Ben de çok beğeniyorum açıkçası öyle olmak isterdim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bazı yerleri dolgun olan şahane bir kız 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ya mesela goguslerim iyi kalcalarimda iyi omuzlarım geniş biraz sadece Cevap sahibi 1 yıl Kız ve fiziği bazı zevk ve arzulara göre yorumlanırken biraz boy ve kilon da önemli olur sanırım mükemmel bir fiziğe sahipsin diyede düşünüyorum Soran 1 yıl Boyum 167 kilom 55 Cevap sahibi 1 yıl Olağanüstü demeliyim Cevap sahibi 1 yıl Bir çok erkeğin bence hayalini kurduğu şahane bir fiziğe sahipsin sen Soran 1 yıl Tesekkurler Cevap sahibi 1 yıl Cidden harika bir kızsın
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 379 cevap paylaştı. Boy kılo 0 0 Yorumla
Casillias001 Takip Et Bilge Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. Hipotenus ne der dik olmayana 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hani nerde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Basenlerin mı var 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Olması gerektiği gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç ki sun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Az kğ ver çok iyi görünürsün Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kadınlar için mi 0 15 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalçaların dolgun mu Yorumla Soran 1 yıl Evet olması gerektiği gibi yanu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şekilli mi peki Yorumla Soran 1 yıl Yani evet nasıl bi şekli olması lazım ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dik ve dolgun bir şekli olması lazım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sarkık olmaması lazım Yorumla Soran 1 yıl He yok yok sarkık degil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bayağı güzel o zaman kalçaların Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Göğüslerin kaç beden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Gelmedimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 75 beden mi Yorumla Soran 1 yıl 75 B Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok iyi o zaman ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 75 B dolgun mu oluyor yoksa normal mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Anlattığın şekilde ise orantısız ve bunu giyimle oranlar
Örneğin uzun geniş etek giyerek ya da İspanya paça dabil paça pantolon ile oranlar
Yorumlara baktım sen her erkeğin arzuladığı özellikleri taşıyan sevişmek için aranan özelliklere sahip şahane olağanüstü bir kızsın
Kalçan V şeklindeyse kötü. O vucut tipinin gogusleri buyuk oluyor. Ama geri kalanı biraz kotu
Kalça dolgun yanı ama ne kadar dolgun
Normal
Normal dyınce hemen anlasılıyor zaten
Bilmiyorumki olcmedim
Yani masörüm anlarım vucuttan ama boyle soylemekle anlasılmazkı
Erkekte olabilir ama kadında kadınsı durmuyor.
Üçgen ters ise bana da ters
Ben kum saati ya da armut vücut beğeniyorum
Ben de kumsaatine bayılıyorummm
Birçok kişi kendini kum saati sanıyor ama çoğu dikdörtgen ya da armut. Kum saatinde her yerin incecik, göğüslerin dolgun, basenlerin hiç olmayacak ve belin incecik olacak. Ben de çok beğeniyorum açıkçası öyle olmak isterdim
Bazı yerleri dolgun olan şahane bir kız
Ya mesela goguslerim iyi kalcalarimda iyi omuzlarım geniş biraz sadece
Kız ve fiziği bazı zevk ve arzulara göre yorumlanırken biraz boy ve kilon da önemli olur sanırım mükemmel bir fiziğe sahipsin diyede düşünüyorum
Boyum 167 kilom 55
Olağanüstü demeliyim
Bir çok erkeğin bence hayalini kurduğu şahane bir fiziğe sahipsin sen
Tesekkurler
Cidden harika bir kızsın
Boy kılo
Hipotenus ne der dik olmayana
Ters ucgendir
İyi bence
Ücgen mi hic duymadim
O nasıl oluyor
Hani nerde