Tam iyi anlaşıyoruz süper dedim burç yorumunda böyle söylüyor
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Terazi burcu erkeği dengelidir ve konuşma yeteneği oldukça yüksektir. Terazi burcu erkeği kadınların beğenisini kolayca kazanır. Kadınlar tarafından en çok beğenilen erkektir. Aşka oldukça önem verir ve kadınların ruhunu gayet iyi anlar. Terazi erkeğinin çok çapkın olduğunu söylemekte yarar vardır. Birlikte olduğu kadını sever ve elinden geldiği kadar mutlu eder. Daha sonra maceralara atılır. Bunun için pek güvenilir olduğu söylenilmez. Ancak kadın hoş bir cazibeye sahip, güzel ve şık ise bir ömür boyu yanında tutabilir.
Terazi burcu erkeği paraya pek önem vermez, onun için güzellik en önemli şeydir. İlişkisinde sınırsız para harcayabilir, her masrafı üstlenmekten kaçınmaz. Yeter ki tutkulu bir ilişkisi olsun, önemli olan budur. Evlilik hayatında zorluk çekmez. Eşiyle mükemmel bir hayat inşa etmek için elinden geleni yapar. Güzellik ve konfora sahip olma isteği sayesinde para harcamaktan geri kalmaz.
Terazi Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?
Terazi burcu erkeği, kendini bilen, durması gereken noktayı bilen, kontrolü elinde tutan, adımlarını emin atan, egoist olmayan, içten davranan kadınlardan hoşlanır. Özellikle kendini beğenen, sadece kendini düşünen kadınlardan nefret eder.
Terazi Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?
Terazi burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız, pasif bir kadın olmamanız, giyiminize, fiziğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Terazi burcu erkeğini, övmek sizin için avantaj olacaktır. Onun seveceği cümleler söyleyerek onu etkileyebilirsiniz. Terazi burcu erkeği, görgü kurallarına önem vermektedir. Bu yüzden de fiziksel olarak güzel olsanız bile görgü kurallarına önem vermiyorsanız terazi burcu erkeği etkileyemeyebilirsiniz.
Evet. Hatta tipi ortalama altıydı ama ona rağmen gözü hep dışarıdaydı. Aşırı kendilerine aşık, mantıklı gibi görünüp aslında manipüle eden, flörtöz erkeklerdir...
Çok zor aşık olup, sadık kalıyorlar. Terazi erkekleri kesinlikle en çapkın burç. İkizler erkeği bile onlardan daha iyi "BANA GÖRE".
Cevap
10Cevap
Astroloji , burç vs. bunlar kapitalizmin insanlardan para çalma yöntemidir. yalan yani !!
Ayrıca insanları yönlendirme de yapıyorlar. Aslan burcu bir erkek baskın diyor ama çocuk kül kedisi :D
Erkeğin burcu değil, venüsünün bulunduğu burç onun çapkın olup olmadığını ortaya koyar. Güneş burcu ile tahmin yapılamaz. Zaten yorumlarda da görmüşsündür, evet, hayır, evet, hayır gidiyor öyle :)
Kesinlikle.. Yüz alamadı mı hemmen gider. Kanma sadece sen, bundan sonra sen laflarına. Haa altta sâdığım diyenler var, aralarında tanıdıklarım da.. Ve kesinlikle sâdık değiller, çapkınlar 😅
Doğum haritasında aldığı acılar önemli. Her terazi öyle değil..
Açılar*
Astrolojik olarak söyleyebilir ama karşında bulunan kişinin aile kültürü de onun hayatına etki yapar, bu konuda dikkat etmeni öneririm :)
Degil bence ya, olaganüstü eglencelidir diyebilirim ama. :)
bende teraziyim, o potansiyeli kendimde hissediyorum
çok sever özümser seksidir bir semboldir kadını kendinden çok önemser
Ben teraziyim öyle değilim burçlara inanma bence
Emin misinn
Çapkın mısınız @jackass beyciğim? 😏😂
Teraziyim, sevdiğimden başkasını görmem
Evet kendimden biliyorum :D
Terazi burc sahibi kadınlar bile çapkın
Değilizdir.
Hayır
Değildir sadıktır ben de oyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?