Bir erkek samimi bir sekilde mi seviyor yoksa gonul mu eglendiriyor nasik anlasilir?
Yani oylesine takilan erkek nasil hareket eder?
Yani oylesine takilan erkek nasil hareket eder?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak sana bir olay analatayım. Gönül diye bir kız arkadaşım vardı çok seviyordum sevdiğimi söyledip çok mutluyduk. Ta ki onu lunaparka eğlenmeye götürene kadar tam dönmedolaba binmiştik yukarda havalar güzeldi istanbulu izliyorduk gözlerimiz açık ufka doğru bakarken kankam aradı telden.
Dedim kanko hayırıdr ne var lo dedi ne yapıyorsun kanka dedim gönülü eğlendiriyorum. Bu lafımdan sonra gönül eğlenildiğini anlayınca beni terketti.
Tek tavsiyem gönüllerle gönül eğlendirmeyin dağdam kestim kereste vur beline kazmayı.
Guinnes saçmalama rekoruna koşuyorum tutmayın beni :)
Yani bir de bunu yazmaya bu kadar ugrastin bravo :)
:) saat 1 den sonra benim beyin duruyor resmen :D
Evlilik teklifi edene kadar samimi gönülmü eğlendiriyor anlayamazsın
Valla karsima senin esin olmayi cani gonukden isterim, sen aile bilincini esine ve cocuklarina tam anlamiyla yasatabioecek birisin diye girdi direkt konuya. Aradan 1 ay gecti, su an veda etme tenezzulunde bile bulunmadan cekti gitti. Sanki onca lafi o soylememis :/
En baştan böyle diyen erkeğide senin bırakman lazımdı herhalde senden istediğini alamayacağını anlayınca ayrıldı :)
Yani 2 yillik bir tanisikligimiz var merhaba merhabs seklinde. Ben de cok agir basli, hanim hanimcik bir kizim. O oyle deyince inandim cunku bana denilebilir o cumle. Hic bulusmadik bas basa. Sadece yazisma olmuyor, yuz yuze gorusmek baska falan dedi. Ki ben bir aydir ameliyatliyim, kendisi de doktorum :/
Hayırlısı böyleymiş demekki hem dengesiz insanlar her zaman tehlikelidir dr olunca adam olunmuyor.
Hayir demek istedigim saglik sorunum oldugunu bildigi halde bulusmamayi sorun etti. Ama sirf cikar icin insan sabahlayarak hastaneye gider mi? Yani bunu kac kere yapti ilk basta. O kadar da pislik degildir herhalde :(
Bu senin doktorunmuş Buluşmamayıda sorun etmesi ilginç
Yani asil doktorum değil tabi ki. Benimle ilgilenen asistan doktor. Hastanede tabi annem de var. Bas basa gibi bir durum yok. Aslinda absurd hareketleri var ams bir yandan cok iyi ve ince hareketleri de var. O yuzden konduramiyorum.
Boşver ya kadaya takmaya değmez çekip gitmişte zaten düşünüp daha çok kendini üzersin
Haklisin. Tesekkurler dinledigin icin.
Gönül eğlendiren erkek aktif olur yerinde duramaz. Hep şunu yapalım mı bunu yapalım mı der. Israrcı olur, istediği (genelde cinsellik üzerine) olmazsa kıyameti kopartır sonra trip atar. Gercekten seven erkek duygusaldır. Değil öpmek el ele tutuşmaya bile çekinir. Kendinden cok baskasini düşünür. Daha önceki tecrübelerimden yazıyorum bunu.
Bugun anladimki 8 yillik adami ben bugun tanidim sevmemis megersem sevse bana sen daha iyilerine layiksin demezdi
Oyle dusunme. Kimse sevmeden 8 yil boyunca bir iliski yasayamaz. Ama bir sevgiyi muhafaza edebilmek maalesef cok kolay olmayabiliyor. bir sure sonra insan demek ki degisebiliyor :(
Evet o ayrilmak istiyor. Keske durustce ben bisey hissetmiyorum artik deseymis, o kadar yilin hukuku var aranizda. Benim demek istedigim uzun sure sevmis seni, ama sanirim artik degismis. Cok uzucu tabi ki.
Bence bu soruyla hic kendini yipratmana degmez. Ben de cok sordum kendime. Karsimdaki durustce nedenini aciklamaktan aciz oldugu icin, kendim bulmaya calistim. Ama nerden bilebiliriz ki? Neden olduysa oldu, onemli olan maalesef sonuc.
Bence de. Kendini uzme, herseyde bir hayir vardir. O kadar yilin hatrina sana durustce ayrillalim bile dememis, topu sana atmis. Gitmek istiyorsa birak gitsin.
Cevap
10Cevap
Ben sana söleyim, bir erkeğin çevresi, geniş kız ortamları çok fazlaysa kesin gönül eğlendirmek için çıkıyordur. Saten kız ortamı çok fazla olan erkekte ya yakışıklı ya da parasını konuşturur..
Bilemezsn oyle. Normal bir test yok. 2-3 seneden once ayrilmamali tabi. Evlilikten falan bahsetmeye basla bakalm neler dicek. Bide senin icin nelerden vazgecebilecegini görmeye calis
Leğene oturtuyon baloncuk çıkarsa patlaktır
pardon yanlıs oldu
Gece gece guldurdun bence eig yi kapmalisin
:D ne mutlu güldürebildiysek
Gelecek ile ilgili planı olmaz. Çok aktif olur. Geleceğe dair konuşuldugunda kaçamak cevap verir..
Kisiye gore değişir...
Sucu birazda kendinizde arayin ve sorun
NEDEN
bakışlar tavır ve davranışlar...
seven sevdiğine dokunmaya kıyamaz...
sevdiğine dokunuyorsa çapkın:...
erkekler cok kurnazdır anlıyamassın
anlayamazsın...
test ederek tabıkıde
Eli cebinde gezer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar