Uykumdan saçma şekillerle kalkıyorum psikolojim mi bozuldu korkudan uyuyamıyorum?

Dün yüksek ihtimalle rüyadaydım ya da gerçekti kestiremiyorum ama odamda bir varlık olduğunu ve bana gözükeceğini düşündüğümden hayır hayır hayır diye bağırarak yatağımdan kalktım ve odamın kapısına gittim kapıyı açmaya çalıştım odamdan çıkmak için daha sonrasında kapının önünde bekledim ve nesneyi göreceğime inandığım yere bakıp yatağıma geri geçtim ve uyudum yüksek ihtimalle uyuyordum ayıldım ve rüya olduğunu anlayıp geri yattım ama gemin ederim ayırt edemiyorum hepsi rüya mıydı yoksa gercekten fiziki yaptım mı bunları. Ve şimdi daha yarım saat önce uykumdan dudagıma bişey temas etti ve korkarak uyandım. Uyandığımda bilinçliydim erkek arkadaşım telefondaydı görüntülü konuşarak uyumuştuk öne korktuğumu söyledim kafam yerindeydi yani demek istediğim bu. Ama sanki ben değildim saçma olabilecek her ne varsa düşündüm ve hiçbirini hatırlamıyorum resmen deli gibi hissediyorum sadece bişi hatırlıyorum peynir sayıyordum evet peynir? Markette çalışıyorum ama dudağıma bişi temas ediyor korkuyorum uyanıyorum geri uyumaya çalışırken beynimin düşüncelerine engel olamıyorum saçma olan be varsa düşünüp kendimi korkutuyorum ve aralarında peynir saymam var. Ve suanda da gözümü kapatıp uyuyamıyorum odamda mı bir bok var bende mi anlamış değilim delirdim mi psikolojim mi bozuldu sinirden ağlayacağım uyuyamıyorum işe uykusuz gideceğim 🥲🥲🥲🥲
Uykumdan saçma şekillerle kalkıyorum psikolojim mi bozuldu korkudan uyuyamıyorum?