SONUNA KADAR OKUYUN LÜTFEN
Merhaba ben birisinin tehditi üzerine birinin numarasını ona verdim ama beni yüz yüze tehdit etti ve tarih saat hakkında fikrim yok bana dediği şey senden numarasını isteyecem ne zaman isteyeceğini söylemedi random bi zamanda yazacağını ve benim de arkadaşıymışım da iş birliği yapmışım gibi tabi kanka veriyim dememi söyledi ve bi gün o mesaj geldi bende mecburen korktum ve verdim numarayı numarasını verdiğim kişi şikayetci olmuş şimdi benden avukat parasının bir kısmını istiyor vermezsen adını verir whatsapp mesajlarını da çıkarırım dedi ama bizim mesajlaştığımız numarasının üstüne 2-3 tane numara değiştirdi üstüne bir de telefonu değişti belki sim kartı hala elindedir bilmiyorum bu mesajları kanıt olarak sunabilir mi neredeyse 1 sene geçti mesajların üzerinden bana bir sorun yaratır mı bu adamın birisine daha tehdit vukatı var şahidim var kısaca sicilim kirlenir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana hiçbir şey olmaz benden tanışmak için numarasını istedi dersin bu suç değil
Sonrası onların arasındaki sorun sana hiçbir şey olmaz. Seni tehdit etmeye devam ederse git savcılığa ver.
Birisinin numarasını birine vermek suç değil
kıza cinsel içerikli mesajlar atmış ben atacağını biliyodum fakat tehdit üzerine olunca işte vermek zorunda kaldım yoksa yapacağım bir şey değildi işin kötü kısmı kızla aramız bozuk
Ya bak öyle mesaj atacağın biliyordum deme tanışmak istedi benden numarasını istedi sonra ona boyke yaptıysa benim suçum ne diyeceksin
mesajları çıkarabilir mi sicilin kirlensin istemiyorum gelecekte yapacağım mesleğim bile elimde yakmak istemiyorum
Wp mesajlarını sildiysen bisey çıkaramaz hiç korkma. Sen dediğim gibi inkar et tanışmak için istedi tehdit etti deme.
ben sildim oda numarayı + teli değiştirdi
Tamam hiçbisey bulunmaz
oh valla rahatladim ya
Ben oyle birsey hatirlamiyorum dersin olur biter
ya evet de numarayı wpden verdim ben
tehdit üzerine verdim 2-3 telefon numarası ve bi telefon değiştirdi bizim mesajlaştığımız numaradan sonra
Buldu diyelim senin ne sucun var ki numara vermek yasakmi
kvkk bilmem ne falan varmıs uyutmadi beni aylardir
Numarani degis gitsn