Merhaba arkadaşlar benim.2. oglum. var haksız. yere. velayet babaya verildi ve çocuklarımla görüşme sağlamakta zorluk çıkarıyordu. ozellikle. buyuk. oglumda çocuk bana gelmek. istemiyodu. ben. bunu. mahkemeye taşıdım ve emir verdi hakim. zorundasin. gostermek. diye ben geçen İstanbul'a. gittugumde. cocugum. da bazı. bulgilR. yakaladim.9 yaşında. club içki kelimleri ağzından dusmuyo el. hareketleri ve kızkardeşi mi arayarak. goruntulh özel. bolgesini. gostermis ve sürekli 18. arti. videolar diyo ve baldirinda ısırık izi. gordum. bunu. kim. yapgi. annem. dedim. aglarak kardeşim dedi gecen almaya gittim çocuğumu İzmir'e getirdim ve bacağının arkasında morluk gördüm sordum ağladı beni bırakma anne diye soruyorum cevap vermiyo başbaşa kaldım babaannem vurdu oklabayla kardeşimle kavga ederken dedi parmaklarına ellerine vuruyomus ben durmadım hemen savcılığa gittim cocugum. konustu pedagog ve adli tıp raporunu düzenleyen görevliye ve vücudunda ki bazı lezyonlar darp edildiğini destekledi çocuk şubede pedagog ve avukat geldi ifadesi alındı ve dosya tekrar savcılığa gitti süreç nasıl ilerler sizce bide uzaklaştırma aldirsam olur mu. koruma kararı çünkü 15 inde babaya vermek zorundayım almamasını istiyorum çünkü babaanne ifadeye gidicek ve oğluma tekrar zarar verir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu bildir ve geçici bir süre sende kalmasını iste. Dosya sonuclanana kadar. Yine de bir bilgi bulamazsan kesin avukat arkadaşım vardı ona da sorarım
Vicdansızlar küçücük çocuktan me istersiniz. Bende bir babayım inan elim ayağım boşaldı
Bide tehtid. ediyolsr söyleme diye kucuktende. korkuyo babama şöyleyecek diye vermicem 15 inde almaya gelecek. vermicem koruma kararı talep edebilir miyim
Edebilirsin tabi ama ne karar çıkar bilemedim. Sen bakabilirmisin çocuğa.
Tabikide ne karar cikcak. sidder uygulanan bir eve çocuk vermezler heralde ben de çalışıyorum zaten
İyişallah senin arzu ettiğin gibi olur her şey
Bilgilenme paarasini ödersem bilgiyi ogrenirsin
Servetim senin olsun çocuklarım için canını verurim bilgi için para da neymid
O zaman kıçına kaldır iyi doktorların olduğu yere git bu lafları da birak
İyi doktorlaw derken anlamadim
Akıl akıldan üstündür diye soru. soruyorummm
Bu konuda uzmanlar
Zaten götürdum. dava sürecinde çocuğum. ve benim. amacim. birdsha vermemek koruma kararı. falan alsam hemen verirler mi böyle seyler başına gelmiş. olan kardeşlerim vardır diye dusundim
Özür dilerim konular karıştı 10.000 para yatirisan yardımcı olurum
Cok gecmis olsun
teşekkür ederim farklı duygular içindeyim eti çürümüş. bildigin vursanmi. oldursenmi. kariyi nasıl vicdan ya
Bos ver canım yaa sen çocuklari al
Alıcam birakmam ki benim cesedimi cignemesi. laxim
Oyle deme lutfen sn guclu olmalisin çocuklarin için
Tabikide yavrum zayıf zaten vakilmamis doğru düzgün nasıl kiyabiliyosun ya nasıl anlam veremiyorum ben evladım. icin anne babamı silerim. affetmem. hicbirsekilde
Ne yazikki oyle pislik vijdansizlar var ama çocugun senin gibi guzel anesi var
teşekkür ederim polisle geldiğinde vermicen