Avukatlar ya da bu konuda. tecrubesi. olan bilgisi olan bana. yardimci. olabilir. mi?

Merhaba arkadaşlar benim.2. oglum. var haksız. yere. velayet babaya verildi ve çocuklarımla görüşme sağlamakta zorluk çıkarıyordu. ozellikle. buyuk. oglumda çocuk bana gelmek. istemiyodu. ben. bunu. mahkemeye taşıdım ve emir verdi hakim. zorundasin. gostermek. diye ben geçen İstanbul'a. gittugumde. cocugum. da bazı. bulgilR. yakaladim.9 yaşında. club içki kelimleri ağzından dusmuyo el. hareketleri ve kızkardeşi mi arayarak. goruntulh özel. bolgesini. gostermis ve sürekli 18. arti. videolar diyo ve baldirinda ısırık izi. gordum. bunu. kim. yapgi. annem. dedim. aglarak kardeşim dedi gecen almaya gittim çocuğumu İzmir'e getirdim ve bacağının arkasında morluk gördüm sordum ağladı beni bırakma anne diye soruyorum cevap vermiyo başbaşa kaldım babaannem vurdu oklabayla kardeşimle kavga ederken dedi parmaklarına ellerine vuruyomus ben durmadım hemen savcılığa gittim cocugum. konustu pedagog ve adli tıp raporunu düzenleyen görevliye ve vücudunda ki bazı lezyonlar darp edildiğini destekledi çocuk şubede pedagog ve avukat geldi ifadesi alındı ve dosya tekrar savcılığa gitti süreç nasıl ilerler sizce bide uzaklaştırma aldirsam olur mu. koruma kararı çünkü 15 inde babaya vermek zorundayım almamasını istiyorum çünkü babaanne ifadeye gidicek ve oğluma tekrar zarar verir

Avukatlar ya da bu konuda. tecrubesi. olan bilgisi olan bana. yardimci. olabilir. mi?