Hz. Isa, ya. Ne. Diye. inaniyorlar?

Yasadigim. Ulkede. Amish kasabasi var. Neyse. Amish. Bir. Arkadasim. la gecen. gun. bulustum. Ve. Bana. Hz Isa. icin. ". Tanri dedi? Tovbe. Tovbe!!! Sizlere soru. Tum. Hristiyanlar. Boyle mi. inaniyor.! Ve bu tanidigima. Hz. isayi. Allahin. Gonderdigini. Mujdeledim. 1- inanmadi 2- ve bana. Soru. Sordu. Bible. Dedikleri. incili. ";Allah mi. gonderdi. diye sordu. Evet. Deyince! Oda " Ama. hz. isa. Yasarken elinde. incil. Yoktuki? " dedi. Arkadaslar bu. Dogru mu? Yani. Hz. isa. Yasarken. Elinde. Kitap yokmuydu? Cebrail. AS tarafindan. Hz. Isa yasarken Kitap indirilmedimiydi? Ve. indirilen Kitap. Muslimanlik yolu ve. Allahtan. Bahsediyordu. Ama. Onlar. Kitabi. Degistirdiler degil mi? Ve gonderilen. Kitap degistirildiginde. Hz. isa. Hayatta miydi? Herseyi Ogrenmek istiyorum arkadaslar. Ogrenmenin. Sonu yoktur. Sagolun arkadaslar

Güncellemeler
1 yıl
Hz. isanin. Carmihta. insanlarin gunahlari icin. Aci cektigine. Yurekten inaniyorlar ve. Hz isa. Olmeden. Son sozlerini bu sekilde. Kabul ediyorlar ". Baba. Ben insanlarin gunahlari icin. Su an Carmihta aci cekiyorum. Baba. Onlarin gunahlarini. Affet Ben onlar icin aci cektim. Baba. Beni. Yanina. Al. ( Bunu duyunca. Amen diyorlar)
Hz. Isa, ya. Ne. Diye. inaniyorlar?