Evet yabanci. Ulkelerde. Hz. Isa, nin. Tanrinin. Olduguna. Niye inaniyorlar? Kitablari olan. incili. Kim degistirdi? Bunu soyledigim. Yabanci tanidigim. Jesus, un ( hz. Isa..). Elinde. Yasarken hic bir zaman incil yoktu!!! Dedi
Hemen ona. Dogrusunu. Soyledim". Hz. Isa, nin elinde. Incil vardi. Cunku. Ona. Allah. Tarafindan. Gonderildi. dedim. Ama nasil gonderildi? Sorusuna Cevap veremedim.. incil Allah tarafindan. Cebrail. AS. Tarafindan mi hz. Isaya verildi? Bilen var mi? Hz. isa incili nasil aldi? Ayetler olarak mi? Indi? Cevaplarinizi bekliyorum sagolun arkadaslar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hz. İsa'nın annesi Hz Meryem erkeksiz ilişkiye girmeden onu dunyaya getirdi bakireydi anneydi bu yüzden Hz İsa tanrının oğludur tanrı erkektir algısı var burada dişil bir tanrı yoktur yaratıcı yoktur
Ya biriyle yattiysa ve. Ben yatmadim cocuk kendiliginden. Oldu demisse? Cunku. Joseph diyorlar bizdede. Yusuf anlamina gelen birisi babasi olabilir?
Hepimiz işin özünde onun çocuklaryz
Cebrail vahiy meleği dostum ama Muhammed dışında 3 büyük peygambere 3 kutsal kitabın nasıl indiği kuranda geçmiyor
Yabanci. Tanidigim. Hz. isa zamaninda. Incil. Yoktu dedi. Bende. nasil olmaz? Allah tarafindan. Hz isaya gonderildi dedim. Oda Hz. Isa. Kim diye sordu bende. Senin Jesus dediginin gercek adi. Hz. isa dedim ama inanmadi. hiih?
Ve hz. isa, ya. Kisaca " jiizzzz" diyorlar. Tovbe. Tovbe.. ama asil. Tovbe Tovbe. Hz. Isaya Allahin. Oglu. Olarak. Kabul ediyorlar Tovbe Tovbe? Kuranda. Ona. incilin. Nasil indirildi yazmiyor. O zaman
Hristiyanlıkta Hz İsa Allahın oğlu olarak biliniyor zaten kanka yüz yıllardır olan bir olay bu
Gunah yav. O bir peygamberdir.. Yabanci hristiyan tanidigim. Nicin isa, ya. kufur ediyorsunuz? Diye sordu.. Bende kesin olarak..". Eyy. Haddini. Bil.. Hic bir. Musluman hz. isa, ya. Kufur etmez. Dedim.. sasirdi? Ama isa, yi. Sevmiyorsunuz. Saniyordum dedi bende. Hz. isa, yi. Bir peygamber olarak tum Muslumanlar. Seviyor. Do you understand? Dedim kizginlikla hayret yav adamlarin dusundugu inandigi seye bak?