Merhaba. Bir ay once arkadaslarim beni biri ile tanıştırdı, görüştük, konuştuk vs. Ama kötü bir şey öğrendim. Bu çocuk altı senedir ara ara bir kızla konuşuyormuş, öyle takılıyorlarmış. mesajlasmislar, görüntülü konusmular. Güzel vakit geçirmişler. Kıza gel gel, git git muamelesi yapmış. Aklına esince engellemis kizi. Ama bir şekilde tekrar konuşmuşlar. Hatta bir keresinde kız buna baya ağır şeyler söylemiş, engellemisler birbirlerini. Ama sonra kız yazmış tekrar devam etmişler. Sonra tekrar sohbet kesilmiş. En sonunda da kızın sosyal medyasını baska birine vermis, kızı baska arkadaşlarına gostermis. Arkadasinin biri de kızı rahatsız etmiş. Kız da adli süreç başlatmış.
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar siz ne diyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olmaz ya. Nereden buluyorsunuz bunları
Yürümez diyorsun yani
Yürümez
Dengesiz biri dimi
Yani git gel olabilir. Ama bir kızın sosyal medyasını başkasına vermiş ne demek. Yarın sana da aynı şeyi yapabilir
Bir de demis ki arkadaşına, sakın benim verdiğimi söyleme, benim adımı soyleme
Kız da biraz üzerine gidince o cocugun, yani sormuş işte o mu verdi hesabi diye çocuk evet demiş
Ya yanlış işte. Hep aynı
Bir de bi şey daha öğrendim
En son konuşmalarında kıza demiş ki sen başkası ile i.. liskiye girerken seni izlemek istiyorum. Hatta bunu sosyal medyadan da yapmak istemişler. Kız da olur demiş bunlara
Boşta kalınca takıldığım manita demiş kız için
Neyse ya. Içine girdikçe kötüye gidiyor. Nerede buluyorsunuz bunları garip. Ben mi çok yabancıyım. Bir kadınla yaşadığın her şey özeldir. Yaşadın ayrıldın. Bitti. Bu nedir.
O kız için bunları demesi kötü dimi
Ya hepsi kötü. Sen hala orada mısın
Hayır tabii, cidden o kız için de üzüldüm
Ama en çok ağrıma giden, kız için " benim boşta kalınca takıldığım manita " demesi
Ne diyeyim. Işte böyleleri denk geliyor size de. Ben hayatta kullanamam böyle bir kelime. Kaç yaşında bu çocuk
28
Sosyal medyadan mı tanıştınız
Yok arkadaş ortamjnsa
Değişik bir arkadaş ortamı anlaşılan
Yani daha doğrusu arkadaşlarımız tanıştırdı, en yakın arkadaşım tanıştırdı
Nerden bilebilir ki ama böyle olacağını bence onun da bi suçu yok kimse kimsenin içini bilemez
Biliyor işte. Kısa bir araştırma da her şeyi öğrenmişsin. Kaldı ki çocuk da saklamamis arkadaşlarına falan her şeyi paylaşıyor
Onunla yola çıkma çünkü yarı yolda bırakır❗
Dengesiz biri huzur vermez
Yürümez mi yani