BU ÇOCUĞI ALDIRABİLİR MİYİM?

Eşimle 2 yıldır evliyiz şu an anlaşmalı boşanıyoruz çarşamba günü duruşmamız var fakat sorun şu ki ben hamileyim korunuyorduk ama oldu. Ve psikolojik tedavi de görüyorum panik bozukluk anksiyete bozukluğu depresyon ilaç da kullanıyorum. Kalp kapakçığımda da yetmezlik var. Eşimden uzun süredir psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum. Ben bu çocuğu istemiyorum ama eşim aldırmaya yanaşmadı. Çocuk 7 haftalık çarşamba karar çıktıktan sonra bu karar ile ben çocuğu kürtaj yaptırabilir miyim? Sisteme ne zaman düşer 10 hafta aşmazsa zaten boşanmış olduğum için kendim aldırabilirim. Benim korkum sürenin geçmesi ve ben istemediğim çcocujşa boşanmış bir kadın olarak kalmam. Kesinlikle istemiyorum ben daha kendimi iyileştiremedim tam bu şcuğun hayatı mahvolacak yoksa hamileyken bile şiddet gösterdi artık kafayı yemek üzereyim yaşamak bile istemiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben atacam imza diyor ama güvenmiyorum vazgeçebilir yanş ben o boşanma kararı ile aldırabilir miyim çocuğı? Sisteme bekar olarak düşmesi 20 günü felan bulursa 10 hafta geçmiş oluyor yani çarşamba günü boşanma kararı ile aldırabilir miyim o kararı götürüp
Güncellemeler
+1 yıl
Veya psikiyatri doktoruyla konuşsam o rapor verse onunla aldırabilir miyim
BU ÇOCUĞI ALDIRABİLİR MİYİM?