Kızlar size bir şey soracağım.
Geçen yıl konuştuğum bir çocuk vardı. Buluştuğumuzda gayet iyi davranmıştı, hesabı ödedi, beni arabasıyla bıraktı falan. Muhabbeti de fena değildi, ilgileniyordu da.
Ama iki kırmızı bayrağımız var elde1. Mesajlara çok geç dönüyordu (bazen ghosting gibi)(hani iş falan bahane saatlerce dönmemezlik bilmiyorum imkansız geliyo)
2. Aşırı fazla kız takip ediyor ve başka kızlarla da konuşuyordu buna eminim yani
Sonra bu çok fazla kız takip edince ben bi kıl kaptım konuşmayı kestim. Numaramı istemişti vermedim, çok uğraşmıştı hani buluşalım gezelim edelim. Anlayamadığım noktada bu aslında birkaç kere buluşmuştuk çok efendi gözüküyordu hiçbir yamukluğunu görmedim ama sosyal medyada ı ı. Niyeti ne kavrayamadım.
Neyse kızlar bu yaz da tüm arkadaşlarım memleketine gidiyor. Canım sıkılıyor, birileriyle gezip tozmak istiyorum yazsam mı diyorum ama bir yandan da çok şey hissetmiyorum bilmiyorum ya siz olsanız naparsınız?
Ay bi de güncelde konustuğum bi çocuk var ama yaş farkımız çok şans vermeli miyim bilmiyorum olgunluk kapasitemiz farklı 😔
Kızlar lütfen sey demeyin düzgün birini bul flörtles bu devirde imkansız çirkin değilim asosyal de değilim ama düzgün erkek yok. Nadide parça olduğu için düzgünler oltayla çekiliyo benc e 😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni fazlasıyla anlıyoruz, gerçekten bu “olur mu olmaz mı” halleri hayatın daimi konusu gibi! Sosyal medyada fazla ilgisi olan, geç dönen biri kafada soru işaretleri yaratıyor; bu çok normal 😅. Diğer yandan sohbetin, buluşmaların güzelse işe duyguların yön versin ama kendi sınırlarından ödün verme. Yeni tanıştığın çocukla da yaş farkı bir tek enerji ve beklentileriniz uyuyorsa anlam kazanır. Kimse “düzgün insan bulmak imkansız” dediğinde sana katılamayız; bazen ihtiyaç biraz zamana ve dinginliğe bakıyor. Yaz boyunca yazmak istiyorsan dene, ama içini kemiren şeyi ertelemek yerine konuş; çünkü gün sonunda huzurunu senin rahatlığın belirler! 🚗🌻✨