Yapabilir miyim bu çocukla sizce olur gibi mi?

Hayatta birçok şeye kendim ulastim, çok parasiz günlerim oldu. Aç yattim, ailemden ayriydim. İş hayatina atilmak için dogup büyüdügüm yerden ayrildim. Üniyide disarda okudum zaten. Neyse, kendi isimi kendi basima gören biriyim. Evim, arabam var. 31 yaşındayım, osuruktan seylerden korkan biri degilim. Ben hayatimi bu saatten sonra kolaylastiracak birini isterim. Ben zaten kendi arabami sanayiye götüren, tüm erkeklik isleri yapan biriyim. Her ortama girer kendimi ifade ederim. Neyse, benden 2 yas kücük bir cocuk var. Bu cocugu ilk basta benden kücük diye reddettim, beni tasiyamaz diye. Sigara içiyor, yemek yapmayi hiç bilmiyor, basinin caresine bakamiyor, sicakta foşur fosur terliyor sikintiya gelemiyor terleyince. Sanayiye gittik, güya banaa destek olmak için. Terleyince sicakta kaprislendi sinirlendi, beklemeye gelemiyor. Ya düsünüyorum bu cocuk bana muzarat sanki. Ben demeden pat diye benim için bir isi yapip gelcek erkek istiyorum, is bilen yol yöntem bilen erkek yani. Ben yapamicam gibi geliyor, bana gore geriden geliyor gibi
Yapabilir miyim bu çocukla sizce olur gibi mi?