Karşı cinste zeka arıyorum dedikçe karşıma çıkan tipler ahdsjska sınanıyorum resmen.. S*lak mı yoksa rol mü yapıyo bu ya ahahahshaja

Karşı cinste zeka arıyorum dedikçe karşıma çıkan tipler ahdsjska sınanıyorum resmen.. S*lak mı yoksa rol mü yapıyo bu ya ahahahshaja
"Kadın dediğin miyop olmalı" Yazabilir insan gayet normal yanlış yazması ama zeki bir adam o an hayır minyon değil miyop dedim miyop yani gözü sadece beni görmeli o da hep yanında olacağım için sorun olmaz diyerek hemen atağa geçebilmeli extra puan yazdırmalı haneye 😄
bu espiriyi duymuştum şey anlamına geliyo galiba sadece yakınında olan onu görmeni istiyor onun dışındakiler görmezden gelmeni gibi birşeydi İkinizde sanrm birbirinizi anlamamışsınız ve şu an ikinizde birbiriniz hakkinda aynı şeyi düşünüyorsunuz 😂 iQ düşüklüğü ve diğer görüşlerde soruya yol vermişler sanrm oralı bile olmamışlar yazdıklarına bakıldığında) geçmiş olsun
Hayır yanlış yazdım falan dedi sonradan kıvırdı yani 😂
Çünkü anlamadığını biliyor aynı şey yani kıvırma değil 😂
Geçiştirme gibi düşün
Cevap
12Cevap
Yol verin evet
Bu seviyedeki bir insana yol versen bile yol verdiğini anlar mı acaba?
O da var dimi 😂😂
Sadece şu yazdıklarına bakarak birisi hakkında karar vermek yanlış olur herkesin trole vurduğu anlar olur ve burada ben çok kötü bir şey görmüyorum.
Belki otomatik duzeltme yazmistr yani umarim oyledir djjdjd
İnşallah öyledir yoksa soğuycam ahdhdh
İnşallah espri yapmıştır başka açıklaması olamaz yani dimi
Keşke öyle olsa ya yanlıs yazdım falan dedi ben onu düzeltince 🥲😂
Espri değil kelime dağarcığında sadece merhaba naber olan birisi
Sende mi bu sorunu yaşıyorsun. Kimse beynini kullanmak istemiyor yaa sinirlerim bozuluyor artık düşünen zekasını konuşturan birilerini istiyorum.
Biraz slakmis harbiden djdjdj
Kadın dediğin miyop olmalı nedir ama ya 🥺🤣
Yol verdini bile algılayamaz😂😂😂
Yanlış yazmış olabilir
Sohbette baya nezihmiş 😀
takıldığın yerleri değiş.
Vur engeli gitsin
espiri yapmış olabilir
Keşke öyle olsaydı 🥲😂
öyledir o sne bana güven
Miyop jdjsdjsj :D
Bu Nee ya çok komik🤣
Herzaman mı böyle
Yani sakin beyefendi gibiydi ama bazı şeyleri algılamıyo gibi de 🥲 açıklama yapıyorum sürekli
Tamam espiri gırgır şamata yapılır da sürekli açıklama yapıyorsan eğer muhabbette bir orantısızlık var.
Kıt beyinli gibi biraz shdjsjdk
Adnan Oktar'ın saçma esprileri gibi bir konuşma olmuş sende güler gibi yapsaydın sjjss. Tahtaya falan vurayım başıma gelirde Allah korusun
İzle bak jsjsjs
https://youtu.be/ECKKq5icYS4?si=utB8yJHZOpFSmDG2
Hahahahah dışım güldü ama içim kan ağlıyor 😂
Hahahahsshsh evet bunu biliyorum shshahshsj bence bu daha bile zekice ya 😂
Bu videoyu ona gönder de ki çok bir şey beklemiyorum bu bile yeter de sjsjsj 😂 Cem Yılmaz maymunları yürütmeye çalıştığı gibi ahahshs neden aklıma video örnekleri geliyor onu da anlamadım da 😂
Ahhaab cem yılmaz'ı kendinmis gibi düşün
https://youtu.be/dtSyU4BxAng?si=nd9QY82mSxDn92Kb
Hahahhahha off sesli güldüm ya allah iyiliğini versin shdjsksks yemin ederim ona bunları atsam asla anlamaz ya 🥺 o yüzden kendimi yormaya hiç gerek yok sjfkskf
youtube.com/shorts/AJD0YBMgewg?si=z5eMt44ybHRBL1tw
Amin güldüysen ne âlâ 😀 duana böyle amin dedim şu an trend jsjsje.
Anlamazsa dört işlem sorusu gönder eğer bunu çözersen sırasıyla zorluk seviyesi artacak hadi bakalım aslanım de..
El ense yap 😂
Aamiiğnnn ahah ya her yazdığına kahkaha atmam normal mi 🤣 kolay gülen bi insan değilimdir tebrik ediyorum bunu başardığın için ahfjjsdk hesap makinesinden çözüp gelir bu kesin hahahahah
Acaba ilk tanışmanız bu video gibi olmuş olabilir mi sjjsjs cidden merak ediyorum
https://youtu.be/JDK9ntnw9ws?si=udf5PVd_tM1wA469
Hesap makinası kullanan insan akıllı insandır zeki olmasada lütfen 😀
Bizim burada amacımız temel becerilerini çözmek bunu bazen maymunlara da yapıyorlar maymun puzzle yapıyor
Ahahahhahahahaha evet bence temsili biz bu.. memleket neresi diye sorsam o da tokyo der diye korkuyorum shfjsjfj Bi şey sorucam burcun ne? Bu kadar komik olan birinin burcunu merak ettim açıkçası shdjsjdja
O kadar bi coğrafi bilgi biliyor mu ya jsjsj 😂 bak beni şaşırtmaya başladı şimdiden beni deniyorsan küserim bak jsjs 😂.
Yıkık Burç ben halk arasında balık diyorlar 😂 sen?
Hhagahsjdfl Vallahi kendisini daha çözemedim çözsem yorum yapıcam da akışa bıraktım bende 😂😂
aaa balık olmana çok şaşırdım ya. Fırlama birisi gibisin ben daha çok ikizler kova falan sanmıştım seni shdjsks bende sana yakın bir şeyim su kenarında yaşarım bil bakalım ben neyim? Hahahahahah
Bence de akışına bırakmak daha güzel olabilir. Şimdi temele inersek senin bir özel hoca tutman gerekecek zaman kaybı ve de masraflı :)
Ahaha sesli güldüm Cv veriyo gibi olmasın da hiçbir zaman öyle birisi olmadım çok şükür.
Espri yeteneğim var birazcık o kadar Bu devirde halen osuruğu ile güldüren insanlar var sjsjs bende konuşarak yapıyorum bunu :D
Yengeç mi :)
Hahahahah minyon de bakiyim çocuğum min yon heceleyerek öğreticek bir hoca lazım arkadaşımıza zira anca öğrenecek gibi ahfhdjfjf
Evet öyle bir yeteneğin var bence de. 3 videoyla çenem ağrıdı 😂 bu arada osuruğa gülen de zekasını sorgulasın ya
Evetttt yengeç 🦀
Senin bu konuştuğun kişi daha önce Cem Yılmaz:a yazmış olabilir mi bahsettiğin profile uyuyor bi bak istersen
youtube.com/shorts/d7t52uNBxng?si=d3Au2NfHizSAmIOQ
:D
Yok be jsjsne ben bazen gülüyorum ama osuruğa değil insanların tepkisine 😂 şimdi bana da bi zeka sorusu gelirse. Atın adına Selahattin diyor ona inanıyorsun bana inanmıyorsun derim
:) Yengeç iyidir ya o da yıkık Burç
HahahahahhH Bu videoyu ona atıp bu sen misin desem çok mu ağır kaçar ahdjdk
İnsanların tepkisine gülüyosan sorun yokta recep ivedik tiplemesine gülen insanlarla hayatımın hiçbir yerinde karşılaşmak istemem mesela hahahaahsj
Beni de yıkık yaptın durduk yere alacağın olsun çerez efendi 🥲😂
Ahsjsjd 😂 yok sen misin deme tabi de bu bir yerden tanıdık geliyor bi bak bakalım tanıyacak mısın bilirsen çikolata vericem de sen öyle dersen incinir. E okumuş kadın hayatını sevmisler demez de incinmissin der sjsjsjj 😀
Duygusal manada yıkık Burç Soran hanımefendi kim bilmiyorum arada cam var görünmüyor 😂
Hahahshshshhd bilemez ve o çikolata bana kalır kesin 😢😢😂😂 ay flörtte falan şansım yok benim galiba ya, ya serseri denk gelir ya s*lak ya abaza gece gece efkarlandım bak shdjjsjs
Hahahahah o doğru napalım Allah böyle yaratmış duygusal bir beybiyim 🥹😂
Çikolata sana kalırsa daha güzel bi kahve yapıp taçlandır durumu birde sigara kullanıyorsan varya efsane olur. Bir duman alıp üfledikten sonra iyi ki bana kalmış çikolata dersin sjjssj:D
Şeytanın kulağına bomba inşallah o iki kategorinin birinde gözüyle bakmıyosundur bana çekindim şu an :D
Yapacak bir şey yok hanım bayan 😂😂 sjsjsjs ben öyle değilim desem inandırıcı olmaz. Ben öküzüm diyorum duygusal bir oğlanım dersem tövbeler olsun nsjsnd 😂 diyemem
Ketıl neden ısıtmıyor sorusu sormuş senin arkadaş bilir kişiler de cevaplamış
youtube.com/shorts/IA_CgBhVdGY?si=z8rOpFB-SGztL6zn
Ya bildirim gelmemiş bende diyorum ki çerez bey yazmadı heralde daha ahdhsdjd
Yok sigara kullanmıyorum ya birkaç defa içtim ama o kadar sadece 😂 karşılıklı içersek alırım bi dal tabi 😋
Hahahahahhaah sen duygusal değil misin? Hani öyleydin haniii 😂
Yaa 😂 Çocuktan iyice soğudum mutlu musun he mutlu musunnn 😂😂
Bildirim gelmedi mi telefon bu kadar gülmeyi kaldıramadı sjjsej 😂 o zaman bilemiyorum bildirim öldü aradan 15 saat geçmiş be jsjsjs
Yani yanında kahve de olursa ben ayıp ediyosun hemen yakarız 😂
Ben duygusalm ama yastığıma sarılıp ağlamıyorum jsjsjs 😂
Yaa ahajdjd gönderdiğim videolar tamamen bilgi amaçlıdır lütfen efenim 😂 güldük eğlendik
Terkar yazdığında gördüm gerçekten yoksa hemen cevap veriyodum yani gördün ahdjsjdk
Yanıma arkadaş olursa içerim efenim niye içmeyeyimm 😛
En son ne zaman ağladın pekiii 😂 yavru kedi görünce bile ağlayan ben buna güldü shdhsjjssj
Güldük eğlendik soğuduk 😂😂
Sjjssj şimdi girdim tesadüfe bagh hele seeenn
Mala mı neeeeghh 😂
Sanırım ben odun statüsünde değilsem arkadaş statüsünde olabilirim 😀 jsjsjs
Benimde canımı yakan şeyler oluyor. Maalesef. Yakın bir zamanda diyelim.
Sjsjs güldük eğlendik tabi sen ısınamamıssın ki soğuyasın 😂
Hmmm bu tesadüf beni bir tık mutlu etti nedenseeeeğğ shdjsjdjk
Ah evet seni odun statüsüne koymuyorum tamam tamam alkışa gerek yok shdhshsjdj
Yaa ağlama seen bende ağlarım 🥹 bahane arıyorum zaten jskdkddk
Bu doğru cidden hiç ısınmamıştım ki 😂
sjsjsj buna sevindim öyleyse 🙂
Yaaaghh borovo be borovooo 👏🏻👏🏻👏🏻
Ahsjsjd ağladığımı kimse görmez çok nadir jsjsj yok yok sen ağlama
Öyleyseeee seni sobanın yanına bekliyoruz ısın :D
O kadar çok konuyu aynı anda konuşuyoruz ve birbirine karıştırmadık ki bizi tebrik ederim shdjsdk
Sobanın yanına sizde varsanız geliyorum beyefendi shjdjdkd
İlk yorumu atmamın üzerinden 24 saat geçicek jsjssj vallahi ilk defa başıma geliyor böyle bir şey jsjsjs :) görende bunlar ne b@@ yiyo burada diyecek..
aaa estağfurullah renkliler ve beyazlar ayrı gibi düşün 😃 karışmaz jsjsjs
Sobayı severim tabi jsjjss kestanede alırsak neden olmasın
Ohooo.
Ciddi misin ilk defa mı biriyle böyle yorumlaşıyosun hadjksdk
Karışmaz ama herkes başaramaz bence bunu shdjsjd
Of canım çekti bak şimdi ya 🌰 hadi kestane al da gel ahdhsjdj
Çerez bey misafirlikteydim şimdi geldim biraz atarlanmışsınız sankim..
Evet çok ciddiyim bu ne böyle yukardan aşağı kaldırınca Fatih'in fermanı gibi oldu iyice 😂
E tabi bencede jsjss biraz yetenek ve birazda muhabbetin güzel olması lazım
Kestane alıp mı geleyim sjsjjd Hazıra ben konucam sana noluyo sjsjs
Ooo efenim hoş geldiniz. Yok estağfurullah ne atarı ben kayboldun sandım jsjsjs
Ahshshhss çok güzel oldu ama böyle giderse gılgamış destanına bile evrilebilir shhdjsjd
Ya sen kestaneyi al ben de pişircem işte nerden bulayım şimdi kestaneyi ben shfjdjfj
Hoş buldum efeniimm.. Ohoo yazdığını görünce atar sandım ne bileyim bi de nokta koymuşsun sonuna ahdjjss Ohoo.
Ahsjsjd sesli güldüm 😂 hanımefendi önemli olan tarih olmak değil tarih yazmak :) .
Sjsjjs sen kestaneyi ben halledicem ya dert etme sen özgüveni ektedir jsjsjs..
Ohoo derken böyle saatler sonra böyle bi arkadaşını görürsün ohooo majesteleri hoş geldiniz efendim dermiş gibi bir ohooo oldu 😂
Ben de seni güldürüyorum bak çok mutlu oldum şu anda shdjsjdjdk
Ben mi halledicem sen mi anlamadım o kısmı hsjddjkf
Hayır ya ben yokken ohooo demişsin amaaa 😂
sjsjsj keyfimiz yerindeyse güleriz tabi ya neden gülmeyelim :)
Ben anladım anladım da getirin kestane servisi var mı bilmiyorum bi sormak lazım 😂
Tamam işte sen yokken çektim gelirken anla diye 😂 napayım burada gece nöbeti mi tutayım
Keyfin yerinde mi bakiyimm? 😝
Hahahahah sen alıcaksın ben pişiricem diyorum niye anlaşamıyoruz bu konuda alooğğ ahdhsjjd
Hahahahah nolur yani nöbet tutsan benim için 🥹 hahshsjdg
Yaani çok şükür sjjsjs hayırdır inşallah ne bu Neşe deme de? bir şey olduğu yok 😀 sadece kendi halime takılıyorum o beni mutlu ediyor.
Ahaha yıkılacsm şimdi şuraya daha biz yorumlasıyoruz alooo 40 küsür mesaj olmuş jsjsjs kısa kısa da değil uzun uzun 😂
Hele surdan bi çıkarsak sjsjsj 😂 tamam kestaneler benden alooghh
Nöbet mi sjjsjs :)) yanımda kahvem olursa bunu bi düşünebilirim bi bahacaz bi görecez 😂
Beyefendi dün gece uyumuşum buralarda mıydınız acaba günaydınlar efendim günaydınlar 🐣
Burdan çıkalım mı diyosunuz adjfjgh
Oo günaydınlar efenim 😀 evet dün gece burdaydım sayende kent ormanı yeni bir ağaç kazandı 🌲😂😂
Yaaaaniiighhhh çıkılabilir bence 😀 nasılsın? Sjjss
Hahahahah ben o ağacı sular bakar insana dönüştürürüm bence tekrar kendime güveniyorum shdskdk
İyiyim ama biraz uykusuzum ya sen nasılsın 😅 kestaneler nerde hani ahjdddkk
Evet evet işte o mesaj geldi ahajsjdn 😂 dallarımız yeşeriyor
İyi olmana sevindim biraz daha uyusaydn o zaman:) iş veya okul yoksa eğer bende iyiyim teşekkür ederim. Kestaneyi akşam halledelim hanımefendiiii 😀
Yeşersin yeşersin seviyorum dallarını oy oy ahdhsjsks
Maalesef var o yüzden uyuyamadım ya. Neyse bugün böyle geçicek artık 😅 iyi olmana sevindim ☺️
Hahahahah halledelim 1 kilo al gel ahdjsjd
Şuna bak gelen mesaja yorum yapıyorum gibi bir şey şu an 😂😂 aşağı doğru kaydıra kaydıra yol oldu jsjsjdjd
Uykuyu seviyor olabiliriz:) tamam bu güzel jsjsn 😂 dün gece zıbardın yattın tabi jsjsjdj
1 kilo mu 😂 napcaz o kadarı sjjsjs 😂 garnımız ağrır
Zıbarıp yatmak mı bu laf senin gibi bir beyefendiye yakışıyo mu ne kadar ayıp shdhshdhdj
Hahahahah tamam be yarım kilo al zalımm ahdjsjdj 😂
Jsjsje 😀 aaa çok sorry çok pardon hanımefendii birazcık davarımda
Tamam jsjsjs 😂 çay iyi gider bence yanında çayı da halledersin herhalde bi zahmet
Tık tık tık beyefendii ben geldim kapıyı açar mısınız hava soğuk çok üşüdümm 🥹🫠
hoş geldin :) neden sevindim diye sorguladım bilmiyorum ama istemsizce sevindim :)
Ağaç oldum zaten sobaya at ve ısın sjsjsn
Hoş buldum 🤗 Bende sevinmene sevindim :))
Hayır bunu yapacak kadar gaddar değilim ama montunun içine girebilirim shdjddj
:)) bende öyle jsjse 52 mesaj olmuş halen burdan devam ke halka arz bi muhabbetimiz var şu an jsjsjsn.
Montumu sana vereyim be sorun yok 😀 sjsjsj içine girmen için havanın daha çok soğuması lazım..
O zaman özele geçelim ama ben çok utanıyorum shjddjd
Montunu bana verirsen bu sefer de sen üşürsünn 🥹
ya jsjssj 😀 İnan bana böyle bir şekilde bir muhabbetin uzayıp gideceği benimde aklıma gelmezdi fakat neden utanıyosun jsjjs.
Tamam kar maskesi ile konusucam yüzümü görme 😂😂
Montumu sana verirsem sjsjs 😃 ben ne BK yicem onu daha düşünmedim onu düşünürüz sonra
Benim aklıma gelmişti sanki hsjdjsk peki uzayıp gitmesi hoşuna mı gitti yoksa sıkıldın mı yani rahatsız mısın? 🥲🥲🥲
Hahahahah tamam işte bana verme montunun içine gireyim ikimizde üşümeyiz hshdjd
Senden yorum adı altında mesaj geldiğinde erinmeden 5 dakika aşağı kaydırıyosam yanıtlamak için 😂 sıkılmamısmdr estağfurullah ne rahatsızlığı İnan dediğim gibi soru- yanıt muhabbetinin buraya kadar gelmesi ve tesadüfen bir denk gelmiş olmak kadar güzel bir şey yok bence. Tesadüfleri seviyorum :)
Jssjjs bu mont konusunu konuşabiliriz şimdilik ben gelirken battaniye getiririm üzerine atarız 😂
Where are you jsjsje ama
Rol. Ama ver gitsin.
bu ne ayrıl
Yol ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?