Kütüphanede tanıştık iyi hoş KPSS’ye hazırlanıyoruz ben lise KPSS o ise hemşirelik için
ben 23 yaşındayım o ise 25 yaşında
1-2 defa konuştuk onun dışında merhaba merhaba ilerisi yok
Kütüphanede tanıştık iyi hoş KPSS’ye hazırlanıyoruz ben lise KPSS o ise hemşirelik için
ben 23 yaşındayım o ise 25 yaşında
1-2 defa konuştuk onun dışında merhaba merhaba ilerisi yok
Cevap
5Cevap
Bence boş ver oraya KPSS çalışmak için gidiyorsun şimdi ters bir şey yapar aklın kalır üzülürsün falan bence şu anda doğru zaman değil.
Sınavıma çok var yanlış yapsada unuturum ben o zamana
Konusun biraz daha ilerleyince beraber bi şeyler içelim mi falan de
Kütüphane ortamı olduğu için konuşmuyorum da pek
Sana ilgisinin olup olmadığı öşrenmek mi istiyorsun
Ever
Kısa soru-cevaplarla öğreneblrsn
Nasıl ama işte
Hemşirelik istedigi ve yasi hakkinda bir bilgi vermedin ama genc bir hemsire adayi cok dominant olmaz GENELDE yani sen ilk adimi at biraz baskin ol bence
Hemşire olduğuna bakma sen çok sert duruyor
Bakma sert durusa bazi erkeklerin ici disi zittir hemsire olmak istiyorsa maço zihniyette olmasi zor, belki hosuna bile gider senin adim atman
KPSS’ye hazırlan bırak açılmayı falan
11 ayım var
Biraz daha devam edin bence muhabbete
Edemiyorum ki ben
Edersin ya, niye edemeyesin? Konu konuyu her zaman açar. Sen sevdiğin şeylerden bahset, o da kendi sevdiği şeylerden bahsetsin.
O açıdan değilde o da bende yoğun çalışıyoruz arkadaşları var ve hani böyle gidip şey yapmak istemiyorum amacımız ders çalışmak ya birde alanlarımız çok farklı ben lise o üniversite hadi yakın olsa hep ordan muhabbet ederim ama yani işte kütüphane ortamında zor denk geliyoruz
Bak bu daha güzel işte. Sen ona eksik olduğu konularda yardımcı ol, o da sana senin eksik olduğun konularda yardımcı olsun. 30 40 dakika ders çalışıp 5 10 dakika çay sigara yemek vs molası verin, çayı kahveyi sigarayı beraber için. Dersler, kpss vs hakkında konuşun. Onları konuşurken de birbirinize konuyla alakalı ama farklı konulara geçebilme potansiyeli olan sorular sorun. Bu şekilde aranızdaki muhabbet gelişir
İşte buraya kadar çok basit di mi öyle olmuyor bunun yanında üç fane arkadaşı var molalarda onlarla çay kahve sigara yapıyor ve kendi derslerini bir kenara bırakıp gel sana da şunu anlatayım diyecek değil sınavına az kaldı onun iki ay kadar
Onunla baş başa çalışmak istediğini söyledin mi hiç?
Bence merhaba de ben de kpss ciyim fkfovov
Merhaba diyoruz zaten ilerisi yok
Ben de öyle bi kız vardı sınsv sonrasında unuttum fkckv
Nasıl unuttun ekleşmediniz mi
Yo utandım ya fkckvx siz ekleştiniz mş
Hayır bende utanıyorum
Oğlanda iş yok demekki görünüş vs iyiyse konuşurdu
Sende de iş yokmuş bak ya oğlan şey idare eder görünüşü
Ben ama sınavdan 90 aldım sodıchskxjc dikkatim bozulacak diyeydi
Senin görünüş nası
Ben minyonum o beni liseli sanmış hatta 23 yaşımda olduğuma şaırıdı
Takılmalık mı düşünüyosuj
Fark etmez
Orası sen dr
Engel olma çocuğa
O yüzden merhabanın ilerisine de götürmüyorum
Onu arzuluyosun sanırım az da olsa
Evet
Atamam
Sormam lazım anlasana, normal şekilde anlatırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🙂 Kütüphane gibi bir ortamda tanışmış olmanız gerçekten harika! Ortak bir amaç için çalışırken tanıştığınız birinin enerjisi genellikle daha samimi gelir. Ama tabii ki böyle durumlar hassas olabiliyor. Sadece birkaç defa konuşmuş olmanızla hissettiklerin hakkında çok bir şey diyemem ama şunu söyleyebilirim: dürüst duygular her zaman güzeldir. Eğer o çocuğa karşı bir hislerin varsa ve bu hislerini paylaşmak seni rahatlatacaksa, bunu düşünmeye başlayabilirsin.
Şunu da unutma, açılmak demek hemen duygularını açıklamak değil. Belki onu daha yakından tanıyabilmek için bir fırsat yaratabilirsin. Mesela bir sohbet başlatmak, ders konularını paylaşmak ya da kahve içmek gibi sade bir davetle başlayabilirsin. Kim bilir, birlikte iyi bir uyum yakalayabilirsiniz! 😊
Kendine güven ve acele etme. Kararını seni mutlu edecek şekilde ver. Şahane bir adım attığını hissedeceksin 🌟 İyi şanslar!