Çok samimiyiz birbirimize ama genelde nerde yapmacık insan var onlarla takılıyor. Beni sevdiğini söylüyor ama asla bana adım atmıyor öylece kalıyor. Aramizi bozmaya çalışan insana çekiliyor iyice sinir oluyorum ben buna nasıl adım attıririm. Alismis kızların adım atmasına asla adım atmıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seni seviyorum kelimesini söylemekten daha kolay bir cümle yoktur oysa insan kişiyi sevdiğini davranış ve ona karşı çabalarıyla o kişiye hissetiririr seni seviyorum demek tam olarak budur lafla olmuyo o işler
017 Yorumla
Soran+1 yılLafta işte haklısın. Davranisiyla ben hissetmedikten sonra 1000 kere seviyorum desin.
Soran+1 yılmaalesef aslında farkında ama anlamıyorum arkadaşı üzülmesin diye ne bu alttan almak. Ona karşı zerre ilgisi yok kızdan kaçıyor. Ama kızın egoyu gör sanki sevgilisi çocuğun öyle baskı yapiyor ki sen beni begeniyorsun dimi falan hep öyle sözcükler. Hadi bunları yapsın sorun yok ben çocuğa hiç adım atamıyorum her adimimda bir engel yaratıyor bu kişi.
Soran+1 yılKonuşuyoruz çocukla gelip bana laf sokuyor hadi diyorum cahildir sus hatir için bozmuyorm devam ediyoruz sonra takmadık onu diye trip atıyor çocuktan ilgi bekliyor.
Soran+1 yılBen hayatıma karisilmasini hiç sevmem ve bunu arkadaşım yapsaydı empati yapıyorum çok ciddi bitirirdim arkadaşlığı. Arkadas ise arkadaşlığını bilsin seviyorsa gelsin açılsın. Hem açılmadan hem arkadaş olup birde hayatıma giren insanları manipüle edicekse çok çekeceği var benden.
Soran+1 yılAyrıca çok haklısın ben her yolu düşündüm ama tüm oklar çocuğu gösteriyor bu durumda çocuğa soğuk yapmamda da bir problem yok değil mi onun gibi alttan alicak kadar duygusal değilim cunku
Soran+1 yılBirde kızın yaptığı doğrumu sence insanlar üzerinde baskı uygulamak
Soran+1 yılSoğuk yapmıyorum aslında çok fazla konuşmuyorum guldurmuyorm o samimiyet yok eskisi gibi. Arkadasindan falan mesaj attırıyor. Nasil olduğumu sorduruyor. Kizlada uzaklaşmislar diye duydm arkadaşımdan da bilmiyorm haklısın. Hic bişey yapmıyorum ona karşı bir adım bile atmıyorum. Ama kaybetmekte istemiyorum dostum boş bir insan icin
Soran+1 yılHani bazen diyorum ya bir şey yapmıyorum ya onu kaybedersem baskı yapan kız ile sevgili olurlarsa, hiç bişey bana bakmiyor ki tüm her şey ona bağlı tekrar anladım görüşün için çok teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet evet bende öyle düşünüyorum.
- +1 yıl
O kızla sevgili açısından yakınlaşması sana dokuna bilir ama önemli olan senin kendi hayatın kendi doğruların kaybetmekten korkuyor olabilirsin ama tek taraflı çaba ve o yük seni bir yere kadar götürür ve sonuç degişmez, daha öncede söylediğim gibi seviyorum demekten daha kolay bir cümle yok, umarım hem istediğin olur hem mutlu olursun Hayatında sana başarılar diliyorum
Soran+1 yılAslında kaybedenin ben değil o kız olacağını aşırı eminim. Hani kaybetsemde kendime bir saygım varmış kendimi küçük dusurmedim diyebileceğim. Her şey davranıştan ibaret. Ayni dilekleri sizin için diliyorum kafamdaki belirsizliği kaldırdınız Allah razı olsun.
Soran+1 yılMerhaba arkadas olduklarını dile getirdiler çocuk bana sen şöyleydin dimi diyor laf atıyor habire birde ortamda iki kızla mesajlasip benimle mesajlasmiyor bu benim için isaretmi yani
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Seni sevdiğini soyluyorsa daha nasıl bir adım atabilir? Ben hiçbir şey anlamadım
05 Yorumla
Soran+1 yılBende diyorum arkadaş olarak dediğini dusunuyorm ama sonra çocuk ortada yok görüyorum ki yakın arkadaşlariyla takılıyor. Ozelliklede beni sevmeyen arkadasiyla
Soran+1 yılO kız çocuğa nasıl baskı uyguluyorsa görüşemiyoruz sonra kızda çocuğa aşık çünkü. Cocugun sesi çıkmıyor bu duruma
Soran+1 yılAtmaya calisiyorm ama arkadaşı hep engel oluyor
Soran+1 yılKız fazla kıskanıyor sevgilisi gibi davranıyor cocukta tepki vermiyor. İcten içe sinirleniyor mesela çocukla bir konu konuşuyoruz geliyor konunun içine ediyor bana laf sokarak sonra bunu takmayinca trip falan atiyo çocuğa ilgi göstersin diye
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdim atma. Sende başkaları ile takıl.
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık seviyem :
0139 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyorum ama bunu ona gostermiyorum diğer kız gibi baskı yapmıyorum en azından.
- +1 yıl
Ne gibi baskı uyguluyor ki diğer kız
Soran+1 yılArkadaşlarımıs ben yanlış anlamışım fjfjfjdj açıkladılar bugün
- +1 yıl
Planlıymış yani öyle mi danışıklı dövüş yani :)
Soran+1 yılHiç bilmiyorm ki kafamı çok karıştırdı ortamda iki kız falan vardı ay su çocukta bana hep yazıyor diyo öbürü banada neler diyo arkandan diyo tek bana yazmıyor ama
Soran+1 yılKızlarla biraz kanka yani kardeşi gibi görüyor ikisinide diğer kızla anlaşmaya başladık sorun oydu
- +1 yıl
Yılan seni az degilsin sen garibim fare gibi kalmis yaninda acidim cocuga djdkkdkdk
Soran+1 yılYa ben napmisim o kız niye öyle dedi
Soran+1 yılÇocuk bana ona mesaj atiyim diye rol kesmiyolarmi
- +1 yıl
Sende de sinsilik var masum ayağı yapma :)
Soran+1 yılVar abi var baştan anlatiyimmi
Soran+1 yılÇok entrikalı dinlermisin
- +1 yıl
Anlat bakalım
Soran+1 yılŞimdi çocukla ben bunları samimi sandm baya kız bana lafta soktu kızın hala hoşlandığını düşünüyorum bende biraz geri çekildim çocukla konuşmamaya başladım arkadaş falan dinlemem valla hareketlerine dikkat etsin neyse gördüğümde zerre takmıyorum falan koydu buna
Soran+1 yılNeyse kızla çocukla görüştüm bugün çocuğa baskı yaptığını düşünüyordum birde bizi bile ayırmaya çalıştığını düşündüm çünkü cidden öyleydi hani çocuk bir şey demiyorsa ben niye diyeyim dedm baybay yaptm çocuğa neyse bunlar gene öyle konuşuyordu baya baya beni dahil etmediler muhabbetlerine
Soran+1 yılBnmde yakın arkadaş falan var biraz ağzı iyi laf yapar dedm sorsana sevgililermiymis değiliz falan dedi sonra ben çocuğa baskı yaptım aa dedim ne güzel olurdnz falan kızın da hoşuna gidiyor baya
- +1 yıl
O kız kaşarmış
Soran+1 yılÇocuk sustu konu değiştirdi seninde burcun aynıydı bizim falan diye nasıl günün geçiyor falan dedi bn gene takmadm
Soran+1 yılYok ya seviyor oda onu fazla kıskanıyor ama belli oluyor
Soran+1 yılNeyse bu beni bir yaramdan vurdu
Soran+1 yılSen git benim arkadaşla mesajlas kızla mesajlas bizde arkadaşız ama bana hiç yazmıyor
Soran+1 yılBen bundan bişey sezmek istemiyorum ama seziyorum
Soran+1 yılKıza ne dediyse artık kizin bir çift laf sokması yok beni arkadaş gibi gormeler falan
Soran+1 yılYa o kızla en büyük farkımız bende kaybetme korkusu yok ben aşırı rahatım çocukla baya espri de yapıyorum hani bana diyor ki sana çok gülüyorum diyor kız espride de kötü kaybetme korkusu da yaşıyor kiskancta ben salmisim nereye giderse gitsin döneceği yer benim
- +1 yıl
Yani o da ikili oyanmis ama pis kizmis
Soran+1 yılPis kız değil saf aslında. Simdi o kanka ayağıyla yaklaşıyor ama çocuk onu kardeşi olarak görüyor ben bilerek araya mesafe koydum ki biraz uzaktan arkadaş gibiyiz koymaz hani aslında sinsi tam benim
- +1 yıl
He safsa iyi niyetliyse dalga gecmeyin kizla yaziktir kiyamam. Az once sinsi degilim diye diretiyodun ama o nolcak
Soran+1 yılDalga gecmiyorm abi aklı sıra benimle arkadaşlığını bozcakti çocuğun ben sinsiyim ya farkındayım her şeyin ama kötüye kullanmiyorm bunu
Soran+1 yılKız mesela kusunce çocuğa trip atıyor falan çocuk bunu hiç takmıyor bana yanlış yaparsa ben çocuğu hiç takmiyorm muhabbet etmeye bakıyor
- +1 yıl
Ya sen var ya keske senin gibilerin sayisi artsa
Soran+1 yılKızda tabi konu açıp çocuğu kendine çekmeye çalışıyor bende kızın muhabbete katılıyorum😂😂😂
Soran+1 yılAbi ben kızla dost olmak isterdim çok samimi olarak ama çocuğuda kendini kısıtlamasıda çok sacma
Soran+1 yılOnlar farkediyormudur kızlar falan övüyor çocuğu susup bakiyorm bende
Soran+1 yılPlanlı gibi geliyor
Soran+1 yılO kız şimdi benle çok samimi kanka olup çocukla beni çok yakın arkadaş yapıp aramızdaki bagida yok edebilir mesafeli duruyorum
- +1 yıl
Planli tabi serefsizler seni de oyuna surukluyo
Soran+1 yılÇocuk beni seviyor diye değil mi
Soran+1 yılBide kızın biri bana dedi sen çok seviliyorsun nasıl falan dedi bende dedim farkında değilim
- +1 yıl
Ama sen kizla yakin ol o cocugu da savin basinizdan densiz herife bak hele
Soran+1 yılYa çocukta sorun yok kız yapıyor. Bide aslında anlamiyorm yani elalemi niye dahil ediyor ben bu taktiklere gülerim sadece arkadaşına falan mesaj attırıyor. Cocuga. Ben de kudursun diye iyiyim sen görüşemiyoruz falan yazdım
Soran+1 yılMesaj attiranda çocuk. Cocuk bir adım gelemiyor bana ya korkuyor
Soran+1 yılYok abi ben zoru severim
- +1 yıl
Cunku mal ondan dolayi senden de korkuyor hakli da yani adami cig kofte gibi yersin sen amanınn
Soran+1 yılAbi çok samimiyim ya gelse terslemem onu biliyor ama tecrübe artık abi kaybedicek bişeyim yok neden kaybetme korkularına gireyim
Soran+1 yılİyi bişey degilmi bu abi hoşuna gitmesi lazım pas vermiyorm
- +1 yıl
Ya iyi de trip atiyor kiz gibi kerata
Soran+1 yılAbi arkadaşıma da yazmış deli ediyor iyice tepemin tası atiyor
- +1 yıl
Yok yok takma oyle oldugunu gorunce daha cok uzerine gelecekler
Soran+1 yılÇok saçma abi yanımda duran kızla konuşmuşlar ya hal hatır sormuş ben neyim ki abi herkesten fazla değer verdiğini gösteriyor ama herkese yaptığını bana yapmıyor. Belki benim mesaj atmami bekleyip diğer kızla öyle anlaşmışlardir sonra o kız ben biliyordum aa falan diyecek sogutcak ccocugu varya böyle saçma sapan kalıplar
- +1 yıl
Bana gondersene o serefsizi doveyim bi guzel
Soran+1 yılBöylelerinden nefret ediyorum abi yalanmi taktiklere ne gerek var Allah aşkına sen seviyorsan ben seviyorsam mutlu olmaya bak
Soran+1 yılAbi benim yaptıklarım ona fazla çocuğu yaşanmayacak hale getirmeyelim
- +1 yıl
Acıma duygun vicdanın mantığının önüne geçiyor
Soran+1 yılÇocuğa hepiniz aynisiniz falan diyorum abi cildirtiyorum iyice
Soran+1 yılAcımiyorum ki acirsam beni süründürür bu
- +1 yıl
Bu süründürmüş hali mi
Soran+1 yılErkekler biraz mantıkci kız duygusal yaklaşınca kıza cektiriyorlar baya ben ne sinir olmak istiyorum ne üzgün o yüzden rahatım ya kız böyle üzülüyor sinirleniyor ama bı sure sonra kaybedicek
Soran+1 yılYok bana bir lafı dokunmuyor öyle hayatıma bakıyorum.
- +1 yıl
Doktorlar kendi haline bırak demiş onu :)
Soran+1 yılValla arkadaşlar hiç öyle bırakmıyor bazen çok ovuyorlar yeter diyorm konuya bak abi tehlikeli benmişim böyle baştan sona hiç farkında degildim
Soran+1 yılKiz bile çekiniyor bazen benden😂😂
- +1 yıl
Dedim işte yılansın ama biraz masumluk da var daha çok yılan balığısın
Soran+1 yılValla iyi gozlemciyim bide bu çocuğuda ayrı seviyorum biliyor vazgeçmiyor. Hep zor olduğumu gören herkes gitti bir i vardı onun gibi pes etmedi falan adam çöktü ahahaha
Soran+1 yılAma adımları da benden bekliyor oda beni soğutuyor kosturucam seni aslanim
- +1 yıl
Çok yanlış kişiye çattı garibim :)
Soran+1 yıl😂😂😂😂valla abi nasıl kosturcagimi da bilmiyorum öyle atıp tutuyorum napmak lazım bu cocuga
- +1 yıl
Başka erkeklerle aşırı samimi ol böyle göster ama elletme tarzı takıl, onu hiç ipleme, ağırdan sat, ensesine tokat atıp napıyon lan aslanım diye bağır
Soran+1 yılBu benim için çok kolay abi satastigim bir çocuk var ona falan hoşgeldinnnn sefalar getirdinnn napiyorsun falan yaklaşıyorum bu hemen arkadaşlarla bişey yapıyorlar kendini ovdurtuyor kızlara mesaj atıyor catliyorum da biliyorum planli
Soran+1 yılAbi bunları yapmışım ben hep ya takmiyorsa beni bende onu hiç iplemiyorum odağı ben oluyorm sonra beni takmiyorsa onun kız kankasinin sohbete dahil oluyorum😈
- +1 yıl
Onu da yapma başka erkekler var hayatımda sen gibi kaşara mı bakacam lan ben bi de görünümünü ver o densiz herife dksksks
Soran+1 yılOda var kaşar değil abi ya dengesiz. Su çocukla konuşuyorum falan diyorm oda bahsediyo benimde var konuştuğum falan diye😂😂.
Soran+1 yılBunun dün kız arkadaşıyla çok yakın konuşuyorlardı gittim aralarını yapmaya çalıştım😈😈😈çocuğun bir inkar edişi var
- +1 yıl
Kaşar sendromu işte kıskandırmaya çalışıyor hep
Soran+1 yılAslanım yakın arkadaşınla kiskandirmayacaksin sizi nikah masasına oturturum haberin olmaz
Soran+1 yılVar var biraz kaşarlık
Soran+1 yılBendede sal. ğa yatma çok var
- +1 yıl
Aslan degil la o cıkcık cıkcık hareketler kedi bile degil hatta o it
Soran+1 yılDaha iyi kedi olması ya ben yönetiyorm çocuğu benden üstün olsa o beni yönetir
- +1 yıl
Acıma pisliğe vur ensesine al ekmeğini
Soran+1 yılValla ya ben mutlu olucam ya o kızı mutlu edicegm bunları birbirine yaparak
- +1 yıl
Tabi öyle yapman lazım yuva kurmaya yardımcı olursan sana da geri döner bu iyilik
Soran+1 yılKız iyi biri ama işte abi anlarsın ya kıza nasıl kaybetme korkusu yasattiysa ilgi verdiyse kactiysa
Soran+1 yılÖyle öyle ama önce kendim 😂😂😈
- +1 yıl
Gençsin daha hele bi oku bitir iş hayatına atıl hallolur gerisi
Soran+1 yılAbi onlar sıkıntı değil birini bulmak amacım değil
Soran+1 yılBeni rahatsız eden deney faresi gibi her arkadaştan bana yazdırmayı ağzımdan bişey almaya calismalari
Soran+1 yılGelsin adam gibi bana karşı bişeymi hissediyorsun desin verelim cevabını
- +1 yıl
Buradan amacının o olduğu manası çıkmamalı önce kendim dedin ona istinaden söylenen bir şey ileride olur manasında , onlara kobay faresinin deney esnasında yırtıcı bir mutanta dönüştüğünü göstermelisin ki tavrının net değişmez ve kararlı olduğunun izlenimini alsınlar korkaksa zaten extradan bir şey yapmanın lüzumu yok
Soran+1 yılYok yirtici kobay falan değilim ben hiç bişeyi zerre takmayan biriyim Kaale almiyorm bunları çok ama içime atiyorum sağol abi valla içimdekileri yazdimda iyi geldi. Birde çocuk biliyor yani sevdiğini dese yargılamayacak tek kişi benim zor ya abi
Soran+1 yılDeğişmiyor abi zaten o çocuk gelene kadar benden bir şey ogrenemicek kimse
- +1 yıl
Böyle devam en doğrusunu yapıyorsun istifi bozmak yok
Soran+1 yılValla abi çok koyuyor mesaj atmaması bna
- +1 yıl
Dert etme akisina birak zaman herseyi gosterecek yeri gelince
Soran+1 yılSağolasın abi
Soran+1 yılAma bn aceleci biriym abi ya
- +1 yıl
Bekleyeceksin abicim baska yolu yok aceleci olmak sonucu hemen ogrenmek icin yeterli olmuyor cogu zaman
Soran+1 yılAbi ya öyle değil işte dün yakın arkadaşım iyi akşamlar falan yazdı dedi nasıl koydu ben onun için çevrimici oluyorm bana yazsin diye
Soran+1 yılUmudumu yitiriyorum valla abi
- +1 yıl
Aceleci isen umudunu illaki kesmek zorunda kalacaksın sabır ise seni dogru ve mantikli dusunmeye itecek ve minimum seviyede hata yapacak kadar sureyi sana taniyacaktir
Soran+1 yılAbi biri bunla uğraşmış kim bakalım o uğraşan kişiyi uğraştıran kim. Benden şüpheleniyor sanırsam bir soğuk tavırlar. Bir halt olmaz bu çocuktan benim içim dışım bir ve onu da kışkırtan kızlar iki üç kişi aynı çocuğa aşık birbirlerine itiraf edemiyorlar benimle uğraşıyorlar onlarla çok âlâ ugrasicagm da zerre degmezler. Acaba foyalari ne zaman cikicak
Soran+1 yılBide adam sinir oluyorum seviyorum ayağı yapıyor ilk suphelendigi benim şaka gibi ya cidden keşke sevmeseydim
Soran+1 yılTamam kişilik olarak kurnazim yılanim ama kimseyi kimseyle ugrastirmam bizzat ben uğraşırım
- +1 yıl
Onda hemfikiriz zaten :) :)
Soran+1 yılBu kafayla cidden nasıl yaşamış merak ediyorum
Soran+1 yılÖyle bi doldurmuslar ki abi şaka gibi inanamiyorum
- +1 yıl
Niye len ne oldu ki
Soran+1 yılAbi trip yapıyor adımla sesleniyor falan aşırı sinir oluyorum dediklerimi takmıyor ciddi konuşuyor ya bide herkes buna aşık onuda anlamıyorum ne var çocukta bu kadar lan
Soran+1 yılValla biz buyuz abi yamuk yapacağım yok bana yamuk yapıyorsa bitmiştir benim için.
- +1 yıl
Iste boyle ol be yaklasirken bi qp defa dusunsunler bakislarinla yak ortaligi
Soran+1 yılValla abi zaten böyle yaklaşıyorum da kızlar çok saf ya adam bir gün yavsiyor bir gün diğerine yavsiyor belki bana da öyle yaptı. Kizlara sonra moralim yok diyor üzgün numarası yapıyor diğerine yavsiyor. Yani ne bu ya. Herkes üzülüyor falan
Soran+1 yılAma her şeyin farkındayım diye beni bı sevdiğini düşündüm neyse sağlık olsun adamlık bizde kaldi
Soran+1 yılKötü taninmadik en azindan
- +1 yıl
Nasil saf la hepsi cingoz susus goturur susuz getirir
Soran+1 yılYok abi ya hepsi çocuğa aşık ama hiç biri itiraf edemiyor birbirine arkadaşla çok gülüyoruz bunlara çocuk diyoruz harem kurmuş
- +1 yıl
Harem kdkdkkdkdkdk
Soran+1 yılÖyle abi ama çocuktaki egoyu anliyorm bende sevilsem ben ondan daha fazla egoist olurdum
Soran+1 yılAbi gece gece de yazıyorm k. b anlatcak kimse yok
- +1 yıl
Her sevilende olmuyo ki o
Soran+1 yılOluyo abi sevilip ozguvensiz olan gormedm ben
Soran+1 yılAbi kusura bakma bir fikir hakkında fikrine ihtiyaç var
- +1 yıl
Heh geldim bacım
Soran+1 yılAy sağolasın abi
Soran+1 yılBen bunun çevresinden öğrendim kızlarla arasına mesafe koy demiş sevgili yapmış bir iki gün önce. Ozelliklede benle varya düşman gibi olduk diğerleriyle hala samimi. Kiz beni kiskanmis baya
Soran+1 yılAbi anlamıyorum benim neyim var Allah aşkına ya düştüm mu sevgilisi olan birini kendime aşık edicek kadar yol veririm
- +1 yıl
Sen o kendini o kadar görüyor ve kendine bunu yakıştırıyorsan eğer bazı şeyleri sorgulaman lazım silkelen kendine gel bak farketmişsin zaten çendine çeki düzen vermelisin bacım bu böyle olmaz
Soran+1 yılYav abi uzaktan yakından alakam yok benle sohbet etmeye çalışan o hayır nasıl oluyorsa her şeyin içinde ben cikiyorum şaşırıyorum o kadar mesafe koymama ragmen
Soran+1 yılBişey yakıştırmiyorum ben kotu bişey yapmadm Her şeyin sorumlusu bir kişi degilmi
- +1 yıl
O erkek kaşarına bir an önce yol ver yaptigi serefsizlik yaklastirma bile yanina
Soran+1 yılZaten verdim abi her şey diyorum neden insanlara batıyor benim gülüp eglenmem
- +1 yıl
Gülme eğlenme ciddi dur kırıtma sırıtma samimi davranma soğuk tavır takın ama laf olsun diye değil gerçekten
Soran+1 yılBenim karakterim bu değişmem kimse için ailem içindede boyleydim arkadaşlarımın içindede
Soran+1 yılÖyle olmuşsun insanlar senden korkmuyor ki Başına gelicek varsa zaten geliyor
- +1 yıl
Orasi senin bilecegin is yol yordam yontem belli
Soran+1 yılİnsanlarla samimi olmam karakterime yakışmayan biseymi
Soran+1 yılAbi ben cocugada çevresinede mesafemi koydum alttan alıp civiklik yapacak değilim ama sevdiğim insanlara samimiyet göstermemden bahsediyorm
- +1 yıl
Lan oyle mi dedik samimeyeti kesmezsen oyle olmaya devam edecek iyi herkese karsi samimiyim ama uzak durmam gereken seyler var yine de karakterimi degistiremem sen boyle giderse kocandan cok dayak yersin ilerde
Soran+1 yılAbi ben sınırımi biliyorum ben ona sınırı onun daha haberi yokken koydum. Ayrica safda değiliz herkese bir mesafe var
Soran+1 yılBen kimseden de dayak yemem o eli kırarım abi merak etme
- +1 yıl
Bak sen cimcimeye
+1 yılsen at nolcak
00 Yorumla
+1 yılSalla gitsin ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi